Aman kardeşim onu deme ya o kadar kasıoz geri sarılmasın azından yel alsınKskxmage yazdı:bece ger sarılır oyun . )
Oyuna GiRilmiyor
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Re: Oyuna GiRilmiyor
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Morduman arkadaşın dedini duymadınmı geri sarılıo galiba dio bende azından yel alsın diom walla yanarız geri sarılırsa :mrgreen:MORDuMan yazdı:5dk girmeyin ölüyonuzmu AllahAllah xD
sarılsın anasını satım action olur xD sövcek bahanemiz olurPerfectmagician yazdı:Morduman arkadaşın dedini duymadınmı geri sarılıo galiba dio bende azından yel alsın diom walla yanarız geri sarılırsa :mrgreen:MORDuMan yazdı:5dk girmeyin ölüyonuzmu AllahAllah xD

30 dk Pes09 maç ypaarm bnde : )
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Benim için farketmez walla benim teşkilatta sürsüne bereket çarım olduğu için farketmez isterse meran geri sarılsın yani :mrgreen:MORDuMan yazdı:sarılsın anasını satım action olur xD sövcek bahanemiz olurPerfectmagician yazdı:Morduman arkadaşın dedini duymadınmı geri sarılıo galiba dio bende azından yel alsın diom walla yanarız geri sarılırsa :mrgreen:MORDuMan yazdı:5dk girmeyin ölüyonuzmu AllahAllah xD:P:P
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Wallaha benimki emek ben kasıom :mrgreen:MORDuMan yazdı:aman sallayın girip napıosunuz ya sövüonuz ya sevionuz ya kasıonuz xD