[GM]HellRiDerS' in dikkatine

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OutOfTime
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: [GM]HellRiDerS' in dikkatine

Mesaj gönderen OutOfTime »

YaNMiRiNDyRBeKir yazdı:sazobali tanımasamda bu konuda haklı BETERBÖCEĞİN arkadaşları bir zahmet yazmayınn ;)

Tanımadığın kişileri savunurken, düşüncelerini bir daha gözden geçir derim. Sazoabli denen şahısı tanıdığın an bizlere katılmaman imkansız.
Out Of Time
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Tekrardan Merhaba;

Bu yazıyı genel bir anlatım olarak yazacağım keza bilmeden biliyormuş edasıyla yalnış yönlendirenler mevcut !

Destek takımı nedir nasıl işler: İkv destek takımı oyun içinden seçilmiş gönüllü oyuncu takımıdır, Rehber, denetmen (Şikayetleri okuyan kişiler), forum, arge, support, etkinlik ve GM ekibi destek takımının tamamıdır.

Bu ekip önce Rehber alımları ile başlar ardından rehber ekipte gösterdikleri performansa göre ( Bu performans sunucu raporları ile tespit edilir) Denetmen ekipte görev almaya hak kazanılır.

Denetmen ekipte sunuculardan gelen şikayetler değerlendirilir, denetmen ekip üyesi KENDİ SUNUCUSUNDAKİ şikayetleri GÖREMEZ ayrıca denetmen ekip üyesi okuduğu şikayette şikayet eden veya şikayet edilen kişilerin İSİMLERİNİ göremez sadece ''Şikayet Eden'' ve ''Şikayet Edilen'' şeklinde görebilirler, Buradaki performansa dayalı olarak forum ekibindeki ekip üyesi eksikliğine göre forum ekibine alım yapılır.Forum modaratörleri forum kurallarını uygulamakla yükümlüdür.

Yine denetmen ekipteki performansına dayalı olarak support bölümümüze yani destek iletişim kanalımızdan yolladığınız bildirimleri okuyan ve denetleyen ekibimiz mevcuttur bu ekip içinde yetki seviyesi artar ve panelde kısıtlıda olsa sizlerin oyun içindeki geçmiş aksiyonlarınızı denetleyerek sizlerin sorunu hakkında bilgi verirler.

Arge ekibimde GMA seviyesindeki ekip arkadaşlarımız yer almaktadır oyun hatası veya sizlerin bildirdiği bildirimleri test sunucusunda test ederler, normal sunucularda yetkileri yoktur yeni gelecek olan eklenti vb.. durumlarıda yine test sunucusunda arge ekibinin katılımı ile gerçekleştirmektedirler.

Etkinlik ekibimde yine GMA seviyesinde ekip üyesi açığına göre seçilmekte ve oyun içi etkinlikleri yönetmektedirler.

Bu süreçte performansı ve ekip çalışmasını üst seviyede tutan kişiler Sobee tarafından Game Master olarak seçilir ve bu ekiplerden herhangi birinin ekip kaptanı olur, her safhada yer aldığı için tecrübelidir ve yeni üyeye bu bilgiyi aşılar.

Velhasıl-ı kelam bu ekip oyun geliştiricisi değildir sadece oyun ve oyuncuya destek olan ve tamamen gönüllü oyunculardan oluşmuş bir ekiptir.

Şu güzel ata sözümüzde bu konunun nazarı olsun: Yalancı kim? İşittiğini söyleyen...
Koray YAR
sazobalix7
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sazobalix7 »

Sesin gerçekten güzelmiş HellRiDerS, güzel ninni söylüyorsun.

Gerçekten işittiğini yazan ve söyleyen, taklit yapma yeteneği gelişmiş kişilerden öteye varmaz bir gurupsunuz.

Ben şu "BETERBÖCEK beni tehdit etti neden ceza almadı?" diyorum. Sen bana destek ekibindeki kişilerin pozisyonlarını yazıyorsun.

Ben şu "BETERBÖCEK size ve bana 'bende size g a y partisi yapıyormuşsunuz...' " dedi, diyorum. Siz bana "Yalancı kim? İşittiğini söyleyen" diyorsunuz.

Taşıma su ile değirmen dönmez. Diğer arkadaşlarınızdan 2 günde topladığınız bilgiler doğrultusunda yazacak akla mantığa sığan bir yazı çıkmadığından ötürü kalkmış İKV oyuncularına Destek Ekibinin görevlerini yazıyorsunuz.

Size ikv destek takımının işleyişini sormadım, görevinizi neden layıkı ile yapmadığınızı sordum?

Ben o şikayet et tickedlarında denetmen ekibinizin isimleri gördüğünü biliyorum. Siz ancak başkalarını kandırabilirsiniz.
Hatta bir denetmeniniz ile seste iken "engin yine ceza veriyorum sana haberin olsun dedi. Ver be ya kan cık dedim onu şikayet etmişlerdir" gibisinden konuşma geçti. Oyundan çıkıp tekrar oyuna girdiğimde karakterim susturulmuştu 3 gün sonra cezası bitti.

Şimdi yine bana göre haksız yere verilen bir ceza var. "hangi gm ile barlarda içip, otellerde sabahladınız ?" dediğim için.
Siz değerli destek ekibi bunu o kadar ince ince düşünüp namusa iffete laf söylemek olarak gördünüz cezayı verdiniz. Ben o cezayı ince ince sizin gibi düşünerek kabullendim diyecem ama...

Şimdi size soruyorum... "bende size gmler ile g a y partisi yapıyorsunuz..." dediği için bir erkeğin namusuna laf etmiş olmuyor mu ? Bu cümleyi neden ince ince düşünmüyorsunuz?
Arkadaşlar bir çoğunuz erkeksiniz birisi size g a y diyerek neyi kast eder? Size gül verdiğini mi zannedersiniz?
Eğer ki gül verdiğini zannedip o gülü alıyorsanız. Ben bundan sonra bütün destek ekibi için bu kelimeyi kullanmaktan başka yapacak bir şeyim kalamdığını belirtmek isterim.

Bir üstteki bahsettiğim olay 02.05.2012 Tarihinde 00:00 ila 02:00 arasında yaşandı Temmuz isimli karakter ile şikayet ettim. BETERBÖCEK isimli karakter hiç bir cezaya çarptırılmadı. Demek ki siz o gülü kabul etmişsiniz. Aslında kendi kendinize itirafta etmişsiniz. Çok affedersiniz ama benim cinsel tercihimi nereden biliyor bu kişi? En azından ben kabul etmeyip burada uğraşıyorum.

Dün akşam şu sizin o olduğunuzu kabul ettiğiniz kelimenin harflerini yazmamıştım. Yerine *** yazmıştım buyurun size o kelimeler. Buyurun teraziniz. Buyurun tekrar tartın.

Şimdi gidip 2 gün daha arkadaşlarınıza danışın, danışın, danışın ben bu zeki adama ne yazayım diye sorun. Hatta size bir öneri "SAZOBALİ ya ne cevap yazalım?" diye sabit bir konu açın. Eminim ki oyuncularınız arasından daha zekice fikirler çıkar.

Bundan sonraki tek yorumum bu olacaktır bu yorumuma cevap alana kadar.
Bozulmadan kalın, bozuk düzenin içinde ayakta kalmaya çalışan insanlar.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

sazobalix7 yazdı:Ben o şikayet et tickedlarında denetmen ekibinizin isimleri gördüğünü biliyorum. Siz ancak başkalarını kandırabilirsiniz.
Hatta bir denetmeniniz ile seste iken "engin yine ceza veriyorum sana haberin olsun dedi. Ver be ya kan cık dedim onu şikayet etmişlerdir" gibisinden konuşma geçti. Oyundan çıkıp tekrar oyuna girdiğimde karakterim susturulmuştu 3 gün sonra cezası bitti.
Bizim işimiz asla oyuncularımızı kandırmak olmadı ve olmayacaktır. Sizin düşüncelerinizi değiştirmek adına değil ancak bu düşüncelerinizin bizlere inanıp, güvenen oyuncularımızın akıllarında soru işareti oluşturmasına engel olmak adına Denetmen Ekibimizde bulunan ekip arkadaşlarımızın panellerinden alınan bir şikayete ait ekran görüntüsünü paylaşıyorum. İnanıp inanmamanız ile ilgili yorum dahi yapmıyorum.

Resim
sazobalix7 yazdı:Şimdi yine bana göre haksız yere verilen bir ceza var. "hangi gm ile barlarda içip, otellerde sabahladınız ?" dediğim için.
Siz değerli destek ekibi bunu o kadar ince ince düşünüp namusa iffete laf söylemek olarak gördünüz cezayı verdiniz. Ben o cezayı ince ince sizin gibi düşünerek kabullendim diyecem ama...

Şimdi size soruyorum... "bende size gmler ile g a y partisi yapıyorsunuz..." dediği için bir erkeğin namusuna laf etmiş olmuyor mu ? Bu cümleyi neden ince ince düşünmüyorsunuz?
Yukarıda bahsetmiş olduğunuz cümle, aslında sizin olayları saptırmaya çalışmanızın en güzel kanıtı. Sizin söylediklerinize rağmen size yaptığınızın yanlış olduğunu "ben desemki sazobalı siz fuardan sonra işte bi kaç isim gm ismi versem ve g a y partisi vermişsiniz desem nolurdu", "hemde kızgınlıkla sen ne yapardın", "otel odasında sabahlamak ne demek engin" gibi cümleler ile size izah etmeye çalışan birine yukarıdaki ithamı yapıştırmaya çalışmak sadece paragrafımın ilk cümlesi ile tanımlanabilir.
sazobalix7 yazdı:Bir üstteki bahsettiğim olay 02.05.2012 Tarihinde 00:00 ila 02:00 arasında yaşandı Temmuz isimli karakter ile şikayet ettim. BETERBÖCEK isimli karakter hiç bir cezaya çarptırılmadı. Demek ki siz o gülü kabul etmişsiniz. Aslında kendi kendinize itirafta etmişsiniz. Çok affedersiniz ama benim cinsel tercihimi nereden biliyor bu kişi? En azından ben kabul etmeyip burada uğraşıyorum.
Evet şikayetinizi inceledik ve herhangi bir ceza gerekmediğini gördük. Yukarıda da yazılanların bu yönde olmadığını, aslında gülün bizlere verilmediğini, sadece üzerine gidip hoş olmayan şeyler yazdığınız kişinin size yapılanın yanlış olduğunu anlatmaya çalışırkenki çırpınışlarını gördük. Bizler incelemelerimizi sizlerin hissettiklerinize yada düşündüklerinize bakarak gerçekleştirip ceza uygulamıyoruz. Elimizde bulunan şikayetleri, bildirimleri, yani somut herşeyi inceleyerek sonuçlandırmaya gidiyoruz. Bu konudaki yanlış yönlendirelere kesinlikle fırsat vermeyeceğiz.
sazobalix7 yazdı:Bundan sonraki tek yorumum bu olacaktır bu yorumuma cevap alana kadar.
Bundan sonraki tek yorumunuz bu olarak kalsın lütfen. Bugün bu ihlali siz işlediniz, ceza size uygulandı. Gün gelir, size yada bir başka oyuncumuza bu şekilde çirkin sözler söylenir, bizler yine haklı veya mağdur oyuncularımızın haklarını savunacağız. Bunun için tek şartımız, şikayet merciilerini karıştırmayıp bize karşı dürüst olunmasıdır.

Forumlarımızda bu konunun daha fazla uzamasına izin vermeyeceğimizi de belirtmek isterim.

Bilgi ve dikkatinize!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön