Üyelikal.com ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Üyelikal.com ?

Mesaj gönderen Redstrom »

Arkadaşlar üyelikal.com dan alınan kutulardan epinler direk veriliyormu yoksa adrese mi getiriyorlar kutuyu ? Şayet kutuyu göndermeden E pini gönderiyorlar ise ne kadar sürede gönderildiği hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Saat 10 gibi kredi kartı ile aldım suan saat 18:45 cıvarı üyelıkal.com hesabıma veya vermıs oldugum maıl adresıne epin gelmedı ?
Redstrom
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Üyelikal.com ?

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Redstrom yazdı:Arkadaşlar üyelikal.com dan alınan kutulardan epinler direk veriliyormu yoksa adrese mi getiriyorlar kutuyu ? Şayet kutuyu göndermeden E pini gönderiyorlar ise ne kadar sürede gönderildiği hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.Saat 10 gibi kredi kartı ile aldım suan saat 18:45 cıvarı üyelıkal.com hesabıma veya vermıs oldugum maıl adresıne epin gelmedı ?

Kredi kartı ile aldısan o ödeme yapıldı tamamlandı yere bas orda gözükür pinler

Siparislerime gir orda ödeme tamamlandı der oraya basınca TAMAMLANDI denen yere tıkla sonra Kodlar için tıkla der.

Bence aldığında geldide sen bakmadın belkide.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Resim
Resim
Resim
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Redstrom »

Saolasın Kardes emek verıp resımlı bır sekılde anlatmıssın tesekkur ederım.Bende''Ürün teslimatı için bekliyor'' yazıyor ''tamamlandı'' secenegı aktıf deıl bende asagı yukarı 10 saate yakın bır zaman oldu o yuzden sorma geregı hıssettım.Sanırım epini gönderme biraz uzun sürüyor beklicez bakalım..
Redstrom
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Redstrom yazdı:Saolasın Kardes emek verıp resımlı bır sekılde anlatmıssın tesekkur ederım.Bende''Ürün teslimatı için bekliyor'' yazıyor ''tamamlandı'' secenegı aktıf deıl bende asagı yukarı 10 saate yakın bır zaman oldu o yuzden sorma geregı hıssettım.Sanırım epini gönderme biraz uzun sürüyor beklicez bakalım..
Simdiye kadar hep anlık olduğundan bekleme sabrım olmadığını biliyorlar galiba benim hemen gönderiyorlar.
Telefon etmen gerekiyor kredi kartlarında pek bekletmezler.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön