aramassınız aramassınız dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi ?Viceroy yazdı:biz sizi aricez cınımmxsWiTx yazdı:Oldu o zaman biz kalkalım.haydegidelum yazdı:halanla arandaki vs nin benimle ne alakası var :mrgreen:xsWiTx yazdı:Bana hala bi ws sözün var fatih efendüüü :geek:haydegidelum yazdı:Newer Died Alone Açılımı çok saçma lan bunun. ?
yokssa ben miyim ingilizce terk :mrgreen:
La Yürü Git 2 Kişiyi KEstiniz diye hava basıyosunuz ben şuana kadar meranda 450 -500 e yakın vs atmışımdır .belkide daha fazla 300 civarını kazndım bi kere foto koymadım şuraya çok merak ettim nasıl bi his acba
Newer Died Alone eminönü çıkartması
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Newer Died Alone eminönü çıkartması
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
aramazsan arama yar aramazsan arama zaten bende talih yok falan filan inter milan qanqaaa
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

Avrupa Liglerinde Favori Takımım bi Milan Bi de Trömsö
A.C Milan Bir Zamanlar kadrosunda Ronaldinho Beckham Kaka Şevşenko gibi isimler vardı.. Özlettiler Kendilerini ağlıyorum şimdi

A.C Milan Bir Zamanlar kadrosunda Ronaldinho Beckham Kaka Şevşenko gibi isimler vardı.. Özlettiler Kendilerini ağlıyorum şimdi

ağlamaaaa dayanamammmhaydegidelum yazdı:Avrupa Liglerinde Favori Takımım bi Milan Bi de Trömsö
Tokerx 
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

alicik yapar dedim dedim kimse inanmadı bakın ne oldu şimdi ?
haydegidelum yazdı:alicik yapar dedim dedim kimse inanmadı bakın ne oldu şimdi ?
ANN yapdı..
Xxxkralxxx
Sil baştan başlamak gerekir bazen...
Sil baştan başlamak gerekir bazen...
kalbimm yazdı:haydegidelum yazdı:alicik yapar dedim dedim kimse inanmadı bakın ne oldu şimdi ?
ANN yapdı..
ALİCİK& ALACAKARANLIK aynı kişidir tipten tanırsınız ztn israfı
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

kalbimm yazdı:haydegidelum yazdı:alicik yapar dedim dedim kimse inanmadı bakın ne oldu şimdi ?
ANN yapdı..
alicük sana dis yazacam ama bu hesaptan değil bekle :mrgreen:
yapım aşamasında şuan yiyosa gel disle kapışalım