[İçerik Silinmiştir] İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle; Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
UltoR
Su Oyuna Bakın ARtık YETER...
Re: Su Oyuna Bakın ARtık YETER...
En son UltoR tarafından 02 Haz 2012 03:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde uygunsuz davranışlar.
Sebep: İKV Resmi Forumları içerisinde uygunsuz davranışlar.
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Şuanki şikayet sistemi çok saçma adam küfür yazacağı zaman sansürler çıksa forumdaki gibi **0. ozaman iş görür böyle ceza vermekle ...
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Peki düşünelim. Birçok yerde censored uygulaması mevcut. Örneğin "Alkolizm" yerine AIkolizm, A.lkolizim, Aikolizm gibi birçok seçenek çıkar ve uzar gider...ALKOLIZM yazdı:Şuanki şikayet sistemi çok saçma adam küfür yazacağı zaman sansürler çıksa forumdaki gibi **0. ozaman iş görür böyle ceza vermekle ...
Yani sansür çare olmaz. Hatta konuşurken birçok kelimeyi yazmanı engelleyerek anlaşmamızı bile güçleştirir...
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Deva
Oda doğru 
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: NEMESİS
Küfür eden kişinin adres bilgileri küfür yiyen kişiye e-mail olarak gelsin :twisted:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
En kesin çözüm bu olsa gerekIIxDyNaCxII yazdı:Küfür eden kişinin adres bilgileri küfür yiyen kişiye e-mail olarak gelsin :twisted:
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Lonca: Nemesis
Ya oyunda yöneticiler bulunacak küfürleri kendi tespit edip ceza vericek ki bu baya zor olabilir ya da destek gelen şikayetlere seri şekilde bakarak ceza dağılımı yapacak.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bunlar böyle işte so..arım zihin tutulmana diyince 1 dk içinde susturmayı yer oturursun ama ana bacı küfür eden adama ceza yaptırımı görmessin
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Mrdz yazdı:Değerli arkadaşım,
Oyun kuramı ve sistemi gereği 2 çeşit moderasyon sistemi mevcut. Birincisi bizimyaptığımız oyuncunun oyuncuyu yasaklamasıdır, ikincisi ise oyun yönetiminin yaptığı cezalandırma moderasyonudur.
Hepimiz aynı oyunda dürüstçe oyunumuzu oynuyoruz. Ancak birçok kendisini farklı dillerle anlatmak isteyen arkadaşlarımız da bizimle aynı yerde bulunmaktadır. Eğer ki usulsüz bir dille kendisini anlatan arkadaşlarımızla karşılaşırsak yasaklı listesine alarak sonraki yazılarını görmüyoruz. Gördüğümüz yazılarıda şikayet ederek gerekli işlemlerin yapılmasını sağlıyoruz.
Eski sistemi hatırlayan dostlarımız varsa, her şikayet için e-mail atılması gerekliydi. Ancak yönetim buna çözüm olarak oyuncu arkadaşlarımızla olan önerilerimizi dikkate aldı ve şikayet mekanizmasını oyun içerisine aldı. Birçok MMORG rol yapma oyununda bulunmayacak kadar etkili ve gelişmiş bir sistemle...
Bu üslup yerine hali hazırda bulunan sistemin geliştirilmesi adına bir önerin varsa oyun yönetimi tüm önerilere açık olduğunu sürekli duyurularıyla açıklıyor ve ekliyor.
Temiz bir İstanbul için el ele ...
Mrdz - Kuklacı
Ben yasaklamaktan sıkıldım ama adam oyundan düşene kadar devam ediyorsa bunun neresi normal acaba?
Moderasyon uygulanıyorsa anında uygulanmalı adam oyundan yanlışlıkla düşene kadar değil...
Eskiden yöneticiler oyunda dolaşırdı Gördükleri gibi ya 183 hatası ya da susturma cezası verirlerdi çok mu zordu bu sistem Hayır bana sorarsan olması gereken sistemde bu şuan ki durumda...
Küfredenin haddi hesabı yok oyunda nasıl olsa...
bide biri benım ismimi yazıp ana bacı küfrediyorsa ve de yönetim bana yasakla diyorsa ben bunu kabul edemem Sonucta oynadıgım sunucuda 5 yıla yakın bi süredir bulunmaktayım ben yasakladım görmedim diyelim ya diğerleri???ben bunu çekmek zorundamıyım acaba??? Susturma İşine bakan arkadaslar kendı aılelerıne ne kadar deger verıyo onuda Göstermiş oluyolar...Bişeyler Düzelmeli Ama bu sekılde olmaz...
BOZULAN ve DÜZELEMEYECEK Bİ İKV İÇİN ÇALIŞALIM ARTIK...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
dynac çok güzel sölemiş bencede öle olsun o zamn kimse küfür etmez bence :twisted: