Lonca Savaşları Ödülünü Açıklıyoruz!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Doğu İmparatorluğu
Re: Lonca Savaşları Ödülünü Açıklıyoruz!
Anlamlı Bir Hediye olması ile birlikte Şifacı Büyücü ve Savaşçı kullanabildiğine göre sobenin takdiri epe gibi 1 lewellik tüm sınıflar tüm cinsiyetlik birşey.Çok Saçma
En son QDoGuQ tarafından 11 Nis 2012 14:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
İsmet Bey gibi elimizde kocaman bir yatağan olması çok hoş olur sabırsızlıkla bekliyoruz .Nerull yazdı:Silahın görünümü hakkındaki yorumlarınızı kazanan oyuncularımızın elinde gördüğünüz zaman yaparsınız arkadaşlar. Henüz bunun için erkenYorgunDEMOKRAT yazdı:Oyunun grafiğini göz önünde bulundurursak şeklinin 1 level "hançer" den farklı olacagını düşünmüyorum.
Bu arada yukarıdaki görüntünün de yatağanın fotoğrafı değil, 3D render çıktısı olduğunu da belirteyim.
Bu habere çok sevindim işte=)
Render çıktısı iyi görünüyor inş. oyunada güzel bi şekilde yansır.Nerull yazdı:Silahın görünümü hakkındaki yorumlarınızı kazanan oyuncularımızın elinde gördüğünüz zaman yaparsınız arkadaşlar. Henüz bunun için erkenYorgunDEMOKRAT yazdı:Oyunun grafiğini göz önünde bulundurursak şeklinin 1 level "hançer" den farklı olacagını düşünmüyorum.
Bu arada yukarıdaki görüntünün de yatağanın fotoğrafı değil, 3D render çıktısı olduğunu da belirteyim.
Güzel bir düşünce. Umarım eğlenceli bir etkinlik olur. Raiders of Anatolia olarak 3 sunucudan birden katılacağız. Kuklacı kanadı olarak Teşkilat ve Eminönü sunucularında bizi temsil edecek arkadaşlara da başarılar.
Eser de güzel düşünülmüş. Eserin gerçeğinin New York'da bulunmasına ise diyecek bir şey bulamıyorum...
Eser de güzel düşünülmüş. Eserin gerçeğinin New York'da bulunmasına ise diyecek bir şey bulamıyorum...
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Bu yatağanın Üzerindeki İşlemeler Yeni Gelicek ŞEylerle İlgili Oldugunu Sanıyorum Anka Kuşu felan Eklenti Paketi İle gelicek Bide Büyük Olasılıkla Yeni Gelicek Bölge Türü Bİr yerin Eklenti paketi Olucaktır...
Not:Bu Yazdıklarım Bir Tahmindir...Bir Game Master Bunun Hakkında Biraz Daha Açıklama Yaparsa Oyuncular İçin daha İyi olucağını düşünüyorum
Not:Bu Yazdıklarım Bir Tahmindir...Bir Game Master Bunun Hakkında Biraz Daha Açıklama Yaparsa Oyuncular İçin daha İyi olucağını düşünüyorum
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
bence gereksiz bi odul
bununda sonu epe gibi olucak eminim sadece sus amaclı
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- GaReZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cccülkümüz Turanccc
Hani herşey güzel hoşda değerli arkadaşım bu kanuni yatağanın özellikleri nelerdir oyun içinde 
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
efsunsuz yatağan parlamazda bu şimdi 
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Güzelmişte , Bunun / Büyücü , şifacı ve savaşçı için Özelliklerini yazsaydınız pek bi daha iyi olacaktı..
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013