Güzel bi hatıra'ya benziyor diğer yorum yapan arkadaşlar gibi benimde en çok merak ettiğim nokta yeni eklenti oldu. Bu demek oluyorki Lonca Savaşlarından kısa bir süre sonra güzel bir eklenti paketinin bizleri beklediği...
Güzel ödül katılan loncalara başarılar.
fakat fikrimi sorcak olursanız epe daha iyi sanırım
Kanuni Yatağanı tamamen Lonca Savaşlarına özel, tüm sınıfların kullanabileceği ve bu etkinlik dışında sahip olunamayacak özel bir hatıra silahıdır. Yatağan üzerinde özel efsunları bulunmamakta olup, kazanan oyuncularımıza bir sonraki eklenti paketi ile birlikte verilecektir.
birde arkadaşlar soruyor efsunları neler diye..
sanırım iyi okumuyorlar..
Bilinen en eski yatağanlardan olan bu sanat eseri şu anda New York Metropolitan Müzesinde sergilenmektedir.
Ayrıca Utandım yerin dibine girdim desem yeridir..
bizim tarihimize başkaların sahip çıkıp sergilemesi beni üzüyor..
Öncelikle bu mükemmel silaha sahip olacak herkese şimdiden hayırlı olsun diyorum ve şunu belirtmek istiyorum ki bu silah aktatarılmayacak yani loncaya özel bayrak bekliyoruz diyenler merak etmeyin buda onun gibi birşey
nerden biliyorsun diyenler
:arrow:
Kanuni Yatağanı tamamen Lonca Savaşlarına özel,
tüm sınıfların kullanabileceği ve bu etkinlik
dışında sahip olunamayacak özel bir hatıra silahıdır.
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
arkadaşlar ne bekliyordunuz verecekleri eşyanın oyunun dengelerini sarsmasına izin vermezler siz de bunu istemiyorsunuz sanırım ?
sunucudaki 6 adamın sizin gelebileceğiniz en son noktadan daha ileride olmasını istemezsiniz galiba ?
GERiLLa yazdı:la anladık kanuni yatağan da itemi ne ? ne veriyo yani ? hasar olarak
Kanuni Yatağanı tamamen Lonca Savaşlarına özel, tüm sınıfların kullanabileceği ve bu etkinlik dışında sahip olunamayacak özel bir hatıra silahıdır. Yatağan üzerinde özel efsunları bulunmamakta olup, kazanan oyuncularımıza bir sonraki eklenti paketi ile birlikte verilecektir.
Efsun olarak hiçbir değeri olmayan buluşma hatırasına ve efsun olarak hiçbir değeri kalmamış epeye oyun parası olarak 500m-1milyar değer biçilmektedir.Son derece eksantrik bir mantığa sahip oyun piyasası için efsunsuz kanuni yatağanı paha biçilemez değerini kazananların elinde olduğunda alacaktır.Bir farkla, lonca savaşları arttıkça piyasadaki sayısı artacağından değeri zamanla düşecektir.Bunu önlemek için kullanılabilinir ufak bir efsun konulsaydı bence daha bir estetik görünürdü.Ör.( 0.60 zırh).Kazanacak loncalara şimdiden hayırlı olsun.