Yok Artık !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yok Artık !

Mesaj gönderen Lestrange »

Yahu ellemediğiniz bir karakter transfer hakkı kalmıştı sonunda onunda içine ettiniz insaf 295 akçe nerde 995 akçe nerde bu kadarda olmaz ki !!! :shock: :o :shock:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
jewels1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Yok Artık !

Mesaj gönderen jewels1 »

[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]

Eleştiri yaparken ithamlarınıza dikkat ediniz. Gerekli açıklama konuda yapılmıştır.

Forum hesabınız aynı konuda almış olduğunuz uyarı cezasının devamı niteliğinde 7 gün kapatılmıştır.

Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Splash yazdı:Ben daha fazla Olmasını İsterdim açıkcası.
Daha fazla Olsun Ki İkv oynayan Kişiler Artık Bu Yönetimin Paragözlüğünü Görsün Bi an önce.
Her olaydan sonra Susulduğu gibi.Bundan En fazla 1 hafta sonra Herkes susacak.Bundan adım kadar eminim.
Ne yapabilirsiniz Ki? Söyleyin? 2 gün sonra Lonca Merkezi gelcek herkes susucak.Yapabileceğiniz tek şey
burada Konu açıp yok böyle yok şöyle demek.Kaçınız Dükkandan Akçe vs almadı?
Benim 2 karakterimde Aktarım Yüzünden Çalındı.Yönetim;
Karakter aktarımı yaparken Kaynak üyeliğin e-mail veya telefonuna onay mesajı geldiğini söyledi.
Buna hitaben hesabımda herzaman isim değiştirme vs vs bulundururdum.İnternet kafeye gittim.Eve geldiğimde
karakterlerim Çalınmıştı.Şifre değişmiş.Ertesi gün ise e-mailime gelen maili onaylmadığım Halde Karakter aktarılmıştı.Yönetim bunu neden yazmadı? Ben bunu oyun hatası olarak bildirdim Bana attıkları tek şey şu;
Aktarım İçin Kaynak üyeliğe gelen e-mail veya Mesajlara onay verilmelidir...
Bu Zamana kadar(yaklaşık 4 sene) Bu oyuna ne kadar Para yatırdıysam Hepsi Haram Zıkkım Olsun.
Bravo be İKV Sizin emek anlayışınız ancak bu kadar....
Kullanıcı avatarı
UltoR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen UltoR »

Merhaba,

Konuyla alakalı şikayetlerinizi lütfen bu konu altında belirtiniz. viewtopic.php?f=46&t=93308 İyi forumlar.

Hamza Furkan ALTUNBA$
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön