~ Osmanlı Loncası ~
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Re: ~ Osmanlı Loncası ~
Plus olunca gerçekten oyundan soğuyor insan Sercan abi bu konuda katılıyorum
Karışıklık olmaması sebebi ile bana Yavuz diye hitap etmeniz daha uygun olur 
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Osmanlı
Yavuz ho kardeşim ceketin
Güle güle kullan
Güle güle kullan
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
TeşekkürlerArenos yazdı:Yavuz ho kardeşim ceketin![]()
Güle güle kullan![]()
Yavuz hayırlı olsun ceketin canem. İyi günlerde kullan...
Sercan bana bişey varsa kesin ters bişeydir kabaran cinsten.
Ben almıyam. 
Keyifler nasıl millet hocalar grevdeymiş okul yoktur takılın buralara.
Sercan bana bişey varsa kesin ters bişeydir kabaran cinsten.
Keyifler nasıl millet hocalar grevdeymiş okul yoktur takılın buralara.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Hesabım yeniden çalınmış bulunmakta. Virüs programım güncel. Aynı olay yaşandı, çalan arkadaş da pek azimli yine ilk iş loncadan çıkmış. E-postayı, hesabı aldım, format attım. Fakat oyuna ne kaybım var diye bakmaya dahi girmeyeceğim. Açık ve net olarak benden bu kadar. Savaşçı, şifacı ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın.

Tılmesa
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Yasincim başından geçen olaylar için ne kadar üzüldüğümü söylemem ve belirtmem az kalır.Aynı duyguyu bende yaşıyorum geçtiğimiz aylarda benim karakterlerim çalınmıştı ve abartısız 21 gün çalan kişinin elinde durmuştu ve desek tarafından geri verilmişti bu olaydan sonra bilgisayarın hard diski değiştirildi ancak 1 ay dan kısa süre sonra bu şahıs tekrar bilgisayarıma sızdı ve karakterlerimden bir çok şey yürüttüler şuan için oyuna sanal klavye ile giriyorum(Şifremi yazarken)Bunun sayesinde şifremi öğrenemediklerini düşünüyorum çok şükür karakterlerimden bir şey çalamadılar karakterlerim çalındığında çalınan karakterlerimin biri telefon nolu sobee üyeliğine aktarılmıştı bende o numaradan şahısın kimliğini belirlerim Adnan Yıldırım diye bir şahıs çıktı şuan için beklemedeyim okul bitsin şikayet de bulunacağım bana kalırsa senin bilgisayarına sızan karaktersiz herif ile benim bilgisayarıma sızan herif aynı
Bütün lonca üyelerinin oyuna girerken sanal klavye kullanmasını öneriyorum Windows 7 kullananlar için başlat menüsündeki arama yerine 'osk' yazsınlar ve sanal klavyeyi kullanabilirsiniz.
Yasincim hemen pes etme oyunda olmayınca tadı çıkmıyor
Bütün lonca üyelerinin oyuna girerken sanal klavye kullanmasını öneriyorum Windows 7 kullananlar için başlat menüsündeki arama yerine 'osk' yazsınlar ve sanal klavyeyi kullanabilirsiniz.
Yasincim hemen pes etme oyunda olmayınca tadı çıkmıyor
Vallaha canım zevk için oyuna giriyoruz onun içine zaten oyuna girince edenler yeterince çok. Bi de girmeyince böyle içine edenler var. Al dünden beri bilgisayarla uğraşıyorum format attım program kurmaya falan çalışıyorum. İnsanda harbiden zerre istek kalmıyor. Bir arkadaşın ısrarı üzerine girdim baktım çara. Sadece loncadan ve klandan çıkartmış bişey çalamadan kurtarmışım. Gerçi çalacak bişeyde kaldığı söylenemez önceki vurgununda götürdü herşeyi. Çalan adam aynı adam. Ben oyuna girmeyecem, gelsin tekrar e-posta hesabımı ele geçirsin tek yapacağım iş savcılığa başvurmak çünkü bu iş artık oyunun dışına taşmaya başladı.
Virüs programını da değiştim artık Kaspersky kullanıyorum 306 gün boyunca lisansım devam edecek.
Celal abi sms paketim yok, ablamdan mesaj atacam ben sana.
Olca msn kurmadım daha kurayım görüşürük.
Hepinizin kandilini kutlarım. Sağlık, sıhhat, huzur içinde nice kandiller görmek nasip olur inşallah. Hepinizi sevirem. Hayırlı günler.
Virüs programını da değiştim artık Kaspersky kullanıyorum 306 gün boyunca lisansım devam edecek.
Celal abi sms paketim yok, ablamdan mesaj atacam ben sana.
Olca msn kurmadım daha kurayım görüşürük.
Hepinizin kandilini kutlarım. Sağlık, sıhhat, huzur içinde nice kandiller görmek nasip olur inşallah. Hepinizi sevirem. Hayırlı günler.

Tılmesa
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Yasincim virüs programına güvenme benimki de ondan ama nafile adam profesyonel bir şey kullanıyor sanırım olan oldu bende gideceğim savcılığa hayırlısı artık yapanların cezasını alması lazım..
Seninde kandilin kutlu olsun
Seninde kandilin kutlu olsun
Selamlar,
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi,duaların da hayat bulacağı bu gecede,dua bahçesinde yetişen bir fidan olmanız dileğiyle,kandiliniz mübarek olsun!..
< Nemesis Loncası >
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi,duaların da hayat bulacağı bu gecede,dua bahçesinde yetişen bir fidan olmanız dileğiyle,kandiliniz mübarek olsun!..
< Nemesis Loncası >