OGlIM BIZ YAPTIKLARIMIZI INKAR ETMIYORUZ INKAR ETSEK SUAN KKRALDIK OGLIMMViceroy yazdı:Seni insan yerine koyan yokki
Bkz :
viewtopic.php?f=46&t=92018
dahada yazarsın bu iletiden sonra o kadar genişsin..
GİDİYORUM BURALARDANNNN
- XxXeCtaZyxXx
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
Re: GİDİYORUM BURALARDANNNN
Anlayan Anladııı Dayıı 
Şimdi şu konuya değinmek istiyorum bende
Semt çocuğuyuz diye hor görülürüz her yerde
Kulağımız delik değil diyemi hor görmece
Ben böyle rahatım muhterem bakın keyfinize ..
EfSanE [ xDxDxD ]
EfSanE [ xDxDxD ]
- XxXeCtaZyxXx
- İskele Babası
GM KONU KILIT ATARMISIN CİGERIM TARTISMA ALANI OLDU
Anlayan Anladııı Dayıı 
EfSanE [ xDxDxD ]
EfSanE [ xDxDxD ]
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması.Forum hesabınız 7Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
BlackParadise
- xPxPxP
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Çakallarla Dans
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Feoragdan yazdı::mrgreen: :mrgreen: VeNGaT ban yemiş oç hellriders -,- bide VeNGaT üyeliğime ferhatın yan hesabı dedin ya karnım ağrıdı senin yüzünden #@!?![]()
![]()
CcCxDxDxDcCc cCcReYizcCcC
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
Olüm ne la bu her konuda varsın dikkat çekmeyemi çalışıyorsun sanal olarak amacın ne ?Viceroy yazdı:yetkililer bu arkadaşın kürtçe küfürleri + forumu boş yere meşgul etmeksinden dolayı IP BAN istiyorum ..bıktık 1 haftadır forumda bişe okuyamıyoruz doğru düzgün bir yazı paylaşılıyor 10 dakika sonra 3 . sayfaya gidiyor.. o kadar saçma saçma şeyler yazıyor ki bu .. ve giden adam son sözünü söyler gider burda hala neye dururki utanmaz hala yazıyor..
- xPxPxP
- Salgın Koruyucusu
amacı olmayan ınsan o bos bos yasıyorBerimpex yazdı:Olüm ne la bu her konuda varsın dikkat çekmeyemi çalışıyorsun sanal olarak amacın ne ?Viceroy yazdı:yetkililer bu arkadaşın kürtçe küfürleri + forumu boş yere meşgul etmeksinden dolayı IP BAN istiyorum ..bıktık 1 haftadır forumda bişe okuyamıyoruz doğru düzgün bir yazı paylaşılıyor 10 dakika sonra 3 . sayfaya gidiyor.. o kadar saçma saçma şeyler yazıyor ki bu .. ve giden adam son sözünü söyler gider burda hala neye dururki utanmaz hala yazıyor..
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
- XxXeCtaZyxXx
- İskele Babası
Berimpex yazdı:Olüm ne la bu her konuda varsın dikkat çekmeyemi çalışıyorsun sanal olarak amacın ne ?Viceroy yazdı:yetkililer bu arkadaşın kürtçe küfürleri + forumu boş yere meşgul etmeksinden dolayı IP BAN istiyorum ..bıktık 1 haftadır forumda bişe okuyamıyoruz doğru düzgün bir yazı paylaşılıyor 10 dakika sonra 3 . sayfaya gidiyor.. o kadar saçma saçma şeyler yazıyor ki bu .. ve giden adam son sözünü söyler gider burda hala neye dururki utanmaz hala yazıyor..
ben sancaktantan NİKİM xDxDxD
SANCAGIN YEDİ BELASIYIM ARTIK GENEL ETKILESIMDE TAKILICAM FORUM FLN ISTE OYUNDA YAPMADIGIM KAMLADİ BAM YEDİM
Anlayan Anladııı Dayıı 
EfSanE [ xDxDxD ]
EfSanE [ xDxDxD ]
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
XxXeCtaZyxXx yazdı:Berimpex yazdı:Olüm ne la bu her konuda varsın dikkat çekmeyemi çalışıyorsun sanal olarak amacın ne ?Viceroy yazdı:yetkililer bu arkadaşın kürtçe küfürleri + forumu boş yere meşgul etmeksinden dolayı IP BAN istiyorum ..bıktık 1 haftadır forumda bişe okuyamıyoruz doğru düzgün bir yazı paylaşılıyor 10 dakika sonra 3 . sayfaya gidiyor.. o kadar saçma saçma şeyler yazıyor ki bu .. ve giden adam son sözünü söyler gider burda hala neye dururki utanmaz hala yazıyor..
SANCAGIN YEDİ BELASIYIM ARTIK GENEL ETKILESIMDE TAKILICAM FORUM FLN ISTE OYUNDA YAPMADIGIM KAMLADİ BAM YEDİM
hani gidiyordun 3 güne ? :lol:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- XxXeCtaZyxXx
- İskele Babası
Viceroy yazdı:XxXeCtaZyxXx yazdı:Berimpex yazdı:Olüm ne la bu her konuda varsın dikkat çekmeyemi çalışıyorsun sanal olarak amacın ne ?Viceroy yazdı:yetkililer bu arkadaşın kürtçe küfürleri + forumu boş yere meşgul etmeksinden dolayı IP BAN istiyorum ..bıktık 1 haftadır forumda bişe okuyamıyoruz doğru düzgün bir yazı paylaşılıyor 10 dakika sonra 3 . sayfaya gidiyor.. o kadar saçma saçma şeyler yazıyor ki bu .. ve giden adam son sözünü söyler gider burda hala neye dururki utanmaz hala yazıyor..
hani gidiyordun 3 güne ? :lol:
İÇİMİ KARARTTI O SAYILI GUNLERRRR YİĞENİM SEN RAHAT OL
Anlayan Anladııı Dayıı 
EfSanE [ xDxDxD ]
EfSanE [ xDxDxD ]
- xPxPxP
- Salgın Koruyucusu
YHA SIZ NHEDEN TARTISYOHSUNUZ YHAA
2 DHAKKA GIRMEDIIHH FORUMHAA HEMNN CHAKMALARIHIM CHIKMIS :twisted: :twisted:
2 DHAKKA GIRMEDIIHH FORUMHAA HEMNN CHAKMALARIHIM CHIKMIS :twisted: :twisted: