HADİ HERKES İKV'DE KARSILASTIGI KOMİK BİR ANISINI PAYLASSIN BİZİMLE GÜZEL ŞEYLERER ÇIKACAGINI DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN BİRAZ YÜZÜMÜZ GÜLSÜN ...
Ben daha 8 yasındayken abimler oynardı bu oyunu daha basladıkları ilk gün bizde 2 pc vardı abim karakteri açtı diger pcden kuzenimde actı büyük abim 5 level oldu antrepoyu merak etti ve girmeye kalktı kuzenim daha 3 leveldi oda abime bende gireyim mi abi dedi büyük abim sen daha eziksin 4 level olunca gel demisti ozaman hiç komik değildi ama oyunda gelişmeye basladıktan sonra bu aramızda bi espri oldu ve hatırladıkca gülüyorum
Evet sıra sizde arkadaslarım abilerim lütfen saygı sınırını aşmayalım ..
oyuna ilk başladığımda agahla konuşmaya çalışmıştım agah bana jandarma alinin yanına git diye görev vermişti bende altaan amca(agah) jandarma ali nerde diye sormuştum hatta orada bazı kişler benle dalga geçmişti ama ben anlamamıştım tabii
Ben oyuna ilk başladığımda sanırım labirent yeni açılmıştı.Sevmemiştim grafikler kötü diye.
Çarlarımı bir kardeşime emanet etmiştim , tekrar geldiğimde meteor açılmıştı 39 leveller gelmişti ve ben 35 leveldim birde gözlük vardı
Hırsızlık olaylarının en çok oldugu donemde sadece kendimi kasmaya bakıyordum kımseyle muhabbetım yoktu ve meteorda gezerken bir yazı gördüm " Yağmacı Paranızı Çaldı " diye.Orda çok üzülmüştüm oyunu bılmıyordum zaten daha herkese söylemiştim oyundan herkes gülüp geçiyordu.Bu olay aklıma geldikçe her oyunda gülerim.Hep oyunda "Cin" gördüğümde aklıma gelir zaten
Oyuna ilk başladığım zamanlar oyunun nasıl oynandığını vs. bilmiyordum.
Agah Bey gibi NPC leri görüyordum fakat hiç Sağ tıklayıp Konuşmak Aklıma gelmedi
1 Level farelerin yanında gidiyordum fakat nasıl vurulacağını bilmediğim için sürekli ölüyordum. 1-2 saat sonra şans eseri fark ettim "sağ tık" veya "space" ile düşman yaratıkların kesildiğini
Ve bunun için rehberlik görevimi severek yapıyorum, o günler geliyor aklıma, o zamanlarda kimse gelip yardım etmemişti.
İlk olarak oyuna başladım dolu dolu 2 gün içerisinde 12 lvl olmuştum şimdi olsa 2 günde 49 olurum tabiki görevler falan var benim görevimde Lodos muhafızıyla konuşma görevi herkese soruyorum ama cevap veren yok öyle nerede olduğunu sorarken adamın birisi "Ben senini muhafızın olurum yavrum" demezmi
sonralardan çarı kasıyorum ama böyle 40 lvl falan olmuş savaşçı ve max ım sıfır o zamanlar daha Hangi itemi giyeceğimi bilmiyordum sonradan öğrendim ve neden ezik olduğumu anladım
İlk açtıgım char Büyücüydü,oyunun nasıl oynandıgı hakkında en ufak bılgım yoktu 1 lvl fare gorevını 1 gün yapamamıştım ertesi gün büyücünün skillerinin oldugunu ogrendım fakat bu sefer de nasıl kullanıcagımı bılmıyordum fareleri tekme tokat öldürmeye çalışıyordum sonra oyunda olan bırıne sordum ve meteoriti kullandım
Oyunu ilk mynet teki reklamında görmüştüm ( o zamanlar mynetteydi) indirip oynadım tabi önceden mmo tecrübem vardı sağolsun Ceyhunnn du sanırım adı bana hep yardımcı olmuştu nerdeyse bütün görevlerimi birlikte yapmıştık. Oyuna ilk girdiğimde savaşçı açmıştım etrafta çıplak çıplak dolaşırken adamın teki sen yenisin galiba git agahtan görev al demişti adama sordum nasıl alcam diye konuş o sana verir dedi bende ne bileyim gittim agahın yanına Agah bana görev verirmisin demiştim
Yeni başladığım her online oyunda ilk karakterim büyücü olduğu için İKV'ye de büyücü karakterimle başlamıştım.Hiç unutmam o zamanlar GBM-0'a verecek kadar param bile yoktu. Ateş Bilgisi yeteneğinde "Ateş hasarı veren büyüleri arttırır" diye yazdığını görünce Meteor yeteneğini güçlendirir sanıp bütün puanlarımı ona vermiştim. Nasıl oldu da Fiziksel Bilgi yeteneğini göremedim,hala anlamış değilim.
Oyuna ilk başladığımda dolaşayım dedim İdrisin oraya gittim ve adamın biri Agah tan görev al dedi ben döneyim derken kayboldum. Neyse adamın biri götürdü beni Agaha J.Ali ile konuşma görevini aldım gittim konuştum. Ceket ,Pantalon,Silah verdi tekrar Agaha gittim, salgın hastalık görevini verdi. Gittim fareleri kesmeye yeteneklerin olduğunu bilmiyorum yatağanla kestim hepsini. Ondan sonra teslim ettim 2 lvl oldum J.ALi den balıkşıyla tanışma görevini aldım. Balıkçının yerini unuttum. Sözde balıkçının yanına gitmiştim. Ondan sonra adamın birini gördüm 2 lvl onunda aynı görevi vardır deyip takip ettim İdrisi öyle buldum. :lol:
NeMutluTürk'ümDiyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Online oyunlara karşı bir sempati beslemediğim dönemde İKV ile tanıştım. Oyunun akışı ve mekan olarak ilgimi çekmişti. İlk başlarda mmorpg 'den uzak biri olduğum için npc ile konuşma görevlerinde zorluklar yaşadım. Hırs ve azimle kısa sürede bunu başarmıştım . En zorlandığım görev ise Agah Bey'in 5 dakika içerisinde Komutan ile konuşturma göreviydi. [Teşkilat Cinlere Karşı(6)]Günlerce aradım , bulamadım .. Tam Komutan'ı menzilime aldım gidiyorum "Teşkilat Cinlere Karşı (6) için süreniz doldu " :lol: :lol: