ofans da olursa ayısız mümkün gibi 10 sn biri 10 sn biri
çift ofans x e gitmişliğim var köpek kesilirse o ayısız kesin gibi
Zorla değilki ?
Re: Zorla değilki ?
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabın uyarı amaçlı 1Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
BlackParadise
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabın uyarı amaçlı 1Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
BlackParadise
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Forum kurallarını tekrar hatılatarak Forum kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.Tartışmanın devami halinde Konu kilitlenicektir.
İyi forumlar.
Forum kurallarını tekrar hatılatarak Forum kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.Tartışmanın devami halinde Konu kilitlenicektir.
İyi forumlar.
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
QYuSuFQ yazdı:EscapisT yazdı:Ya konuyu açan bir anten var onun çevresinden bana aklınca laf sokan bir anten var.
Akçesiz oyun oynanır diyorsunuz shen karakürkü akçe çekenden alın diyorsunuz.
Ben ejderimi parlattım akçe yükledim 5000 kadar diyorsunuz millete akçesiz de oynanır diyorsunuz.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım kiO benden carı 15 kat daha değerli olan arkadaş eğer geliş ve gidiş masraflarını karşılayacaksa geleyim sunucusuna savaşçı şifacı büyücü vs atalım? Tabii karşılıksız değil
Kaybedersem hesaplar senin + geliş gidiş benden ama sen kaybedersen tükürdüğünü yalattırırım gelişi gidişi sen ödersin?
Yavrum evet bizde bir zamanlar shen karasiz kesilmez saniyorduk bu yuzden uzerine fazla dusmicem
Ejderi parlatmadan once de gaffar kesiyodum simdi kiyamet asayla da
Tek item Shen ıksırle bıle kesılen kolay bir boss sonucta...
Keserken İTEM basmaya bile gerek yok sayısız kesım yaptık bu sekılde bılen bılır...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
- Fahrenheit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Vatansever
Merhabalar;QYuSuFQ yazdı:Eskiden %36 can dusmesi mi vardi ?
Dayiyoduk iksire kesiyoduk boss ları.
Eskiden , parlatma yok iken junon kenan kesilmiyormuydu ?
Eskiden , plus yok iken karakterler kasilmiyormuydu ?
Eskiden , akce yok iken siginak migrat dan item dusmuyormuydu?
Semiha ya ayin yok ise kanatmaya 15 puan ver gectikce at kesersin kim kesemezsin demis ?
(kudrete abanirsin o olur)
İksirler OYUN PARASİ karsiliginda satilmasi yasakmi ?
Ws atinca odulmu veriyolar parlatma ecelini adam gibi tank diz gaffara git bicak dusur .
Git sifacina mev asa uret parlatmazsin ashabi.
Buyucune de arkadas ortami kur git.
BEGENMİYORSAN OYNAMA!
Hersey parayla degil
Loncaya girmek bedava aslinda daha onceden aldigin kutuda bir zammi varki konusuyosunuz?
O "Efsunsuz" kiyafetleri al diyen yok, cok istiyosan biriktir oyun parasi, birisi sana oyun parasina satsin , kullan.
Cok ve bos konusmayin.
Sadece küçük bir örnek vereceğim.Karahan Online adında bir oyun:
Grafikleri ve oyun yapısı bakımından İKV den çok aşağıda bir oyundur.Türkiye' ye yeni geldi sayılır.Şu an da bu geri kalmış oyunda İKV de olmayan bir sürü özellik var.Birkaç örnek verecek olursak;
- Yıllardır beklediğimiz önerilerde bulunduğumuz ortak kasa,
- Tamamen oyunun içinde olan petler (hayvan / yardımcı) ve bu petlerin süresi olmayıp sürekli yanınızda aynı zamanda aynı karakter kasar gibi kasılabiliyor.Bizde ki Klan Parasının karşılığı olan bir para ile oyun içinde satıcıdan alınabiliyor ve yahut yaratıklardan düşürülebiliyor.
- Seviye sınırı 90' ı hatta 100' ü aşmış durumda.Tamam İKV kadar görev yelpazesi olmayan bir oyun ancak sonuçta seviye olarak İKV den 2 kat daha fazla.
- Oyuncuya henüz oyuna başlarken %10 oranında tecrübe ve eşya düşürme artışı veriliyor.
- Game Master lar bizimkilerden daha insan canlısı ve gerçekten ilgileniyorlar.Örneğin en son yeni açtıkları sunucuya verdikleri promosyon kodlarıyla üye olan herkese eşyalar vereceklerdi.Sırf bunun için GM oyuna girip oyunculara sohbet havasında bilgiler veriyordu.Bizde ise bu durum 4,5 5 sene öncesinde idi sanırım.
Herkese İyi Forumlar..![/color][/b]
- ardawolf2
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Army Of Heavens
Ortak kasa gelise emin ol hayatinda gormedigin kafar isyan çikar(Oyun Büyüklerinden)
Kim isterki ;
Daha onceden gece gunduz calisip dusmeyen itemi dusuren biri var iken
Parayi bastirip hesabini arkadasinin hesabina aktarip o itemi ortak kasadan alip, sonra arkadasina ucretini odeyip geri cekmesini?
Yani biri gece gunduz calisirken digeri parayi bastirir.
Haa dersen ki; sadece sari itemler aktarilsin, o zaman sana hak veririm ama bunu ayarlamak cok zor olur.bir suru hata olur.
___
seviye siniri artinca da isyan cikicak;
Uretilen esyalar , dusurulen esyalar "ÇÖP" olucak sahsen ben kiyamet pantolon kiyamet ayakkabi kiyamet zirh uretmis biri olarak isyanimi koyarim ortaya
___
hayvanlar yanindan ayrilmasin ;
Eger parayla alinmayacak hayvanlar yanindan ayrilmayacak ise ne ala,
Parayla alinanlar yanindan ayrilmayacak ise burda bir terslik var, parayi basan dudugu calar.
Kim isterki ;
Daha onceden gece gunduz calisip dusmeyen itemi dusuren biri var iken
Parayi bastirip hesabini arkadasinin hesabina aktarip o itemi ortak kasadan alip, sonra arkadasina ucretini odeyip geri cekmesini?
Yani biri gece gunduz calisirken digeri parayi bastirir.
Haa dersen ki; sadece sari itemler aktarilsin, o zaman sana hak veririm ama bunu ayarlamak cok zor olur.bir suru hata olur.
___
seviye siniri artinca da isyan cikicak;
Uretilen esyalar , dusurulen esyalar "ÇÖP" olucak sahsen ben kiyamet pantolon kiyamet ayakkabi kiyamet zirh uretmis biri olarak isyanimi koyarim ortaya
___
hayvanlar yanindan ayrilmasin ;
Eger parayla alinmayacak hayvanlar yanindan ayrilmayacak ise ne ala,
Parayla alinanlar yanindan ayrilmayacak ise burda bir terslik var, parayi basan dudugu calar.
Army Of Heavens...
Lonca alımları Başladı! Hemen;
"Buraya" Tıklayarak Kuralları Okuyabilirsin
Veya
Başvurunu "Buradan" Yapabilirsin .
IIxSLauGHTeRxII
IßeNiMLeYüSLeSHI
Lonca alımları Başladı! Hemen;
"Buraya" Tıklayarak Kuralları Okuyabilirsin
Veya
Başvurunu "Buradan" Yapabilirsin .
IIxSLauGHTeRxII
IßeNiMLeYüSLeSHI
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
Yunuscugum; ayısız semiha ve yol savascisi kesiliyor. Benim savascimda ayımı vardı ilk girdiginde.
Shrn kara iksir oyun parası ile cekilse guzel olurdu tabi ama birseyi atliyorsunuuz. Fll farabi shen set ile shen kara olmadanda gaffar kesiliyor. Shen kara almak zorunlu degil...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Bizim sizin aleyhinize konu açtıgımızda en ufak tartışmada konumuz kapanır, adam sizin lehinize konu actıya ileti silersiniz anca.BlackParadise yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
EscapisT yazdı:Ya konuyu açan bir anten var onun çevresinden bana aklınca laf sokan bir anten var.
Akçesiz oyun oynanır diyorsunuz shen karakürkü akçe çekenden alın diyorsunuz.
Ben ejderimi parlattım akçe yükledim 5000 kadar diyorsunuz millete akçesiz de oynanır diyorsunuz.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım kiO benden carı 15 kat daha değerli olan arkadaş eğer geliş ve gidiş masraflarını karşılayacaksa geleyim sunucusuna savaşçı şifacı büyücü vs atalım? Tabii karşılıksız değil
Kaybedersem hesaplar senin + geliş gidiş benden ama sen kaybedersen tükürdüğünü yalattırırım gelişi gidişi sen ödersin?
tancaN
Full bölgeden alıcağı trans ayak ceket ve asa
taNyuSII Alıcağı sadece ruh döven asa ve hidro ayak
yusuFF ecel latif yok tüm çemberden alacağı hidra çift bıçak hidra ayak
QKiLLToHoNoR Ruh döven zırh ve Mev asa hariç çemberliden eksiği yok ikimizde para verelim ortak bi suncuda herhangi biri ile vs yapalım ? ki senin charlarından rütbe gözlük herşeyiyle gerçekten 15 kat değerli olduğuna eminim
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK