LONCA SAVASLARI HAKKINDA
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
LONCA SAVASLARI HAKKINDA
Bugun meran sunucusundakı lonca savasları sırasında El kahhar loncası savasacak lıstesındekı buyucu MaÇaxKıZı ıcerde oyun hatası yuzunden kımse dalamadı ve bu sebebten dolayı bu cara 1 gunluk blog attılar bızım yedek lsıtemızdekı buyucunun sıfresı olmadıgından ve kendısı oyunda olmadıgında dolayı savasları kaybettırdıler suclu bız olduk ve elendık sımdı soruyorum bu oyunda adaletmı var bıze yapılan nedır ?
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
Re: LONCA SAVASLARI HAKKINDA
CLoSeR yazdı:Bugun meran sunucusundakı lonca savasları sırasında El kahhar loncası savasacak lıstesındekı buyucu MaÇaxKıZı ıcerde oyun hatası yuzunden kımse dalamadı ve bu sebebten dolayı bu cara 1 gunluk blog attılar bızım yedek lsıtemızdekı buyucunun sıfresı olmadıgından ve kendısı oyunda olmadıgında dolayı savasları kaybettırdıler suclu bız olduk ve elendık sımdı soruyorum bu oyunda adaletmı var bıze yapılan nedır ?
Daha neler var neler misal daha yarı finale çıkmadan önce karşımızdaki loncadaki büyücüler ve şifacılar alt çekip duruyordu biz bunu yapsaydık eminim ki diskalifiye olurduk ayrıca hiç deneyiniz oldu mu bilmiyorum içerde ölü iken düştüğünde nerede doğar kale,sancak veya güvenli bir bölge değil mi ? Bu adam nasıl olurda ölü iken düştüğünde etkinlik odasında başlar sonra diyorlar taraf tutmayız bir onlar akıllılar hala soruma cevap vermediler.Sorum şu ;
Gm,Dev bunlar gönüllü ekip diyip duruyorlar bu Sobee bunlardan en az bak en az 6 saat boyunca oyunda durmalarını istiyorlar bir takım testlerin sonucunu bekliyorlar şimdi bu adam 6 saatini buraya harcarsa bu adam evine nasıl ekmek götürüyor ? Şimdi benim hesaplarıma göre en az 6 saat buraya bir insan en az 8 saat uyuması lazım ki bünyesini toplasın eder 14 saat 10 saat bir iş yerinde çalışması lazım ki iş yerlerinin en kısa saati net 8 saattir ki bunlar baba parasıyla duruyorsa ne bize eziyet edin ne kendinize bırakın o koltukları çıkın gidin başka yerde baba parası yiyin o koltuklara bizim verdiğimiz paranın hakkını verebilecek profesyonel bir ekip gelsin.
Re: LONCA SAVASLARI HAKKINDA
Tarafınıza gerekli açıklama bu başlık altında yapılmıştır..CLoSeR yazdı:Bugun meran sunucusundakı lonca savasları sırasında El kahhar loncası savasacak lıstesındekı buyucu MaÇaxKıZı ıcerde oyun hatası yuzunden kımse dalamadı ve bu sebebten dolayı bu cara 1 gunluk blog attılar bızım yedek lsıtemızdekı buyucunun sıfresı olmadıgından ve kendısı oyunda olmadıgında dolayı savasları kaybettırdıler suclu bız olduk ve elendık sımdı soruyorum bu oyunda adaletmı var bıze yapılan nedır ?
İyi eğlenceler.