Arkadaşlar bu çemberlitaş açıldı açılalı meran bomboş eminönü arz kaynıyor eskiden lodoslar rüzgar gibi estirirdi şimdi hepsi çemberlitaş sığınak girenler yine var en azından ama lonca olarak giriyolar fln. Kimse görevi olanı almıyor üstüm iyi iksirde var hadi ben Kenan'ı kesmek istemiyorum sadece düşünen adam gibi boss ları kesmek istiyorum 3 kişiyiz biz
Yokedicii
Haydıbüyü
Amansizbüyü
kimse almıyor illaki Ejder Asa lazımmış
hadi sığınağı geçtim
meran meranda bomboş herkes çemberlitaş'ta gong görevimiz var yardım eden yok bune Allah aşkına ya çemberlitaş merakınız nedir arkadaşlar sanki siz hiç güçsüz olmadınız üstünüzde sürüyle max hasarlı item var yetmezmi?
bi zahir görevimiz var bir türlü yapamıyoruz.
Bence çemberlitaş belli günlerde açılsın artık oyunun tadı kalmadı eskiden Eminönü adam kaynıyodu yüksek seviyeler düşük seviyeleri kasıyordu oyuna başlayan bırakamıyordu. şimdiyse başlıyorlar 3-4 seviye oluyorlar kimse yok diyip oyunu silenler var lütfen çemberlitaş belli günlerde açılsın..
Yönetim lütfen bu soruna çare bul..
Yönetim lütfen bu soruna çare bul..
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
- jokerkaan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Al Dem
Re: Yönetim lütfen bu soruna çare bul..
xmuminx yazdı:Arkadaşlar bu çemberlitaş açıldı açılalı meran bomboş eminönü arz kaynıyor eskiden lodoslar rüzgar gibi estirirdi şimdi hepsi çemberlitaş sığınak girenler yine var en azından ama lonca olarak giriyolar fln. Kimse görevi olanı almıyor üstüm iyi iksirde var hadi ben Kenan'ı kesmek istemiyorum sadece düşünen adam gibi boss ları kesmek istiyorum 3 kişiyiz biz
Yokedicii
Haydıbüyü
Amansizbüyü
kimse almıyor illaki Ejder Asa lazımmış
hadi sığınağı geçtim
meran meranda bomboş herkes çemberlitaş'ta gong görevimiz var yardım eden yok bune Allah aşkına ya çemberlitaş merakınız nedir arkadaşlar sanki siz hiç güçsüz olmadınız üstünüzde sürüyle max hasarlı item var yetmezmi?
bi zahir görevimiz var bir türlü yapamıyoruz.
Bence çemberlitaş belli günlerde açılsın artık oyunun tadı kalmadı eskiden Eminönü adam kaynıyodu yüksek seviyeler düşük seviyeleri kasıyordu oyuna başlayan bırakamıyordu. şimdiyse başlıyorlar 3-4 seviye oluyorlar kimse yok diyip oyunu silenler var lütfen çemberlitaş belli günlerde açılsın..
Çemberlitaş Belli Günlerde Açılırsa Bu seferde Belli Günlerde Millet Akın Eder O daha Kötü
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII