Ceza Kaldırma Sorunu
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ceza Kaldırma Sorunu
Yaklaşık 2 hafta önce 5 günlük susturma aldım.Ancak bu cezayı hak edecek bir şey yapmadığımı düşündüğümden İkv Destek (!) Ekibini başvurdum. Daha sonra yanlış bir cezalandırma olayı olduğu ortaya çıktı ve bana destekden gelen e-mail tam ''2 hafta'' sonra gelmişti. Ben boşuna mı bu 5 gün cezayı çektim. Oyunda adamlar ana avrat söverken onları şikayet etmemize rağmen bir gün sonra aynı devam ediyorlar ancak bazı kişiler ise suçu olmamasına karşın ceza yiyor adalet mi bu
Re: Destek Rezilliği
Geçen sene yazın çok güzeldi sistemleri maillere 2-3 dk da bile cevap verebiliyorlardı.Aralık ayından beri berbat bir durumda
cevap attıklarına dua etmelisin
cevap attıklarına dua etmelisin
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Merhabalar,
İlk başvurunuz tarafımıza ulaşmamış olabilir. Konuyu incelemeden yorumda bulunmak gerçekten çok zor o yüzden başvuru yaptığınız karakter adınızı ve mail adresinizi özel mesaj olarak gönderebilirseniz gerekli incelemeyi gerçekleştirebiliriz.
Yaşanılan aksaklıktan dolayı özür dileriz.
İyi eğlenceler dileriz.
İlk başvurunuz tarafımıza ulaşmamış olabilir. Konuyu incelemeden yorumda bulunmak gerçekten çok zor o yüzden başvuru yaptığınız karakter adınızı ve mail adresinizi özel mesaj olarak gönderebilirseniz gerekli incelemeyi gerçekleştirebiliriz.
Yaşanılan aksaklıktan dolayı özür dileriz.
İyi eğlenceler dileriz.
Ayrıca yaptıklarını inkar etmekde üstlerine yokdur bunların.
Güzel bir cevap olmuş.HuNKaR yazdı:Ayrıca yaptıklarını inkar etmekde üstlerine yokdur bunların.
Bugüne kadar sürekli bütün oyuncular SOBEE yi destekledi.
Hatta online oyunların çoğunda para kazanma amaçlı oynayanlar vardı.
Fakat ikv de herkes sürekli TÜRK oyununu desteklediği için girdi.
Hatta sürekli paralar harcadı.Ancak son 7-8 aydır bir kişi bile artık SOBEE yi savunmuyor.
Burdaki bu kadar kişi arkadaşlarından azar bile yedi oyunu oynadığı için fakat giderek LAUBALİ bir duruma geliyor oyun.
Son dönemlerde artan adam kayırma meseleleri, ilgisizlik, yetersiz güncelleme vs vs.
Lütfen oyuna bizim kadar sahip çıkın.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
27. kez sus yedim her sus yedigimde oyunu bırakıyorum ikv yönetimi susturmayı bırakmalı suslu oyun oynanmıyo ya
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
küfür etme sende sorunlumusun sen ?harkonen yazdı:27. kez sus yedim her sus yedigimde oyunu bırakıyorum ikv yönetimi susturmayı bırakmalı suslu oyun oynanmıyo ya
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Kopyala yapıştır cevap yazıyorlar,onuda beceremedikleri aşikar.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Demek ki destek ekipleri yetersiz veya yetişemiyorlar bence yeni destek elemanları almalarında fayda var. Artı bu destekte çalışanları üsleri takip etmiyor mu hiç? destekte çalışan arkadaşlarda değil bu arkadaşları takip edenlerde hata aramak lazım.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
İçerik düzenlendiReaLMADRID yazdı:küfür etme sende sorunlumusun sen ?harkonen yazdı:27. kez sus yedim her sus yedigimde oyunu bırakıyorum ikv yönetimi susturmayı bırakmalı suslu oyun oynanmıyo ya
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün süre ile uzaklaştırılmıştır [Respirasyon]
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN