.ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: .ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Tatarian yazdı:Merhabalar;
Bilindiği üzre tılsımda turnuva üzerine turnuva yapılıyor. Tılsımın en iyilerini biliyoruz. Hemen hemen hepsi <Nemesis> :mrgreen:
Peki <Nemesis> Loncasının en'leri kimler? Yakında yapmayı düşündüğüm lonca içi ödüllü turnuvada; ''Baş Savaşçı'' ''Baş Büyücü'' ve ''Baş Şifacı'' seçilecektir.

Selamlar Olsun Nemesise :)
Sayfanızda Dolaşırken Gözüme Çarptı Bu Yazı Güzel Düşünce Fakat Fakat Fakat Şunu Es Geçiceksinizdir ki Tılsımın En İyilerinin Hemen Hemen Hepsinin " Nemesis Loncasında " Olduğunu Beyan Etmişsiniz ;)
Buna Karşılık Olarak Savaşcı , Şifacı , Büyücü Karakterleri İle Ws Atmak İstiyorum Tabi Yerse 8-)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

KEMALIZMX yazdı:
Bilindiği üzre tılsımda turnuva üzerine turnuva yapılıyor. Tılsımın en iyilerini biliyoruz. Hemen hemen hepsi <Nemesis> :mrgreen:
Peki <Nemesis> Loncasının en'leri kimler? Yakında yapmayı düşündüğüm lonca içi ödüllü turnuvada; ''Baş Savaşçı'' ''Baş Büyücü'' ve ''Baş Şifacı'' seçilecektir.

Sayfanızda Dolaşırken Gözüme Çarptı Bu Yazı Güzel Düşünce Fakat Fakat Fakat Şunu Es Geçiceksinizdir ki Tılsımın En İyilerinin Hemen Hemen Hepsinin " Nemesis Loncasında " Olduğunu Beyan Etmişsiniz ;)
Buna Karşılık Olarak Savaşcı , Şifacı , Büyücü Karakterleri İle Ws Atmak İstiyorum Tabi Yerse 8-)
Selam Mert,

Bu sayfaya bir mesaj yazarken biraz daha üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim."Tabi yerse" gibi çirkince bir tabiri burada kullanmaya hakkın yok.Dostça bir karşılaşma önereceksen öncelikle üslubunu düzelt,ondan sonra meydan oku!

İyi eğlenceler...
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Chardonnay yazdı:
KEMALIZMX yazdı:

Buna Karşılık Olarak Savaşcı , Şifacı , Büyücü Karakterleri İle Ws Atmak İstiyorum ; Dostça Bir Karşılaşma Olsun 8-)

GÜNCELLENMİŞTİR 8-)
Selam Mert,

Bu sayfaya bir mesaj yazarken biraz daha üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim."Tabi yerse" gibi çirkince bir tabiri burada kullanmaya hakkın yok.Dostça bir karşılaşma önereceksen öncelikle üslubunu düzelt,ondan sonra meydan oku!

İyi eğlenceler...
"Tabi yerse" Tabirini Neden Kullandığımı Ws Atacak Kişi İyi Biliyor ve O Benim ile Onun Arasında Bu Seni İlgilendirmiyor

Her Birşeyi Kafanızdaki Gibi Lanse Etmeyin Buraya Yazanda Kabahat Neyse Eyvallah ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Selamun Aleykum. Nasılsınız dostlar? Allah yar ve yardımcınız olsun.

Master king'm benim;

İmzalarını çok beğendim bana bir tane xScHooLBoYx olan imza yap desem yapar mısın ciğerim? Hareketsiz olsa da olur. :)
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

RuTkaYx yazdı:Selamun Aleykum. Nasılsınız dostlar? Allah yar ve yardımcınız olsun.

Master king'm benim;

İmzalarını çok beğendim bana bir tane xScHooLBoYx olan imza yap desem yapar mısın ciğerim? Hareketsiz olsa da olur. :)
Aleyküm selam Emre'cim.Bizler iyiyiz çok şükür,bir iki kendini bilmez ile uğraşıp gidiyoruz işte. :)
Sana imza yapmayı çok isterdim ama,tasarımcım Murat (KoleraLove/Eski adıyla HipHopStyLe)'dır.Ben pek kaliteli imza yapmayı bilmediğim için imzalarımı o yapmıştı sağolsun.Lakin kendi bildiklerim kadarıyla birkaç imza yapıp gönderebilirim sana. :)

Kendine iyi bak...
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Kullanabildiğiniz tek karakter savaşçıyken böylesine bir özgüveni nereden bulduğunuzu gerçekden merak ediyorum. Herkezden iyi kullandığını iddia ettin savaşçıda bile 5'er elden 1-1 kaldığını hatırlatırım. Daha öncede yaptığım teklifi buradada tekrarlıyorum. Önce şifa vssi 50m. Sonra büyü vssi 50m. Ben işimi şansa bırakmam, büyü şifa gel ''Yermisin Yemezmisin'' Kabul ettirmek için daha ne yapabilirim? ;) Reklama gerek yok. Biz buradayız. Teklif hala aynı, ''Tabi Yerse''. Yerse oyundan, yemezsede oyundan. Lonca sayfasını birdaha kirletmemen dileği ile. İyi forumlar... ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

KEMALIZMX yazdı:

Öncelikler Selamlar..

Mert Bilmiyorum Amacın Her Neyse Artık Milletin İşine O Koca Burnunu Sokma..
'Nemesis'den İyi Olsaydınız Zaten Lonca Savaşlarında Bunu Güzel Bi Şekilde Gösterirdiniz...
Kimseye Birşey Kanıtlmaya Gerek Yok Herkez Neyin Ne Olduğunu Gayet İyi Biliyor ..
Lonca Savaşlarınıda Geçtim O Kadar İyi Vs Atıyordun ' Düzenlenen "Kişisel" Turnuvada Kendini Gösterirdin..
Gel Gör ki O Turnuvada Bile Çarını Başkası Kulandı Vb. Vb.
Demem Şu Ki Dostum Dostumdur Düşmanım Düşmanım..
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen YusufATMACA »

Lonca içi yapılan etkinliklere, lonca dışı arkadaşlarımız el atmazsa sevinirim. Lonca sayfasında tartışmaya yer olmadığını hatırlatmama gerek yoktur sanırım.
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

iLkeriLker25 yazdı:
KEMALIZMX yazdı:

Öncelikler Selamlar..

Mert Bilmiyorum Amacın Her Neyse Artık Milletin İşine O Koca Burnunu Sokma..
'Nemesis'den İyi Olsaydınız Zaten Lonca Savaşlarında Bunu Güzel Bi Şekilde Gösterirdiniz...
Kimseye Birşey Kanıtlmaya Gerek Yok Herkez Neyin Ne Olduğunu Gayet İyi Biliyor ..
Lonca Savaşlarınıda Geçtim O Kadar İyi Vs Atıyordun ' Düzenlenen "Kişisel" Turnuvada Kendini Gösterirdin..
Gel Gör ki O Turnuvada Bile Çarını Başkası Kulandı Vb. Vb.
Demem Şu Ki Dostum Dostumdur Düşmanım Düşmanım..
Selamün Aleyküm .
Bu Konu Hakkında Bir Tarafı Düzeltmek İsterim . Lonca Savaşların 6 Da 4 Yapmış Bulunuyoruz . Yenildiğimiz Ellerde İse 5 Kişi Kalmıştık . Rakip Takımlarlada Görüşebilirsiniz :)
He Bundanda Üstünüz Diyorsanız Gidin 5 Kişi Siz Kesin (Not:Düşen Kişi Şifacıydı)
Ek Olarak Mert , Herhangi Bir Yeme Yememe Olayını İleri Sürmüyor . En İyilerin Nemesis'ten Olduğu İlan Edilince Bu Tezi Çürütmek İstiyor O Kadar Ki Tez Bile Değil :)
Neyse İyi Forumlar .
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Hayırlı olsun mesajını biraz erken attım sanırım :)
Bazı sebeplerden dolayı epeydir forumda yoktum.
Adaleti intikamla sağlayan tanrıçaların olduğu bu ekibe nice başarılar dilerim. :)

“Lonca İletişim” sayfasına dön