Şaka mı La Bu ?
Şaka mı La Bu ?
En başından beri diyorum 17 yaşındaki bir çocuğu Forum kaptanı yaparsanız.. böyle forumun içine ederler.işte. HIZLI DESTEĞE DÜZGÜNCE BİR YAZI YAZDIM 2 DİR RESPECTED SİLİYOR BU VELEDİ KİM KOYDU BURAYA ?
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Şaka mı La Bu ?
Merhaba Ferhat;
Yazmış olduğun bildirimlerin hepsine yanıt vermiş bulunmaktayız, lakin içerik aynı olduğu için bundan sonraki bildirimlerin direk silinecektir.
Bilgi ve dikkatine.
Yazmış olduğun bildirimlerin hepsine yanıt vermiş bulunmaktayız, lakin içerik aynı olduğu için bundan sonraki bildirimlerin direk silinecektir.
Bilgi ve dikkatine.
Koray YAR
koray abi destek iletişimden soru cevaba bile yanıt alamıyorum dedim buna yanıt verilmedi ki ?
Herkes Gider Mi ?
Artık bu oyuna bir son verin cevap vermek bunun gibi 5 konuda direk silinecek demişiniz ve gene aynı havadasınız cevap verielcek kişilere cevap vermeyim kendini bilmeyen biri tonlarca küfür ettiği halde gene size cevap veriyoruz felan demeniz artık abes kaçtı FERHAT SÜSENE AİT OLDUNUZ BİR İLETİYİ SİLMİYORSANIZ bunda artık bir art niyet aramaya başlarız.HellRiDerS yazdı:Merhaba Ferhat;
Bilgi ve dikkatine.
250 tane konunun 100 cevap vermişsiniz asıl konuya verielceklerde yoksunuz ayıp ediyonuz artık.
Ona ait oldugunu gördünüzde forumdan kaldırın da dedikleriniz arkasında durun adamın carı banlanmış hukiki yollar açık gitsin orda arasın hakkını yada siz gidin siz ararın.
Almış tayfasını 4 kişiler forumda lak lak yapıyorlar gereksiz yere kim olduklarını bilen biliyor onları ne diye konularına cevap veriyonuz yada açık tutuyonuz artık
A R Z L O D O S
sırf benim çarımı banlamadılar ki benim IP den girdiğim tüm çarları banladılar..Dün biri patladı..ben dur dedim eğer 1 kaç haftaya açtıramazsam çarları çok kötü şeyler olur . tehtid etmiyorum ben bişe yapmam sıkıntı yok meranın yarısının şifresini tek kelimeyle alırım severler beni . ama o adamların suçları yok kaç yıllık emeklerini benim yüzümden sebepsiz silemessiniz .. bununda altında kalmazlar merak etme yani..
Herkes Gider Mi ?
cemadrian yazdı:sırf benim çarımı banlamadılar ki benim IP den girdiğim tüm çarları banladılar..Dün biri patladı..ben dur dedim eğer 1 kaç haftaya açtıramazsam çarları çok kötü şeyler olur . tehtid etmiyorum ben bişe yapmam sıkıntı yok meranın yarısının şifresini tek kelimeyle alırım severler beni . ama o adamların suçları yok kaç yıllık emeklerini benim yüzümden sebepsiz silemessiniz .. bununda altında kalmazlar merak etme yani..
Yapman gereken suçlu benim gidersin kim bu Koraymı ismini alırsın adresini alırsın Cumruriyet savcılığına dersin ben bu adamın sülalsine kadar okudum sonra oda hırs yaptı benim ipden gitsdiğim masum arkdaşlarımın carlarınıda banladı.
O arkdaşlarında dilekçenin altına imza atar eğer haklısan savcı dgierlerini açtırı seni banlatır bu kladar basit.
Kafa bırakamdınız da bizim carımıza Koray-İhsan oyununda yok oldu tabii koray bey bunlardan haberdar bilmiyom ama bendeki msn kayıtlarında Ben nasıl tongaya gelmişim ap açık belli ama ben suçlu olduğumdan sesimi cıkatmıyorum.
O olayda bir kere yazı yazmışmı hayır buda beni kuşkulandırdı ama isyan etmedim.
Ama bu oyuna bir son verin artık da o silerim diyor sen yeniden açarım diyon bilmem ne bilmem ne oluyor.
Adam 17 yaşındamış olablir 50 yaşında oalcak değilya ne var bunda kusur.
A R Z L O D O S
lan olm sanane 17 yaşında girdi + meranda anarchy loncasını kurup çarlar çaldı + bi ton olayı var.. ayrıca benim bloklarım hakkında konuşmadım raadına bak açacaklar elbet.. 6 hesap bloklıyacaklar 3 4 kişi susacak mı sanıyorsunuz..neyse atlama her lafa. şimdi susda konum kapatılmasın..Vır Vır koca karı gibisin.
Herkes Gider Mi ?
Arkadaşım bişid emiyom sanacemadrian yazdı:lan olm sanane 17 yaşında girdi + meranda anarchy loncasını kurup çarlar çaldı + bi ton olayı var.. ayrıca benim bloklarım hakkında konuşmadım raadına bak açacaklar elbet.. 6 hesap bloklıyacaklar 3 4 kişi susacak mı sanıyorsunuz..neyse atlama her lafa. zibidi.
Koray iletileriniz silinecek direk diyor bizde sil artık ne diye durmadan cevap veriyon sözÜnün arkasında dur diyom sen yazmana bak sen yaz onlar silsin bizde bu olayları tartışmaları görmeyelim artık.
A R Z L O D O S
Allah Allah. Destek iletişim yazdıklarımı okumadan siliyor. ben hakkımı nerde savunacağım ? forumda yazamayacaksam.. + savcılıkla uğraşacak halim yok .. O bloklar ÖYLE yada BÖYLE açılacak çünkü benim çarlar blok yiyebilir tamamda. IP den girdiğim diğer arkadaşlarımın çarları yiyemez abarttılar.. nese.. bekleyelim görelim.
Herkes Gider Mi ?
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba Ferhat;
Yine oyuncularımızı yanıltma çabası içine girdiğin çok belli oluyor seninle ilgili 4 hesap 999 gün ban cezası almıştır, diğer arkadaşların eğer ceza aldıysa bu olay ile hiçbir alakası yoktur.
Konuyu kilitliyor devamı halinde okumadan sileceğimizi belirtiyorum.
Yine oyuncularımızı yanıltma çabası içine girdiğin çok belli oluyor seninle ilgili 4 hesap 999 gün ban cezası almıştır, diğer arkadaşların eğer ceza aldıysa bu olay ile hiçbir alakası yoktur.
Konuyu kilitliyor devamı halinde okumadan sileceğimizi belirtiyorum.
Koray YAR