Arkadaşlar sakin olalım, ProtectorDragon u bende sevmiyorum açıkçası çok gereksiz şekilde moderasyon yapıyor... moderasyonda bazı nüanslar olur bazı konulara dokunulmaz veya yetkini aşan konuları senden üst mevkide bulunan kişilere yönlendirirsin insan biraz mütevazi olur.
Her neyse şu anki tutumlarınız hiç insani değil öncelikle evli bir insan hakkında yalan yanlış şeyler yazıyorsunuz bunun vebali çok büyüktür.Geçmişte her insan duygusal bir şeyler yasamıs olabilir lütfen insanların özeline saygılı olun.Gün gelir devran döner aynı şeyleri sizde yaşarsınız anlarsınız.
Sayın ProtectorDragon
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Sayın ProtectorDragon

LEPRECHAUN
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben linkini verdiğim kapatılan konudaki şeyler hakkında itiraz etmiyorum.Zira ceza verilen oyuncu ben olmadığımdan itiraz da edemem.Tıpkı bir açıklama beklenen kişi siz olmadığınız halde gidip konuyu kilitlemeniz gibi.Anlatabildim mi ? Evet,görevinizi yapıyorsunuz,minnettarız.Ama unutmayın ki biri (herhangi biri,yetkili veya oyuncu) hata yaparsa uyarmak da her oyuncu gibi benim görevim.ProtectorDragon yazdı:Merhabalar,
Forum kuralları açık ve net. Bir ceza söz konusu nedeni ise oyunda herhangi birinin tabiri caizse olta atması diyelim. Cezanın asıl sebebi ilgili mail adreslerinize zaten gönderilmiş olmalı. Gönderilmemiş olsa bile İKV Destek/iletişim Formu ile irtibata geçin bilgilendirme talebi yollayın.. itiraz edin.. ben burada sadece forum kuralını uyguluyorum .
Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica edeceğim.
İyi forumlar.
Ve diyorum ki SİZİN KİLİTLEDİĞİNİZ KONUDA,VERDİĞİNİZ SEBEP İLE ALAKALI BİR DURUM YOK.Sadece açıklama isteniyor ve gayet önemli bir olaya çözüm bulunmaya çalışıyor.Belki de Ahmet Avcı'nın veya başkasının her şeyi açıklığa kavuşturacak sözleri var.Fakat siz konuyu kapatarak hem oyuncuların hem söz konusu kişilerin kendini ifade etme hakkını elinden alıp adeta lafı ağzına tıkıyorsunuz.
Sizden tekrar ''talep'' ediyorum.Lütfen GEREKSİZ yere kilitlediğiniz konuyu açın,her şey açıklığa kavuşsun.Ortada bir suç var mı,yokmu.Varsa suçlu kim ? Bunu hep beraber görelim.Haksız mıyım ?
Ve ayrıca konuları haksız yere kilitlemezseniz devam konusu açılmayacaktır,şüpheniz olmasın.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: xDxDxD
yolla panpaLEPRECHAUN yazdı:Arkadaşlar sakin olalım, ProtectorDragon u bende sevmiyorum açıkçası çok gereksiz şekilde moderasyon yapıyor... moderasyonda bazı nüanslar olur bazı konulara dokunulmaz veya yetkini aşan konuları senden üst mevkide bulunan kişilere yönlendirirsin insan biraz mütevazi olur.
Her neyse şu anki tutumlarınız hiç insani değil öncelikle evli bir insan hakkında yalan yanlış şeyler yazıyorsunuz bunun vebali çok büyüktür.Geçmişte her insan duygusal bir şeyler yasamıs olabilir lütfen insanların özeline saygılı olun.Gün gelir devran döner aynı şeyleri sizde yaşarsınız anlarsınız.
edit:yolladı beyler
YALAKALIK .. DİZ BOYU
BİR GÜN GELİCEKKKKKKKKKK O GÜNE AZ KALDIIIIIIIIIIII
O BİR EFSANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SANCAK SUNUCUSUNDAN
nAME xDxDxD
SANCAK SUNUCUSUNDAN
nAME xDxDxD
- Comader
- FareAdam Düşmanı
Birader forum yetkililerine karşı olan duyguların ne yönde olursa olsun böyle durumlarda objektif bakabilmelisin.Sonuçta ProtectorDragon görevini yapıyor.Yargılamak bize düşmez,sadece hata yaptığını düşünürsek herkesin iyiliği için uyarabiliriz.LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşlar sakin olalım, ProtectorDragon u bende sevmiyorum açıkçası çok gereksiz şekilde moderasyon yapıyor... moderasyonda bazı nüanslar olur bazı konulara dokunulmaz veya yetkini aşan konuları senden üst mevkide bulunan kişilere yönlendirirsin insan biraz mütevazi olur.
Şimdiye kadar benim sunucumdan eski oyuncu olduğunu bildiğim birine verilmiş ceza ile ilgili hiç konuşmadım ama,kurallarda olta atma ile ilgili bir ceza yaptırımı olduğun sanmıyorum.Herkes bilgi edinmek için kelime oyunu yapabilir.
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: xDxDxD
LİNKE YUMULUN GENÇLER SAKINCALI DEĞİLL ..!!! RAHAT OLUN
MAKSAT MAKARA XD
http://inci.sozlukspot.com/w/dedeler/
MAKSAT MAKARA XD
http://inci.sozlukspot.com/w/dedeler/
BİR GÜN GELİCEKKKKKKKKKK O GÜNE AZ KALDIIIIIIIIIIII
SANCAK SUNUCUSUNDAN
nAME xDxDxD
SANCAK SUNUCUSUNDAN
nAME xDxDxD
SEN YALAN YANLIŞ OLDUĞUNA NASIL KARAR VERDİN Kİ ? ORADAMIYDIN ? KALDIKİ BÖYLE BİR ŞEY İÇİN MODERASYON YAPILIR NEREDE YAZIYOR. AMA OYUN YETKİLİLERİN ADINI KULLANARAK MODERASYONLA İLGİLİ SÖYLEMLERİN CEZAİ İŞLEM GEREKTİRDİĞİNİ HER ZAMAN SÖYLEYEN OYUN YETKİLİLERİ BEN DEĞİLİM.LEPRECHAUN yazdı: Her neyse şu anki tutumlarınız hiç insani değil öncelikle evli bir insan hakkında yalan yanlış şeyler yazıyorsunuz bunun vebali çok büyüktür.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
Olta atıp da millete prim vermeyin beyler boşverin . :lol:
- Comader
- FareAdam Düşmanı
Şu haksız yere kilitlenen konuyu artık açacak mısınız acaba ? Eğer hâlâ konuyu açmamakta ısrarcıysanız konunun neden hâlâ kapalı olduğunu söyleyin bize.Bunu bilmeyi hak ediyoruz değil mi ? Gerçekleri bilmek hakkımız değil mi ?Comader yazdı:Ben linkini verdiğim kapatılan konudaki şeyler hakkında itiraz etmiyorum.Zira ceza verilen oyuncu ben olmadığımdan itiraz da edemem.Tıpkı bir açıklama beklenen kişi siz olmadığınız halde gidip konuyu kilitlemeniz gibi.Anlatabildim mi ? Evet,görevinizi yapıyorsunuz,minnettarız.Ama unutmayın ki biri (herhangi biri,yetkili veya oyuncu) hata yaparsa uyarmak da her oyuncu gibi benim görevim.ProtectorDragon yazdı:Merhabalar,
Forum kuralları açık ve net. Bir ceza söz konusu nedeni ise oyunda herhangi birinin tabiri caizse olta atması diyelim. Cezanın asıl sebebi ilgili mail adreslerinize zaten gönderilmiş olmalı. Gönderilmemiş olsa bile İKV Destek/iletişim Formu ile irtibata geçin bilgilendirme talebi yollayın.. itiraz edin.. ben burada sadece forum kuralını uyguluyorum .
İyi forumlar.
Ve diyorum ki SİZİN KİLİTLEDİĞİNİZ KONUDA,VERDİĞİNİZ SEBEP İLE ALAKALI BİR DURUM YOK.Sadece açıklama isteniyor ve gayet önemli bir olaya çözüm bulunmaya çalışıyor.Belki de Ahmet Avcı'nın veya başkasının her şeyi açıklığa kavuşturacak sözleri var.Fakat siz konuyu kapatarak hem oyuncuların hem söz konusu kişilerin kendini ifade etme hakkını elinden alıp adeta lafı ağzına tıkıyorsunuz.
Sizden tekrar ''talep'' ediyorum.Lütfen GEREKSİZ yere kilitlediğiniz konuyu açın,her şey açıklığa kavuşsun.Ortada bir suç var mı,yokmu.Varsa suçlu kim ? Bunu hep beraber görelim.Haksız mıyım ?
Ve ayrıca konuları haksız yere kilitlemezseniz devam konusu açılmayacaktır,şüpheniz olmasın.
Comader yazdı:Şu haksız yere kilitlenen konuyu artık açacak mısınız acaba ? Eğer hâlâ konuyu açmamakta ısrarcıysanız konunun neden hâlâ kapalı olduğunu söyleyin bize.Bunu bilmeyi hak ediyoruz değil mi ? Gerçekleri bilmek hakkımız değil mi ?Comader yazdı:Ben linkini verdiğim kapatılan konudaki şeyler hakkında itiraz etmiyorum.Zira ceza verilen oyuncu ben olmadığımdan itiraz da edemem.Tıpkı bir açıklama beklenen kişi siz olmadığınız halde gidip konuyu kilitlemeniz gibi.Anlatabildim mi ? Evet,görevinizi yapıyorsunuz,minnettarız.Ama unutmayın ki biri (herhangi biri,yetkili veya oyuncu) hata yaparsa uyarmak da her oyuncu gibi benim görevim.ProtectorDragon yazdı:Merhabalar,
İyi forumlar.
- Comader
- FareAdam Düşmanı
Yazdıklarımız görünmez mi ? Niye bunca zamandır haksız yere kapatılan konu açılmadığı gibi neden kapalı kaldığı hakkında bir açıklama yapılmıyor ? Niye yetkili biri ortaya çıkarılmış şeyler hakkında gerçekleri açıklamıyor ? Hangi taraf haklı veya suçlu biri var mı ortaya çıksın.