Forumda sürekli 'charım soyuldu,bilmem kim hırsızdır' gibi konulardan bıktık artık ve böyle bir konu açmak istedim umarım sıkılmadan okursunuz.Azda olsa o günleri hatırlatmak istedim...
*Her oyuna girince yazışma kanalında tartışma görmekten bıktıysanız ve özlüyorsanız 'Yetenekleri nasıl kullanıcam ?','Silah nerden alıyoruz ?' tarzında soruları..
*Sizde büyük mücadeleler vererek 19 Level char kastıysanız başlangıçta ve heyecan içinde beklediyseniz 29 level eklentisini..
*Bu gün labirente girdiğinizde sizde diyorsanız 'Ulan zamanında ne uğraştırmıştı şu Philitehos bizi,ne küfür etmiştim buna'..
*Özlediyseniz Handan ve İsmet'in Mısır Çarşısı yanındaki yerlerini ve aklınızdan çıkmıyorsa orda yaşanan curcunalar..
*Tek hedefiniz Meteor Tipi , Çarşı sokağı usulü item almaksa ve her şeyi bu itemlerle yapıyorsanız..
*O dönemde sizinde kahramanlarınız [GM]Abura ve [GM]Zwartan ise..
*Vs atmak için klana girmenin mecbur olduğunu hala hatırlıyorsanız..
*Ve unutmadıysanız Mısır Çarşısı önünde kalkan 60 level Taşkanat'ı ve saatlerce onu devirmek için verdiğiniz mücadeleleri..
*Hala aklınızdaysa bu günkü Eminönü Arz Sancak yerindeki 45 Level Kurt Adamlar..
*Labirent eklentisi geldiğinde Salonu bulmak için saatler harcadığınızı hatırlıyorsanız hala..
*İsmi Büyük - küçük yazmanın bu gün değer kazanacağını düşünmediyseniz hiç ve her çarınızı büyük - küçük harf yazarak actıysanız..
*Azcıkta olsa hatırladıysanız o günler ve gülümsediyseniz bu maddeleri okurken..
*Bu gün 'Kendimi bildim bileli betacıyım' diyenlere gülüp geçiyorsanız sadece..
Sizde özlüyorsunuz o günleri demektir...
Eminim bu gün oyunda betacıyım diye gezenler bu maddeleri okuyunca ' ulan eskiden Handan ve İsmet mısır çarısı yanındaymıs,Taş kanat eminönündeymiş' gibi tepkiler vericek ve betacı olmadıklarını anlaycaklardır...Eminönü genel sohbette okudum hoşuma gitti burada da paylaşmak istedim...
Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
- Cover
- FareAdam Düşmanı
Re: Betacıyım Diyenler :) (Alıntıdır)
Ah o eski günler ama ne yazik ki eskilere deger verilmiyo hic artik herkes kaptirmis kendini hirs icinde emek hirsizlari,küfürbazlar,coluk cocuk dolu oyun artik.
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- ethicalmaster
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Arkadaşım betacıyı sütten çıkmış akkaşık diye tanıtmayı bırakında oyunda insan olun dürüst bir insan olarak oynayın demek yerine betacı olun demek hedefleniyor. Bak güzel kardeşim bu saatten sonra herkes betacı olamaz ama insan olur.
- YaKaMoZz
- İri Fare Avcısı
Merhabalar..
Güzel bir Konuya deginmişsin.Seni tebrik ederim.
Eski Dostlarımı ve eski günleri çok özlüyor ve arıyorum şimdi..
1 madde de ben ekliyeyim..
-Mısır çarşısı önünde Abura va Zwartan'ın Taş kanat Kesişi..
Çok güzel günlerdi gerçekten..Bu duyguyu herkez bilemez,Betacılar iyi bilir.
Sevgilerimle YaKaMoZz
Yakamozs
Yeni degişim ile Yaqamos...
Güzel bir Konuya deginmişsin.Seni tebrik ederim.
Eski Dostlarımı ve eski günleri çok özlüyor ve arıyorum şimdi..
1 madde de ben ekliyeyim..
-Mısır çarşısı önünde Abura va Zwartan'ın Taş kanat Kesişi..
Çok güzel günlerdi gerçekten..Bu duyguyu herkez bilemez,Betacılar iyi bilir.
Sevgilerimle YaKaMoZz
Yakamozs
Yeni degişim ile Yaqamos...
!...Yakamozs...!

güzel günlerdi ama şimdi millet betacıyım diyebilmek için car satın alma peşinde beta carımla her girdiğimde en az 10 kişi carın satılıkmı diye soruyor acıyorum sadece bunu soranlara keşke herkes şu yazdığın zamanları görebilseydi
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
baba yorgunya:=) 3yıldır bu pıyasanın ıcındeyız beta carımı 1 2 kısı bılıyor oyunda onlarında kımseye soylemeyeceğinden eminim bız varken daha oyunda plus yoktu hey gıdı gunler ismet handan yanyana klan savasları :=)
Godfatherr Ergenekonx
Godfatherr Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
- Bulutut
- İskele Babası
Hepsi Doğru, Fakat Okuyunca Vay Be Taşkanat Eminönü'ndeymiş Gibi Tepkiler Veredim 
Teşekürler.
Teşekürler.

ulan beta carımızı dızelım dedık ful kuvaye mıllı meteor dızdık 3gun sonra 1levellık carı sıldım 29luk beta carım sılınmıstı bu konuyu yonetıcıye dedıgım zaman bu bır oyun hatasıdır dert etmeyın zaten yenı leveller gelıyor o ıtemlerın 5 para etmez dedi şok oldum:=)
Godfatherr Ergenekonx
Godfatherr Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
- FaSTBoY
- İri Fare Avcısı
Biz varken plus yoktu
/// O BİR SAKARYALI \\\

FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs

FaSTBoY
FaSTBoYY
FaSTBoYxŞiFa
Sakaryaa
oLD aND LeGeNDs
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
Sağolun arkadaşlar yorumlarınız için ama ben bunları yazmadım
eminönü genel sohbette buldum hoşuma gitti vede buraya koymak istedim ama ne de güzel günlermiş ya bi ben olamadım
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech