rotanı değiştir bnce boş bi hayalin peşindeisn sen xDPerfectmagician yazdı:Lan bnei sinirlendirdiniz yapıcam ulan yapıcam isterse oyuna girmicem yapıcam :lol:
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
sunucular açıldı ama giriş yk
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Evet öle :mrgreen:Kskxmage yazdı:sunucular açıldı ama giriş yk
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
aman ya girmeyin ölceksiniz sanki sevgiler sahte insanlar kahbe hayatınz sanal alayınız yalan xD

yapma ya alayımzı yalansa doğru olan ne?:DMORDuMan yazdı:aman ya girmeyin ölceksiniz sanki sevgiler sahte insanlar kahbe hayatınz sanal alayınız yalan xD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Açılsın açılsında senden kurtulimde seni geçim bi :mrgreen:MORDuMan yazdı:aman ya girmeyin ölceksiniz sanki sevgiler sahte insanlar kahbe hayatınz sanal alayınız yalan xD
ondna kurtulmak kolayda snn gibi bi forum sülğünden nasıl kurtulucaz sorun oPerfectmagician yazdı:Açılsın açılsında senden kurtulimde seni geçim bi :mrgreen:MORDuMan yazdı:aman ya girmeyin ölceksiniz sanki sevgiler sahte insanlar kahbe hayatınz sanal alayınız yalan xD
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
inatlaşıom geçirmicem sen devam et böle kuzeni #@!? gerekirse pcnin başına mal mal şeyler yazdırırım geçirttirtmem buda böle biline xDPerfectmagician yazdı:Açılsın açılsında senden kurtulimde seni geçim bi :mrgreen:MORDuMan yazdı:aman ya girmeyin ölceksiniz sanki sevgiler sahte insanlar kahbe hayatınz sanal alayınız yalan xD

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Bazı saftirikler bazı akıllıları zekileri kıskanarak onlara laf atarmış sende bundan nasibini alıyorsun :mrgreen:funi yazdı:ondna kurtulmak kolayda snn gibi bi forum sülğünden nasıl kurtulucaz sorun oPerfectmagician yazdı:Açılsın açılsında senden kurtulimde seni geçim bi :mrgreen:MORDuMan yazdı:aman ya girmeyin ölceksiniz sanki sevgiler sahte insanlar kahbe hayatınz sanal alayınız yalan xD