Loncanın temellerini anlatan kısa bir tanıtım videosu.
Videoyu HD izlemek için lütfen burdan izleyiniz(tavsiye edilir) : http://vimeo.com/41625245
Efendiler Loncası Kısa Tanıtım Videosu
Efendiler Loncası Kısa Tanıtım Videosu
En son RootAdmin tarafından 06 May 2012 00:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Efendiler Loncası Kısa Tanıtım Videosu
Biraz kısa ama güzel bir video olmuş.Özellikle selam verirken yavaş modda olması hoşuma gitti.Ellerine sağlık...
En son Chardo tarafından 06 May 2012 00:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Teşekkürler dostum video işinde yeniyim.Sizin gibi tecrübeli insanlar sayesinde gelişeceğim zaten lonca ıle ılgılı hıc vıdeo yok kısa bir videoyla giriş yapalım dedikChardonnay yazdı:Biraz kısa ama güzel bir video olmuş.Özellikle selam verirken yavaş modda olması hoşuma gitti.Ellerine sağlık...![]()
İyi akşamlar.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Genel Etkileşim ‹ Loncalar bölümüne taşınmıştır.
İyi forumlar.
Genel Etkileşim ‹ Loncalar bölümüne taşınmıştır.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Öncelikle video güzel olmuş emeğine sağlık.
Rica etsem videoyu çektiğin programın adını ve yazılar ve efektleri eklediğin programın adını verir misin?
Rica etsem videoyu çektiğin programın adını ve yazılar ve efektleri eklediğin programın adını verir misin?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Videoyu Fraps ile çektim.Fraps programını çoğu kişi kullanıyordur zaten burda.Efektleride Windows Movie Maker ile ekledım şarkıyı felan.Movie maker her pc'de doğuştan var diye sanıyorum :?
Hey gidi günler hey