O Kadar Masrafa Bu Mu?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: O Kadar Masrafa Bu Mu?

Mesaj gönderen hallelujah »

Ben miktarı en azından söyledim. Çünkü kim ne kadar harcıyor bilemiyorum. Ama sizin dediklerinizde mantıklı. Ben çevremdekilerden yola çıkarak böyle bir fiyat biçtim. Ve Laglara çözüm bulunmazsa İKV dükkandan alışveriş yapmam ayrıca çevremdekileri örgütlerim. Madem o kadar kazancınız var biz kullanıcıların sorunlarıyla da ilgilenin ki memnuniyetimiz olsun. Atalarımızdan gelen yüzyıllardır kabul gören bir laf vardır; "Müşteri her zaman haklıdır." Biz bu oyunda alışveriş yapıyoruz yani müşteri konumundayız. O zaman haklıyız kardeşim. Tabi bu söz ahlak ve toplum kuralları çerçevesi içinde geçerli ki şuanda hepimiz yahut bir çoğumuz bu çerçevenin içindeyiz.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Index yazdı:
hallelujah yazdı:Biz bu oyuna aylık en az 10-20 TL döküyoruz. Ama hala laglara çözüm bulamıyorsunuz anlayamıyorum ki...
Her bahsine varım bu oyun aylık 2.000 TL'den aşağı gelir getiren bir oyun değil. Hatta bu rakam dahada fazla yükselip dudak uçuklatabiliyor. Ama anlayamadığım konu ufacık bir şeye misal; 'ne var lan :@' yazan birini 'lan' yazdığı için suslayabilirken niye o itinayı laglara göstermiyorsunuz. Biraz uğraşsanız onu da yaparsınız ama işinize gelmiyor.
Eğer yapamıyorsanızda istifa edin arkadaşım. :x Ben bu oyunu stresimi atmak için oynuyorum. Ama nedense laglar dolayısıyla daha beter stresleniyorum. :evil: Ya bir çözümünü bulun yada istifa edin :evil:

hangi 2.000 TL 'den bahsediyorsun tüm sunucularda ortalama aylık her aktif oyuncu 20 Tl kesinlikle harcama yapıyordur.Ve Tüm sunucularda 250.000 aktif oyuncu abartısız vardır belki daha fazla..

250.000*20 TL =5 .000 .000 ( 5 Trilyon) aylık gelir. Bu para her ay geliyor, gönüllü çalışanlar var, sponsorlar var ve hala basit lag sorunlarını çözemiyor yönetim gerçekten komik.Hani tamam anlıyoruz diğer sobee oyunlarına yatırım yapıyorsunuz fakat bu kadar para kazandıran bir proje olan İKV' yi ihmal etmeye devam ederseniz altın yumurtlayan tavuğunuz olmayacak :idea:

Ayrıca 250.000 oyuncu yok her sunucuda çünkü bu oyunun gördüğü en yüksek oyuncu rakamı 700.000 küsürdür.

Buradan bakabilirsiniz.
:arrow: http://istanbuloyun.com/
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

hallelujah yazdı:Ben miktarı en azından söyledim. Çünkü kim ne kadar harcıyor bilemiyorum. Ama sizin dediklerinizde mantıklı. Ben çevremdekilerden yola çıkarak böyle bir fiyat biçtim. Ve Laglara çözüm bulunmazsa İKV dükkandan alışveriş yapmam ayrıca çevremdekileri örgütlerim. Madem o kadar kazancınız var biz kullanıcıların sorunlarıyla da ilgilenin ki memnuniyetimiz olsun. Atalarımızdan gelen yüzyıllardır kabul gören bir laf vardır; "Müşteri her zaman haklıdır." Biz bu oyunda alışveriş yapıyoruz yani müşteri konumundayız. O zaman haklıyız kardeşim. Tabi bu söz ahlak ve toplum kuralları çerçevesi içinde geçerli ki şuanda hepimiz yahut bir çoğumuz bu çerçevenin içindeyiz.
haklısın hocam. sobee'den en kısa zamanda şu sorunun çözülmesi için çalışmaları hızlandırmalarını rica ediyoruz.

GM'ler lütfen hangi saatlerde hangi suncularda lag olduğunu oyuna girip bi zahmet takip edin de sobee'ye bildirin. belki oradan bişeyler çıkarda çözüme daha çabuk varılır. 8-)
Kullanıcı avatarı
XxBaDFeeLxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Kıyamet Şovalyeleri

Mesaj gönderen XxBaDFeeLxX »

JackGhosen yazdı:Para yatırmayı bırakmadığınız sürece sömürülmeye devam edeceksiniz.

Sonun başlangıcı !

Henüz saç-sakal değiştirme, cinsiyet değiştirme, eşya satımı gibi özellikler sunulmadı.

İzlemeye devam edin !

(bkz. Kinaye)

(Şair yukarıda hem olanları bön bön izlemeye devam etmenizi hem de cüzdanlarınızın boşalmasını izlemeye devam etmenizi tavsiye etmiş)
bu kadar sikayetciysen bas git :!: :!: :!:
Kısacası BLanK ;)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

harbi o saç sakal değiştirme falan gelmeli şart o
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

harkonen yazdı:harbi o saç sakal değiştirme falan gelmeli şart o
Adamlar Laglara sorun bulamıyor. Onu mu yapıcaklar? Ama haklısınız onu en kısa zamanda yaparlar. Çünkü sonuçta ona kazık bir fiyat koyup para kazanacaklar. Değil mi?
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
Index
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lonca Beta

Mesaj gönderen Index »

yahu arkadaslar daha paranın hesabını tutamıyoruz allah aşkına bu adamlar bizden iyi yolunacak kaz nerden bulsunlar..

Allah aşkına benım ilk mesajımda tüm sunucularda toplam 250 bin aktif oyuncu dediğim yazıyor.Diğer arkadasın dediği gibi sobee resmi açıklmasına göre bu sayı 700.000 ama ben abartısız dedim oyunun yarısı bıraktı kalan yarısınında aktif olmayanlar var naylon hesaplar var filan derken kalanlardan ortalama demekki İKV oyununu toplamda 250 bın kişi oynuyor ki zaten bir mmog oyunu için çok değil diğer yabancı mmog oyunları milyonlarca kişi oynuyor.

Bu oyununa bu aktif 250.000 kişi her ay= 10 TL plus alıyor kafadan ve loncası şans artısıcı çartı curtu ortalama 10 tlde normal harcaması yapar her oyuncu.Eğer birisi yapmazsa onun yerine diğeri yapıyor zaten aylık 30-40 tl harcama ve bir şeilde ortalama 20TL oluyor bu.

Herşey bir kenara sponsor desteği reklam parası cartı curtunu saymıyorum.Sonucta dediğim gibi aylık 5 Trilyon kazanıyor 5 değilse 4 Trilyon olsun.Bu sektörü küçümsemeyin abartı yok bu rakamlarda.

Benım anlamadığım nokta nasıl lag oluyor budur.Oyunun ilk dönemlerinde sponsor firma mynetti birçok sorun yaratıyorlardı sunucularda lag oluyordu eleman yoktu tanıtım yoktu vs. biz bu durumu oyuncular olarak anlayışla karşıladık çok ama çok kötü dönemler yaşadı İKV ama atlattı.Fakat şuan sobee kendini büyüttü sunucularını kendi kontrolünde gelişimi kendi kontrolünde bir sponsora direk bağlı değil kimse sobeeyi ezmiyor kısmeti açıldı önünü görüyor ama İKV yi arka plana atıyor.Bence sobee nin tek mantıklı açıklaması var ülkede bu sektörde yeteri kadar yetenekli eleman yok evet bu nedenle gelişim yavaş kabuldur sektörde zaten yeni oluşuyor buda kabul ama ilgisizlikleri ve çözüm konusunda yavaş ilerlemeleri biraz anlamsız. :idea:
Eminönü ---> İndex

Resim
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen aaasd »

hangi 750 bn den ahsediyordunuz :) sandalyeden düşüyordum az daha 4 ay önce yıl başı çekilişine kaç kişi katıldı ?? :mrgreen: resmi rakam tam aklımda değil 2.807 gibi bir rakamdı :) bunun içerisine fake olarak katılanları saymıyorum bırakın Allah aşkına 750.000 - 2800 = 747.200 kişi enayimide bu çekilişe katılmıyor :):):)

İDDAA EDİYORUM BU OYUNUN OYUNCU SAYISI 10 BNİ GEÇMEZ ZORLAYAMAZ BİLE HATTA 5 BNİ BİLE GEÇİCEĞİNİ SANMIYORUM

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Rakam açıkçası pek umurumda değil. Benim umurumda olan hâlâ neden bu laglara çözüm bulunmuyor.
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
ejderxkabusu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ejderxkabusu »

YA BIRAK YA BUNLAR LAGA ÇÖZÜM BULAMAYIP NE İLE UĞRAŞIYORLAR VE ŞU OYUNDKAİ AKILSIZLAR GERZEKLER OYUNA PARA VERMESE ÇOK DAHA İYİ OLACAK AMA NAFİLE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön