Hayırlı Sabahlar Dostlar ,
Emre Oyundan Veya Özel Msj , Skype Felan Beni Bir Yerden Bul .
Emre Oyundan Veya Özel Msj , Skype Felan Beni Bir Yerden Bul .
Alıntı yapmakta fayda varRescuer yazdı:Gerekli mercilere ithafen ;
1.
Büyük bir turnuvanın finalinde haksızlık yapıldığını söylemiş ve bunun cezası kesilene kadar ödülden feragat ettiğimizi belirtmiştik.
Fakat görünüyor ki bu işi zamanla normale döndürmeye çalışanlar bulunuyor.
Biz buna asla ve asla müsaade etmeyiz, ettirmeyiz.
06.05.2012 19:00'a kadar nihai karar açıklanmazsa yarışmaya verilen para ve alınacak ödülleri almayacağız.
Bununla beraber haksızlığı yapanlar ve yapılmasına göz yuman kişilerin de nasıl bir insan olduğunu bütün sunucuya tanıtmış olacağız. ( Tehdit olarak algılayabilirsiniz. )
Tekrar belirtmekte fayda var diye düşünüyoruz ;
Osmanlı Loncası olarak haksızlığa ve buna boyun eğenleri düşman olarak bile kabullenmeyiz.
2.
Burası Osmanlı Loncası sayfasıdır, ileti kasma yeri değil.
Elbette dostlarımız, kardeşlerimiz sayfamızda dilediğince post kasabilir.
Ancak haksızlığa boyun eğen kişi veya kişilerin bu sayfada yeri yoktur. ( Patavatsızlığın lüzumu yok. )
Bu haksızlığı gören, bilen ve yapan herkes mutlaka ve mutlaka bir bedel ödemek zorundadır.
Ama ''yok ben haksızlığı seviyorum, yapılmasına müsaade ediyorum'' derseniz o sizin bileceğiniz iş.
Bizlerin uyguladığı politika bu şekilde değildir. Bizim duruşumuzu her fırsatta dile getiriyoruz.
Bizler, haksızlığa karşı mücadele eden, her şeyden önce dostluğu, sevgiyi ve saygıyı öğrenen ve bu şekilde hareket eden bir politika izliyoruz.
Bazı kimseler gibi ''kendi çıkarlarımız'' gibi bir madde uygulamıyoruz.
Ya da '' Bana dokunmayan yılan bin yaşasın '' demiyoruz.
Osmanlı loncası olarak bizim gibi düşünen insanlarla beraber yürüyoruz.
3.
Politikanız bizimle uyuşmayabilir, bu gayet normaldir.
Ancak nasıl bir duruş sergilediğiniz önemli bir eylemdir.
Her yöne dönebilen insanların sabit bir duruşu olamaz.
Ve bizler bu gibi kişilerle asla ve asla muhatap olmayız.
Herkesin duruşuna ve politikasına saygımız vardır.
Hakikati görmeyip, duruşunu bile bilmeyen kişilere ise sadece acıyoruz.
Bu maddeleri okuyup gücüne gidenler nefsini yanıltamayıp yorum atacaktır.
Ayrıca;
Yazılmış olan bu maddeler hiç bir şekilde tartışma unsuru olamaz.
Osmanlı loncasının üyeleri veya yetkilileri ''Disiplin Kurulu Başkanı'' müsaade etmedikçe cevap yazamaz, alıntı yapamaz.
Aksi takdirde yine Disiplin Kurulu Başkanının(veya yardımcısı) belirleyeceği ''ağır cezaya'' maruz kalacaktır.
Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.
Osmanlı Loncası Yönetim Kurulu.
Selamlar,PitbuLL yazdı:Onur ( CHARDONNAY ) fırına beni görmeye geldi. Siz oturun kös kös. :twisted:
Abi Sakarya'da bi fırında çalışsan gelmeyen yuvarlansın derdim(bahanem hazır).PitbuLL yazdı:Onur ( CHARDONNAY ) fırına beni görmeye geldi. Siz oturun kös kös. :twisted:
iLkeriLker25 yazdı:Selamın Aleyküm Celalcim Amisoss Loncası Bu Çatı Altında Toplandığını Yeni Öğrendim Allah Utandırmasın Sevgilerimle..
Eskilerden..
İlker
Karargahxilker
Karahancer
Amorphous