Geçen ki konu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
tobias
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Geçen ki konu

Mesaj gönderen tobias »

Buraya susturulmamın ne çabuk olduğunu yazmıştım ve bilmem bilmem ne demişsiniz benim kastım[Silinmiştir] zihin tutulmana yazısından 1 dk içerisinde susturuldum mesele burda o kadar küfür edenlerin ırkçılık yapanların bile susturulmaması bi bizemi var bu moderasyon?
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Re: Geçen ki konu

Mesaj gönderen Voyant »

Şikayet Et sistemi ve çalışkan Denetleyici ekip sayesinde anlık olarak şikayet incelemeleri artık mümkündür.

Fakat cezanızdan ziyade "başkalarına ceza verilmiyor, buralar torpil kokuyor" anlatımına değinmez garip olmuş. Konuşmalarıyla kural ihlali yapan oyuncuları şikayet ettiğinizde gerekli ceza işlemi uygulanmaktadır. Şikayet ettiğiniz halde neden ceza almadığını merak ettiğiniz oyuncular varsa, Destek-İletişim Formu 'muzdan bilgi alabilirsiniz.
Onur GÜRSOY
tobias
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen tobias »

[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması.1Gün forum hesabınız kapatılmıştır.

BlackParadise
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

tobias yazdı:[İçerik Silinmiştir] Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanım.1Gün forum hesabınız kapatılmıştır.

BlackParadise

Galiba söyle bişi oluyor Simdi gruptayız diyelim arkdaş söyleve öküz diyor ya bu diyor karşıdaki sikayet ediyor o esnadan öküz diyen arkadaş başkasının özeline arkdaşı olduğu kişiye sayıyorda sayıyor yani karşıya degil kendi grubundaki biri yada kankasına o esmada onalr da gözküyor ondan basıyorlar cezayı.

Gecen Kaplan Gm yazmıstın biz isimlerinizi görmüyoruz diye siayet edilen ve eden diye o sırada o iki kişinin arasında konusma geçmiyor grup ve söylev diye gçiyor yani anlatmak istediğim.

Ahmet benim kankam karşı tanıamdığım birine basit bri argo ceza almayı gerektirmeyen bişi söyledim senin zhinide başlarım dedi karşıdakide bunu sikayet etti.

O esnaada ben ahmete ben bunun beep beep beep başlıyacam dedi galiba bu beep beep lerden geiyor ceza.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Voyant yazdı:Şikayet Et sistemi ve çalışkan Denetleyici ekip sayesinde anlık olarak şikayet incelemeleri artık mümkündür.

Fakat cezanızdan ziyade "başkalarına ceza verilmiyor, buralar torpil kokuyor" anlatımına değinmez garip olmuş. Konuşmalarıyla kural ihlali yapan oyuncuları şikayet ettiğinizde gerekli ceza işlemi uygulanmaktadır. Şikayet ettiğiniz halde neden ceza almadığını merak ettiğiniz oyuncular varsa, Destek-İletişim Formu 'muzdan bilgi alabilirsiniz.

çalışkan Denetleyici ekip sayesinde

Bizzat kendim test ettim süphelendiğim birine saat 6:14 de ib.. dedim girdüm cıktım ceza almısım.

Tebrikler ib.. deyince karşıdaki ne anladı acaba ibrahim senmisin diyecektim belkide.
A R Z L O D O S
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Voyant »

@tobias, elimizdeki bilgilerinle yaptığımız araştırma da arkadaşlarına ettiğin küfür sonucu ceza aldığın anlaşılıyor. Grup kanalından ettiğin küfürler sonucu, grubunuzda olmayan birisi seni şikayet etmiş ve haliyle küfürlerinde şikayet paneline yansımış ve ceza verilmiştir.

Sonuç olarak sende ceza beklemezken cezayı almışsın.

Küfür etmenin kimseye getirisi olmadığını hatırlatarak, hiç bir şekilde bu basitliği tercih etmemenizi öneririz.

Ayrıca üst yorumunda ettiğin hakaretlerden dolayı forum hesabın 1 gün kapatılmıştır.
Onur GÜRSOY
sazobalix7
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sazobalix7 »

Voyant yazdı:@tobias, elimizdeki bilgilerinle yaptığımız araştırma da arkadaşlarına ettiğin küfür sonucu ceza aldığın anlaşılıyor. Grup kanalından ettiğin küfürler sonucu, grubunuzda olmayan birisi seni şikayet etmiş ve haliyle küfürlerinde şikayet paneline yansımış ve ceza verilmiştir.

Sonuç olarak sende ceza beklemezken cezayı almışsın.

Küfür etmenin kimseye getirisi olmadığını hatırlatarak, hiç bir şekilde bu basitliği tercih etmemenizi öneririz.

Ayrıca üst yorumunda ettiğin hakaretlerden dolayı forum hesabın 1 gün kapatılmıştır.
Kişilerin özel hayatı sizleri ilgilendirmiyor aslında.
Ben arkadaşıma eşek, hıyar, vb... argo kelimeler kullanamıyacaksam neden arkadaşım olsun diye düşünenler çok.

Ya da şöyle anlatayım... Biraz mesaj pencerenize benzeterekten yazacam.

[XxXxX]kanka şu şeref siz herif varya geçen bana küfür etti onun ana sını bilmem ne yapayım
[YyYyY]kanka bırak şu adi herifi ya uğraştığına değmez inanki

[AaAaA] 5 m den akik satılır...
[XxXxX] kaç tane akik varsa alayım nerdesin?

XxXxX isimli oyuncu bölgeden yazdığı yazı için şikayet edildiğinde gruptan yazdığı yazı için susturma cezası mı alacak ? Oysa ortada rahatsız olan birisi yok. YyYyY bu olaydan rahatsız olsaydı o şikayet ederdi.
Olay anladığım gibiyse verilen ceza yanlıştır. Cezayı alan arkadaş bu yönde bir itiraz ile başvurmanı öneririm sana.
Voyant
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Voyant »

@sazabolix7, oyun dünyası içerisinde uygunsuz konuşmak her zaman yasaktır. Oyuna başlamadan önce herkesin kabul etmiş olduğu kullanım sözleşmesinde bu kural belirtilmiştir.

Ek olarak şikayet yazışmalarında Denetmen Takım üyelerine karakter isimleri görünmemektedir. Bu da kimin kime mesaj yazdığı görünmediği için çok fazla detaylı inceleme şansı vermez. Diğer neden ise; şikayet eden kişinin grup içerisinde olup, olmadığı görünemez. Üstteki yorumumda biraz kesin konuşmuşum ama şikayet eden kişinin grupta olma ihtimali de var. Sadece ceza alan kullanıcının yaptığı yorumlardan dolayı şikayetçi kişinin grupta olmayacağını düşündüm.

Ayrıca cezasına itiraz eden arkadaşımızın cezası 06.05.2012 tarihinde sonlanmıştır.

Herkesin bu bilgiler eşliğinde oyun içi yorumlarına dikkat etmesi gerektiğini hatırlatmak isterim.
Onur GÜRSOY
sazobalix7
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sazobalix7 »

Yazdığınız yazıdan anladığımı yazdım. Yazdığınız yazı da şikayet eden kişi grupta değil demişsiniz.
Daha sonraki yazınızda kişi grupta olabilir demişsiniz. Paneliniz de şikayet edilen cümlenin hani kanaldan yazıldığı belli oluyor. Belli olmasa genel sohbet kanallarından edilen küfürlerin cezası daha ağır diye bir ayrım yapamazdınız diye düşünüyorum.
Aşağıdaki resimden anlaşıldığı üzre şikayet eden kişinin karşısındaki yazıyı okumak gerçekten yeterli olacaktır.
Panelimiz buna detaylı inceleme şansı vermiyor demişsiniz. Bence paneliniz buna elveriyor.
Tek yapmanız gereken ceza tarihi bitmiş dahi olsa bu oyuncunuz küçük bir hatadan dolayı mağdur olduğu için özür dilemek olsa gerek.

Bir gm arkadaşınızın bizler ile paylaştığı fotoğraf bu.
http://i48.tinypic.com/5oidrq.png
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Voyant yazdı:Şikayet Et sistemi ve çalışkan Denetleyici ekip sayesinde anlık olarak şikayet incelemeleri artık mümkündür.

destek ekibi çalışkan olsaydı lag olmazdı uyan ve istifa et yönetim
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön