bu zaten resmi sitede ve kutunun içinde var bunu sen yapmamışsınki ? üstündeki isimleri yazmşsın heralde ?
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Viceroy yazdı:bu zaten resmi sitede ve kutunun içinde var bunu sen yapmamışsınki ? üstündeki isimleri yazmşsın heralde ?
Masterlid yazdı:
Viceroy yazdı:bu zaten resmi sitede ve kutunun içinde var bunu sen yapmamışsınki ? üstündeki isimleri yazmşsın heralde ?
İlk Defa Hak Veriyorum Sana
Sitede İsimler Yazıyomu akıllılar
selam benim yazımda üstündeki isimleri yazmşsın heralde yazıyo
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Öncelikle paylaştığın için teşekkürler ama keşke gezseydin biraz ileri sayfalara baksaydın önceden açılmışmı diye . Önceden Böyle bir konu açmıştım. Birdahakine daha dikkatli olmanı öneririm.
Masterlid yazdı:
İlk Defa Hak Veriyorum Sana
Sitede İsimler Yazıyomu akıllılar
selam benim yazımda üstündeki isimleri yazmşsın heralde yazıyo
bu kapak iyiydi sanırım cevap gelmedi de