heralde yeni bir lonca doguyor meranda
3 tne arkadaşımızı görüyorm

den
fotolar tazeedir yane dün

can mahir ve oguz ( ama oguz carda ben wardım ) bakın ne güzel ünlü oldunuzBeoWulfxDeWiL yazdı:Vay Anasını Sayın Seyirciler Diyerek Başlamak İstiyoum Öncelikle Adam King![]()
![]()
Neyin Loncasından Bahsediyon La Avel :
Gecenin Bi Vakti 3 arkadaş evet dolanıyorduk evet gelip beni Kestin eywallah ee Ne oldu Şimdi
Bölgeden 30 Bin Vurdum dediğin günleride gördük
Senin ben Anana Babana Sabır Diliyorum Evladım
Üstelik Şu Fotolara Bakıyorum 2 kere Üst Üst e aynı fotoları Koymuşun Senin Amacın ne Bilmiyorum Fakat Cocuk Oldunu da Her yerde belli etme Abisi
![]()

Bana hala bi ws sözün var fatih efendüüü :geek:haydegidelum yazdı:Newer Died Alone Açılımı çok saçma lan bunun. ?
yokssa ben miyim ingilizce terk :mrgreen:
La Yürü Git 2 Kişiyi KEstiniz diye hava basıyosunuz ben şuana kadar meranda 450 -500 e yakın vs atmışımdır .belkide daha fazla 300 civarını kazndım bi kere foto koymadım şuraya çok merak ettim nasıl bi his acba

halanla arandaki vs nin benimle ne alakası var :mrgreen:xsWiTx yazdı:Bana hala bi ws sözün var fatih efendüüü :geek:haydegidelum yazdı:Newer Died Alone Açılımı çok saçma lan bunun. ?
La Yürü Git 2 Kişiyi KEstiniz diye hava basıyosunuz ben şuana kadar meranda 450 -500 e yakın vs atmışımdır .belkide daha fazla 300 civarını kazndım bi kere foto koymadım şuraya çok merak ettim nasıl bi his acba
Oldu o zaman biz kalkalım.haydegidelum yazdı:halanla arandaki vs nin benimle ne alakası var :mrgreen:xsWiTx yazdı:Bana hala bi ws sözün var fatih efendüüü :geek:haydegidelum yazdı:Newer Died Alone Açılımı çok saçma lan bunun. ?

biz sizi aricez cınımmxsWiTx yazdı:Oldu o zaman biz kalkalım.haydegidelum yazdı:halanla arandaki vs nin benimle ne alakası var :mrgreen:xsWiTx yazdı:Bana hala bi ws sözün var fatih efendüüü :geek:haydegidelum yazdı:Newer Died Alone Açılımı çok saçma lan bunun. ?