ayrıca 20milyon silah parlatma .. 30 milyon kutu ve bir o kadar akçe 49 yapana kadar yaktığın elektrik parası düşüreceğin madenler için yakacağın elektrik parasıyla 1 tane ecel getiren üreteceksin..
diğer türlü 100 - 150 milyona ecel ^ ışık takılı çar alacaksın.. HANGİSİ DAHA KARLI ?
bence facebooktan RAHAT 5 10 BİN KİŞİ BU TİCARETİ YAPTI.. BUNLAR HALA YASAK DESİN NEYSE..
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''
ayrıca 20milyon silah parlatma .. 30 milyon kutu ve bir o kadar akçe 49 yapana kadar yaktığın elektrik parası düşüreceğin madenler için yakacağın elektrik parasıyla 1 tane ecel getiren üreteceksin..
diğer türlü 100 - 150 milyona ecel ^ ışık takılı çar alacaksın.. HANGİSİ DAHA KARLI ?
bence facebooktan RAHAT 5 10 BİN KİŞİ BU TİCARETİ YAPTI.. BUNLAR HALA YASAK DESİN NEYSE..
Karşıdaki kişinin garanti olarak şifreyi vereceği belli mi ? Bana göre Riskli işler hemde 100 150 milyona ecel malzemesinin çoğunu tamamlayabilir.Ben tartışmaya çevirmek istemiyorum konuyu arkadaş konuya bilgi almak için girmiş konusunu tartışmaya çevirmeyelim
En son berkan587 tarafından 04 May 2012 18:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
yusufcan211 yazdı:peki madenleri nerden ulabilirm işeme yarayabilecek veya hangi madenler işime yarar ?
Sarraf arttırıcı al menekşenin başında her gün 3-4 saat durmaya çalış tılsımda ne kadar bilmiyorum ama madenler arasında en çok para eden maden menekşe
Karşıdaki kişinin garanti olarak şifreyi vereceği belli mi ? Bana göre Riskli işler hemde 100 150 milyona ecel malzemesinin çoğunu tamamlayabilir.
eLden alsın güvenmediğinden almasın bana dert değil..! neyse bu seçenek haricindE ;