eTkinLikLer!!! Yöneticiler Bakabilirmi ?
eTkinLikLer!!! Yöneticiler Bakabilirmi ?
Evet sözüm yöneticilere yeni etkinlik istiyoruz.Bunun için Etkinlik Önerileri başlığı altında bir konu açarsanız seviniriz.Çok güzel ve eğlenceli etkinlikler için fikirleri olan arkadaşlarımız olduğuna eminim.
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı

Re: eTkinLikLer!!! Yöneticiler Bakabilirmi ?
BeDBaHT yazdı:Etkinlikler sekmesinde Etkinlik Önerileri adı altında fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
demedi demeyin bu kamil en az 1 2 ay sonra bu gm rehber için alımlarda seçilmezse bu oyunla ilgili birşey bilmiyorum.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
IMMORTAL55 yazdı:BeDBaHT yazdı:Etkinlikler sekmesinde Etkinlik Önerileri adı altında fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.
demedi demeyin bu kamil en az 1 2 ay sonra bu gm rehber için alımlarda seçilmezse bu oyunla ilgili birşey bilmiyorum.
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Selamlar,
@ByToxic, BeDBaHT isimli kullanıcımızın belirttiği yolu izleyebilirsiniz.
@BeDBaHT, teşekkürler.
@IMMORTAL55, kullanıcıların her hangi bir kullanıcıya yönelik yardımcı olmalarının ''kamillik'' olarak nitelendirilmesi oldukça yanlış ve bir o kadar da üzücü. Yardım etmenin ayıplandığı bir nesilde büyüdüğünüzü/büyüdüğümüzü görmek ise asıl ayıp olan noktadır.
Kullanıcılar hakkındaki düşüncelerinizi beyan ederken onlara hakaret eder cinsten sözcükler kullanmaktan kaçınınız. Bu ilk ve son uyarınızdır IMMORTAL55. İyi niyetimi süistimal etmemeniz dileklerim ile..
İyi forumlar.
@ByToxic, BeDBaHT isimli kullanıcımızın belirttiği yolu izleyebilirsiniz.
@BeDBaHT, teşekkürler.
@IMMORTAL55, kullanıcıların her hangi bir kullanıcıya yönelik yardımcı olmalarının ''kamillik'' olarak nitelendirilmesi oldukça yanlış ve bir o kadar da üzücü. Yardım etmenin ayıplandığı bir nesilde büyüdüğünüzü/büyüdüğümüzü görmek ise asıl ayıp olan noktadır.
Kullanıcılar hakkındaki düşüncelerinizi beyan ederken onlara hakaret eder cinsten sözcükler kullanmaktan kaçınınız. Bu ilk ve son uyarınızdır IMMORTAL55. İyi niyetimi süistimal etmemeniz dileklerim ile..
İyi forumlar.

- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Gören de Destek Takımı üyelerini forumdan topluyorlar sanacak 
Oyunculara yardım etmek Kamillik ise vay bizim halimize
Oyunculara yardım etmek Kamillik ise vay bizim halimize