MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Mesaj gönderen SkyBlue »

iLkeriLker25 yazdı:İmza Yanıyorrrr =))
İçİMZA yanar İçim kanar... İsyeeeeeaaaannnnnn
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Benim Bu İMZammmmmmmmmmmmm Ne Yağan Yağmurda :DDD
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Bugünlerde kendimi Pes'e verdim. Become a Legend çok sevdiğim bir mod oldu. Şuan Türkçespiker.com sitesinde kariyerimi paylaşıyorum. İsteyen arkadaşlar girip bakabilirler.

TIKLA
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

~ "Evra‚ hep söylüyorum 24 kardeşi var.."

~ "Oyuna Davide Santon giriyor 18 yaşında pırıl pırıl bir delikanlı Mourinho onun için ´bambino´ yani bebeğim diyor"

~ "Sneijder‚ yıldızı AJAX da 7 yaşındayken parladı‚ lakabı yaprak'tı ve Star televizyonunun sevilen dizilerinden Prison Break in fanatiği çok seviyor bu diziyi çok.."

~ "Semih! Aslanım‚koçum‚bi tanem"

~ " Kazımın babası tribünlerde oğlunun muhteşem golüne seviniyor baba Kazım! En baba Kazım! Babaların Kazımı!"

~ " Arsenal 21 yaş ortalamasıyla Şampiyonlar Liginin en genç takımı çoluk çocukla dünyaya meydan okuyor Arsene Wegner"

~ "Evet Güiza evet Güiza ! Hayır Güiza hayır"

~ "Milan'ın Kakası tehlikeli geliyor"

~ "Zanetti faul olduğunu zannetti"

~ ''Burak Topa Koşuyor Ah Ahh Ayağı Yetmedi.''

~ ''Yüreğimiz göğüs kafesimizde takla attı.''

~ "van buyten, van buyteeeeeen! goooooool!! goooooool! van buyten, babası güreşçi!"

~ "Köşe vuruşumuuuu Hayıır Kornerr"

~ "Rakip çok kalabalık… Sanki bütün Manchester kenti ceza sahasına inmiş gibi…"

~ "Evet sevgili izleyenler Liverpool sahaya yaklaşık 11 kişi çıktı..."

~ "Rüştü adeta don lastiği gibi uzandı ama golü yedik."

~"Sabri sabri sabri vurursa gol olur. vurduuuuuuuu taç."

~ "Volkan ! Volkan ! Ne yaptın volkan ! Volkan ne yaptın ! Ah volkan ah ! Zeminin azizliğine uğruyor."

~ "Adriano'nun annesi alman, babası fransız kendisi brezilyalı."

El Clasico

~ "Hormondan eser kalmadı tamamen organik Messi"

~ "Jose Mourinho benim için sıradan bir maç desede, bakmayın kafasından neler geçiyor neler."

~ "Pepe vitaminini aldi yine... (pepe sari kart gordukten sonra)"

~ Gecenin özeti;

Arda - Sinem
Pique - Shakira
Messi - Ertem Şener

~ "Vuruş ve goool ouwww yok böyle bir gol aman ALLAH'ım aman ALLAH'ım sen neymişsin messi sen neymişsin messi sen neymişsin be messi."
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

~~ Mustafa Sandal ''Alacağım aklını melek yüzlüm'' şarkısını hangi kadına (Tuğba Ünsal,Azra Akın,Emina) yazdığı tartışmaları büyüyünce ''ananeme yazdım'' açıklamasıyla 'aklını alacağı' kişinin ananesi olduğunu iddia edeli 3 yıl.

~~ Star TV, Türk askerlerinin görüntüsü eşliğinde Kuzey Irak operasyonuyla ilgili bir haber yayınlarken, ekranın altında ''Sıcak temas Chelsea-Fenerbahçe: 11 ölü'' yazısı belireli 3 yıl.

~~ Yarışmaya çevirmeli telefonla katılan bir çocuk, bütün haklarını birden yitirince Tolga abinin Hugo'yu üzmeyelim sonra yine ararsın demesi üzerine küfürü basalı ve programın kapatılmasına sebep olalı 7 yıl.

~~ Mehmet Ali Birand, ana haberde ''Eskişehir iskelesinden canlı yayındayız'' anonsunu yaparak yıllardır sürçe sürçe mucizeler yaratan diliyle Eskişehir' e de deniz getirmeyi başaralı 3 yıl.

~~ Cübbeli Ahmet Hoca çocukken kibrit kutusundan cami,çöplerinden de cemaat yapıp onlara namaz kıldırdığını açıklayalı 1 yıl.

~~ ‎178 ALO-RTÜK hattına başvuran bir vatandaş, Sütaş reklamında gol atan inek Ayraniç'in memelerinin görünmesinden şikayetçi olalı 7 yıl.

~~ Reha Muhtar, Alparslan Türkeş'in cenaze töreninin olduğu gün ; ''Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı'' diyerek matematiğini konuşturalı 14 yıl.

~~ Flash TV Papa'ya ''Müslüman ol'' çağrısı yapalı 15 yıl oldu.

~~ Gülşen, Michael Jackson' un öldüğü gün helva kavurup Londra' da oturduğu apartmanda ki komşularına dağıtarak İngiliz' i şaşırtalı 2 yıl oldu.

~~ ‎"Hidayet Türkoğlu,Angola karşılaşması sonrası 'Allah da yardım etti sağ olsun.' diyerek samimiyetin sınırlarını zorlayalı 9 yıl oldu.

~~ ‎"Malatya da bir hırsız, çaldığı malları koyduğu yerde bulamayınca polisi arayalı 9 yıl oldu.

~~ ‎"Melih Gökçek masa tenisini tarif etmek için, "Halk arasında langırt derler." diyeli 7 yıl oldu.

~~ ‎3 yıl,6 yıl,7 yıl,9 yıl,11 yıl,13 yıl,14 yıl ve 15 yıl önce albümler çıkaran Kayahan ''Müziği bıraktım!'' diyeli 19 yıl oldu.

~~ Tansu Çiller, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'e, ''Haydar Ali Bey'' diye hitap edeli 16 yıl Oldu.

~~ Süleyman Demirel'in ''Genelevleri kapatalım da vatandaş bizi mi s****n diyeli 40-45 yıl olmuştur.

~~ Bir vatandaş ''Atatürk'ün 1925 yılında çıkardığı tekke,zaviye ve türbelerin kapatılması, büyücülüğün, falcılığın yasaklanması kanununa ters düşmektedir'' gerekçesiyle ''Sihirli Annem'' dizisini RTÜK'e şikayet edeli 7 yıl.

~~ Nihat Doğan'ın İbrahim Tatlısesi hedef alarak Seda sayan'ın programın - "eğer ruhlarımızı ortaya koyacaksak, senin ruhun ve benim ruhum ortaya gelecekse, allahımın üstüne yemin ederim ki senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker, tövbe ister." diyeli 3 sene.

~~ Mehmet Ali Erbil, "Ya Şundadır Ya Bunda" programında Hilmi Türe'nin donunu indireli 5 yıl.

~~ Kaya Çilingiroğlu, yeni aldığı Ferrari otomobiline binerken gazetecilerin, 'Ferrari'yi yeni mi aldınız, Kaya Bey?' sorusuna, 'Siz Feraye'yi nereden tanıyorsunuz?' cevabını vererek evliliğini bitireli 6 yıl.

~~ Akrep Nalan, köpeği Bahtiyar'ın üzerine basarak ölümüne sebebiyet vereli 23 yıl oldu.

~~ Konya'da bir markette avokadonun yanında kullanma klavuzu verileli 9 yıl oldu.

~~ Levent Kırca, açlık grevine başlayıp daha acıkmadan bırakalı 13 yıl oldu.

~~ Zekeriya Beyaz , otel faturasından erotik yayın yapan Pay TV'yi izlediği ortaya çıkınca , ''4 kişi ne yapıyorlardı öyle, insan insanlığından çıkıyor vallahi,'' açıklamasını yapalı 9 yıl oldu.

~~ Manken Esra Eron,tarih bilgisinin ''süper'' olduğunu söylediği röportajda,Atatürk'ü Samsun'a trenle göndereli 7 yıl oldu.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Hiphopkingreal
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: Self Respect

Mesaj gönderen Hiphopkingreal »

sanki daim olmayan bi muhabbetimiz vardı da nese madem dediniz daim olsun :P
KabusxdisVanTaGe[^Ashab-ı Kehyf]
Hiphopking [^Ejder Asa]
Mcxshedas Ecel yolda
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

SkyBlue yazdı:Bugünlerde kendimi Pes'e verdim. Become a Legend çok sevdiğim bir mod oldu. Şuan Türkçespiker.com sitesinde kariyerimi paylaşıyorum. İsteyen arkadaşlar girip bakabilirler.

TIKLA
Bal böceğim PES kaç oynadığın? Oyunu indirdin mi? Yoksa cd kurulumu mu yaptın? İndirdiysen tek link mi? Tek linkse eğer linki bana özel mesajla atar mısın? Çok linkli ise kurmanın yolunu bir şekilde anlatır mısın? Bir de beni seviyor musun?
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

RuTkaYx yazdı:
SkyBlue yazdı:Bugünlerde kendimi Pes'e verdim. Become a Legend çok sevdiğim bir mod oldu. Şuan Türkçespiker.com sitesinde kariyerimi paylaşıyorum. İsteyen arkadaşlar girip bakabilirler.

TIKLA
Bal böceğim PES kaç oynadığın? Oyunu indirdin mi? Yoksa cd kurulumu mu yaptın? İndirdiysen tek link mi? Tek linkse eğer linki bana özel mesajla atar mısın? Çok linkli ise kurmanın yolunu bir şekilde anlatır mısın? Bir de beni seviyor musun?
Pilli Bebe'm pes 12 oynuyorum. Oyunu indirdim. İndirdiğim adresi ve resimli kurulumu sana özel mesaj olarak atacağım. Ben birde bu oyuna yama yaptım. Yama ile Süper Toto Süper Lig, Bank Asya ve Pes 12 'de olmayan Bundesliga'yı ekledim. İstersen o yamanın da adresini atabilirim. Birde seni seviyorum. (Klasik Not: Sapık değilim.)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Bu arada oyuna başlamak isteyen arkadaşlar varsa Anka da lonca kuruyorum. Gelmek isteyenler başvuru yapabilir. :D
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Masterlied
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Masterlied »

admsn oqn ;)