Topkapı Sarayı Lonca Merkezi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Topkapı Sarayı Lonca Merkezi
Bu ne anlama geliyor! biz istanbul kıyamet vakti mi oynayacağız? yoksa knight online mi? belli değil.Bu yapmaya çalıştığınız şey knight onlinedeki oyuncunun canlanma alanına benzer bir şey olucak ordada pazarlar tüccarlar,test denemesi için dublör var.Yani açıkça söyleyin kardeşim ya deyin ki biz knight onlineye oyunu benzeticez oyunu onun gibi yapıcaz ama alttan üstten gizlice yapmayın böyle olur mu ya insanlar bu oyunu diğerlerinden farklı olduğu için seviyor bırakında bi fark olsun... diğer oyunlara benziyecekse bu oyunun ne zevki kalır ne bişey... bana göre bu oyunun özelliği bu diğerlerine hiç benzemiyor ama siz bu projeyi yaparsanız devamıda gelir diğer oyunlardan farkı kalmaz insanların artık sevdiği oyun olmaktan çıkar ne anlamı kalır ki o zaman bu oyunun söyler misiniz?
- Sultanahmetli
- İskele Babası
Re: Topkapı Sarayı Lonca Merkezi
Niye knight de Topkapı Sarayımı var:)) baska oyunda düblör var diye bizde olmayacak mı? fıfada futbol sahası var diye pes te olmayacak mı? olacak tabiki düblor olması gereken birşey tek bi oyuna özel birşey değilki? futbolda nası stat varsa savas oyunlarında düblör olması gerekir yani doğal bisey calıntı değil bu. Sadece beni üzen tarafı loncalara özel olması.. herşey lonca ve para zaten en güzel iksirler para ile ayı falan para ile herşey parayla chatta konusma parayla bırakında topkapı sarayıda parasız olsun loncaya özel olmasın..
Sultanahmetli[49]
Sen önce bir sor bunlar ne yapmaya çalışıyorlar
Bu yönetim neyin kafasında onu sormak lazım önce adı üstünde Top - kapı
ordaki birikenler açıkca mesaj Top kapı 
- Beykozlu0894
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: WTF TURKUAZ
CLodyII yazdı:Sen önce bir sor bunlar ne yapmaya çalışıyorlarBu yönetim neyin kafasında onu sormak lazım önce adı üstünde Top - kapı
Beyninimi yedin arkadaşım ne sacmalıyorsun?
- Sultanahmetli
- İskele Babası
Bu kafa kaça mal oldu? kaç şişe içtin?:DDCLodyII yazdı:Sen önce bir sor bunlar ne yapmaya çalışıyorlarBu yönetim neyin kafasında onu sormak lazım önce adı üstünde Top - kapı
Sultanahmetli[49]
Selamlar,
Yazının Tamamını Okuma Gereği Duymadım , İlk Başta Yazdığın Neyden Şikayetçi Olduğunu Gösteriyor .
İstanbul Kıyamet Vakti Diğer Oyunlar Gibi Yavaş Yavaş Gelişiyor , Yapısı Bakımı İle Elbette Benzerlik Gösterecektir , Fakat Sizlerde Çok İyi Biliyorsunuz ki İKV'yi Ayrıcalıklı Kılan Birçok Özellik Var
Yazının Tamamını Okuma Gereği Duymadım , İlk Başta Yazdığın Neyden Şikayetçi Olduğunu Gösteriyor .
İstanbul Kıyamet Vakti Diğer Oyunlar Gibi Yavaş Yavaş Gelişiyor , Yapısı Bakımı İle Elbette Benzerlik Gösterecektir , Fakat Sizlerde Çok İyi Biliyorsunuz ki İKV'yi Ayrıcalıklı Kılan Birçok Özellik Var
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Selamlar,
Konunun içeriği ne acaba diye bakmak istedim.Birkaç şikayetten bahsedilmiş,oldukça yersiz tartışmalar lakin yine de saygı duymak lazım.İstanbul Kıyamet Vakti bulunduğu birçok mekanıyla Türk kültürünü yansıtmaktadır ki Topkapı Sarayı da bunların arasına eklenecek olan en ihtişamlı yerlerden biri.2 ayrı klanın savaş imkanı olmadan toplanabileceği ortak bir mekanın olması çok güzel ki bu da yapılacak/yapılması istenen faaliyetlerde büyük kolaylıklar sağlayacaktır.
İstanbul'umuzun güzide mekanlarının oyuna da yansıtılması İKV'yi ve oyuncusunu özel kılan,onların sevinmesi gereken bir etkendir.
İyi eğlenceler.
Konunun içeriği ne acaba diye bakmak istedim.Birkaç şikayetten bahsedilmiş,oldukça yersiz tartışmalar lakin yine de saygı duymak lazım.İstanbul Kıyamet Vakti bulunduğu birçok mekanıyla Türk kültürünü yansıtmaktadır ki Topkapı Sarayı da bunların arasına eklenecek olan en ihtişamlı yerlerden biri.2 ayrı klanın savaş imkanı olmadan toplanabileceği ortak bir mekanın olması çok güzel ki bu da yapılacak/yapılması istenen faaliyetlerde büyük kolaylıklar sağlayacaktır.
İstanbul'umuzun güzide mekanlarının oyuna da yansıtılması İKV'yi ve oyuncusunu özel kılan,onların sevinmesi gereken bir etkendir.
İyi eğlenceler.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Her yeniliğe bir baş kaldıran neden çıkar anlamış değilim .Darkranger yazdı:Bu ne anlama geliyor! biz istanbul kıyamet vakti mi oynayacağız? yoksa knight online mi? belli değil.Bu yapmaya çalıştığınız şey knight onlinedeki oyuncunun canlanma alanına benzer bir şey olucak ordada pazarlar tüccarlar,test denemesi için dublör var.Yani açıkça söyleyin kardeşim ya deyin ki biz knight onlineye oyunu benzeticez oyunu onun gibi yapıcaz ama alttan üstten gizlice yapmayın böyle olur mu ya insanlar bu oyunu diğerlerinden farklı olduğu için seviyor bırakında bi fark olsun... diğer oyunlara benziyecekse bu oyunun ne zevki kalır ne bişey... bana göre bu oyunun özelliği bu diğerlerine hiç benzemiyor ama siz bu projeyi yaparsanız devamıda gelir diğer oyunlardan farkı kalmaz insanların artık sevdiği oyun olmaktan çıkar ne anlamı kalır ki o zaman bu oyunun söyler misiniz?
- ADANADEMiRSPORLU
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
arkadaşım ona bakarsan lonca sistemi bir çok oyunda vardı..onuda taklit etti o zaman ikv. heralde benzer yönler olcak kaçınılmaz bu ..

Livorno la tua sQuadra del Quore
ADANA DEMİR SPOR *
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
Çok afedersiniz; yenilik yenilik diye yırtınan ikv oyuncusu nankör olmaya devam ediyor.Topkapı sarayı ile KO'da ki Maradon'un ne ilgisi var anlatırmısın? Tek benzerlik dublör hedefler. Yıllardırda oyunda olması gereken ve ikv oyuncusunun defalarca tavsiye ettiği bir yeniliktir. Biri oyuna paramı verilir der, diğeri bu oyun özenti der falan filan. Size batan şeyin ilgilenmiyor dediğiniz yönetimin size gösterdiği ilgi olduğunu açıkça söyleyebilirim. Fakat seçenekleriniz var; Beğenmeyen oynamaz...
İyi forumlar...
İyi forumlar...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]