~ Osmanlı Loncası ~
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Re: ~ Osmanlı Loncası ~
Bugün dershanede olmam sebebiyeti ile toplantıya katılamadım, malum ancak akşam bu saatlerde gelebiliyorum. Ara ara oyunda sizlerle olacağım. Bu arada Lonca içi etkinliklerle ilgili fikirlerimi almak için bana ulaşınız lütfen, bomba planlar var kafamda.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Öncelikle Revolution Lonca Yönetiminin göstermiş olduğu duyarlılıktan ötürü teşekkür ederim. Olması gereken de buydu.
Umarım hiç kimse bir daha böyle bir haksızlıkla karşı karşıya kalmaz ve dostluk, kardeşlik içerisinde oyunumuzu oynar, sohbetimizi ederiz.
Evet Şampiyon Galatasaray ama bu sene hemen hemen bütün maçlara gitmeme rağmen zerre zevk almadım ve kutlamaların hiç birine katılmadım. Böyle giderse de katılmayacağım.
Ne zaman ki bize ''Eski futbolumuzu'' verirler o zaman topluca sizi götürebilirim.
Yasin, etkinlikler için hazırlıklara başlayabilirsin. Fotoğraf çekimlerim hızlandığı için artık sadece Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri müsaitim.
Topkapı Sarayı eklentisin de pek bir yenilik yok. Olması gerekenler olacak. Umarım lag sorunu bu eklentiyle çözülür. Aksi taktirde değil oyuna, foruma bile girmeye niyetlenmeyebilirim.
Size de tavsiye ederim. 
Ayrıca imza çok hoş olmuş. Makul bir ücrete güzel bir imza yapan olursa bana ulaşsın.
İn the Game !
Umarım hiç kimse bir daha böyle bir haksızlıkla karşı karşıya kalmaz ve dostluk, kardeşlik içerisinde oyunumuzu oynar, sohbetimizi ederiz.
Evet Şampiyon Galatasaray ama bu sene hemen hemen bütün maçlara gitmeme rağmen zerre zevk almadım ve kutlamaların hiç birine katılmadım. Böyle giderse de katılmayacağım.
Ne zaman ki bize ''Eski futbolumuzu'' verirler o zaman topluca sizi götürebilirim.
Yasin, etkinlikler için hazırlıklara başlayabilirsin. Fotoğraf çekimlerim hızlandığı için artık sadece Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri müsaitim.
Topkapı Sarayı eklentisin de pek bir yenilik yok. Olması gerekenler olacak. Umarım lag sorunu bu eklentiyle çözülür. Aksi taktirde değil oyuna, foruma bile girmeye niyetlenmeyebilirim.
Ayrıca imza çok hoş olmuş. Makul bir ücrete güzel bir imza yapan olursa bana ulaşsın.
İn the Game !
İkv lagsiz,lagsiz ikv olmaz bunu bilin bence 
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
2 gündür internetle alakalı yaşadığım problemlerden dolayı mekana uğrayamadım kusura kalmayın. 
Oyuna giresim yok malum durumlar -ki vaktim de pek yok-.
Etkinlik hakkında ben duyuruyu yakında yaparım Celal abeyim, kuralları tamamen bitirebilirsem. :mrgreen: Yürütme işi organizatörde hiç bana bakmayın. :twisted:
Makul bir fiyata imza yapılır ama ne kadar güzel olur bilemem.
Çok iddialı değilim, fiyat bir "Allah razı olsun"dan ibaret.
Öptüm hepinizi.
Etkinlik hakkında ben duyuruyu yakında yaparım Celal abeyim, kuralları tamamen bitirebilirsem. :mrgreen: Yürütme işi organizatörde hiç bana bakmayın. :twisted:
Makul bir fiyata imza yapılır ama ne kadar güzel olur bilemem.
Öptüm hepinizi.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Celal abi lag sorunu güncelleme ile çözülecek bir olay değil oyunun sunucu kaynağı ile ilgili bunun içinde TTNET'in bir şeyler yapması lazımPitbuLL yazdı:
Topkapı Sarayı eklentisin de pek bir yenilik yok. Olması gerekenler olacak. Umarım lag sorunu da çözülür
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Osmanlı
Sen etkinliği söyle gerisini bana bırakRescuer yazdı:2 gündür internetle alakalı yaşadığım problemlerden dolayı mekana uğrayamadım kusura kalmayın.
Makul bir fiyata imza yapılır ama ne kadar güzel olur bilemem.Çok iddialı değilim, fiyat bir "Allah razı olsun"dan ibaret.
Öptüm hepinizi.
Ha bi de harbiden kim kazandı şunu ya
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: DAĞ
Selamun Aleyküm Osmanlı Ailesi..Buraya Yazı Yazmamın Sebebi Sizden Özür Dilemek ...
Öncelıkle Arkadaslar Yaptıklarımdan Dolayı
Herkezden Özür Diliyorum
Kime Ne Hatam Olduysa Affola..Celal Abi Sana Ayrı Özür Diliyorum..Abi Seninle Konuşmam Lzım Bu Konuyla İlgili
Beni Bir Bulursan Veya Ne Zaman Online Oldugun Günü Saatini Bildirmen Yeterlıdır..
Tüm Osmanlıya Selam Olsun ...Kalın sağlıcakla
(Türkeş-Emre)
Öncelıkle Arkadaslar Yaptıklarımdan Dolayı
Herkezden Özür Diliyorum
Kime Ne Hatam Olduysa Affola..Celal Abi Sana Ayrı Özür Diliyorum..Abi Seninle Konuşmam Lzım Bu Konuyla İlgili
Beni Bir Bulursan Veya Ne Zaman Online Oldugun Günü Saatini Bildirmen Yeterlıdır..
Tüm Osmanlıya Selam Olsun ...Kalın sağlıcakla
(Türkeş-Emre)
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Ben seni affetmiyorum aga sen dönekmisin nesin ?
Oyunda ayrı burda ayrı kıvırmadan adam gibi takıl :?
Oyunda ayrı burda ayrı kıvırmadan adam gibi takıl :?
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- Bozkurtensar
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: DAĞ
Tekrardan Selamlar.
Emre Kavga Etmeye Gelmedım Sadece Özür Diledık
Sadece Hatamı Anladım ve Özür diledim..Gerisi İlgilendirmez Beni..
Neyse Hadin İyi Aksamlar..İyi forumlar ..
Emre Kavga Etmeye Gelmedım Sadece Özür Diledık
Sadece Hatamı Anladım ve Özür diledim..Gerisi İlgilendirmez Beni..
Neyse Hadin İyi Aksamlar..İyi forumlar ..