Kendisi yediremeyip yazdıklarımdan sonra küfür yazarak kendisini küçük düşüren çocuk.ahkihkoh yazdı:[İçerik Düzenlendi.]
Respected
Yorum Sizin.. :arrow:

Kendisi yediremeyip yazdıklarımdan sonra küfür yazarak kendisini küçük düşüren çocuk.ahkihkoh yazdı:[İçerik Düzenlendi.]
Respected

Hıı 13 Yaşındayım Sen yaşımı Öğrende Gel Senin yaş kaç en fazla 10 mu. ? Merak etme seninde birgün ağzını burnunu kırarlar canım benim.tabicanim yazdı:sen hakediyorsun 13 yaşında çocuksun 22 yaşında adama yazdığın laflara bak terbiyesiz seni önce git adam oL büyüde gel . .ayrıca ferhatın dediği gibi
PEMBE :idea: :arrow: bende katılıyorum o söze
XxxChesTeRxxX yazdı:Hıı 13 Yaşındayım Sen yaşımı Öğrende Gel Senin yaş kaç en fazla 10 mu. ? Merak etme seninde birgün ağzını burnunu kırarlar canım benim.tabicanim yazdı:sen hakediyorsun 13 yaşında çocuksun 22 yaşında adama yazdığın laflara bak terbiyesiz seni önce git adam oL büyüde gel . .ayrıca ferhatın dediği gibi
PEMBE :idea: :arrow: bende katılıyorum o söze![]()

Beyinsiz ve Gerizekalı yazdığım için çok memmunum ve lafımın arkasındada duruyorum. Sen ağla arkanı sağlam tut.tabicanim yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Hıı 13 Yaşındayım Sen yaşımı Öğrende Gel Senin yaş kaç en fazla 10 mu. ? Merak etme seninde birgün ağzını burnunu kırarlar canım benim.tabicanim yazdı:sen hakediyorsun 13 yaşında çocuksun 22 yaşında adama yazdığın laflara bak terbiyesiz seni önce git adam oL büyüde gel . .ayrıca ferhatın dediği gibi
şu usluba bak salak ya .. adama beyinsiz gerizekalı yazarsan oda böyle zamına verirhadi şimdi otur ağla

Bak Çocuğum Git Dışarda Top oyna sen.tabicanim yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Beyinsiz ve Gerizekalı yazdığım için çok memmunum ve lafımın arkasındada duruyorum. Sen ağla arkanı sağlam tut.tabicanim yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Hıı 13 Yaşındayım Sen yaşımı Öğrende Gel Senin yaş kaç en fazla 10 mu. ? Merak etme seninde birgün ağzını burnunu kırarlar canım benim.tabicanim yazdı:sen hakediyorsun 13 yaşında çocuksun 22 yaşında adama yazdığın laflara bak terbiyesiz seni önce git adam oL büyüde gel . .ayrıca ferhatın dediği gibi
şu usluba bak salak ya .. adama beyinsiz gerizekalı yazarsan oda böyle zamına verirhadi şimdi otur ağla
Ferhatın Köpeciği Seniii.
![]()
zamına goyim