hm. derken xDHermanxllxserman yazdı:hm.
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
sen kimsin hakkımla kazanıp kazanmadığımı soruyosun ne alıp veremediğin var ?Blanquidaa yazdı:Hakkıylamı kastı o iletileri acaba??
haklı veya haksız burda bir emek söz konusu istesem önüme çıkan her konu eline sağlık başarılar o haklı bu haklı yazabilirdim bazı şahıslar gibi ama ben kendi düşünceleride katarak yorumlar yapdım sen bunu anlayamıycak kadar küçük yaşdasın demekki ne diyim

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
tartışmaya veya polemiğe girmedim desem yalan olur haklısın ama yorumlarımın çoğunluğu tartışma dışında kasılmışdır buda böle biline xDStrongxsifa yazdı:Serdarraz yazdı:Evet Arkadaşlar.
Biliyorsunuz bizim bir MORDuMan'mız var.Kendisi biraz fazla konuşuyor ama bir ilki gerçekleştirdi.
Evet Meran genel sohbetteki İkinci 1000 mesaj sayısına sahip Üyemiz.![]()
Dİrek copy paste yapıyorum.
MORDuMan
Uyarılar: 2
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Ahanda Gördünüz.
Darısı 2000'e
biraz mı 1000mesaj (tartışarak) az konuşuyorne azmi ya

aman gitsin ya nolcak feda olsun gmlere (yalakalık diz boyu) xDxDVandervaart yazdı:) Morduman sana tvsiyem fzla uatma snnde hesabın bnm gibi 1 hafta gümbürtüye gidebilir=)

- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
MORDuMan yazdı:G
Ü
N
C
E
L
xD

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
5bini yapdıkda 10u kaldı inşallah de bari xDDeathLord yazdı:Zhaha 10 bini bekliyoruz

Selam,
Kardeşim 100 değilde 10.000 olsa ne yazar ? ne işe yarar ki ? önemli olan az ve öz.
Kardeşim 100 değilde 10.000 olsa ne yazar ? ne işe yarar ki ? önemli olan az ve öz.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !