Öncelikla merhaba arkadaşlar Eminönü sunucusunda 40. seviye büyücüm var.
Büyüyü Elektrik - Buz Mu , Elektrik - Fizik mi Yapayım ? Bu İlk Sorum, Dirençlerim Nasıl Olmalıdır Bu 2. Sorum VE Erkeğim Elek. için Doğru akım item arıyorum ne kadara patlar bu bana.
Ve Son olarak Tesla Gözcü alma imkanım Var Sizce almalımıyım Faydalarını Söyleyiniz Ve Alırsam Yada Almazsam Yetenek Dagıtımını Nasıl Yapmalıyım Fizik - elek. ve Elek - Buz . için. Herkesden bir yorum bekliyorum :mrgreen: :mrgreen:
40 lw büyücü Yetenek Dağılımı Direnç Ve Tesla G. Hk.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: 40 lw büyücü Yetenek Dağılımı Direnç Ve Tesla G. Hk.
-Meranda-sığınaklarda-Migratta en iyi elektirik işler bunun için elektirik olmalısın.
-Tesla almanı önermem onun parasıyla ejder asa üretip yükseltebilirsin veya başka bir güneş asayıda yükseltsen iyi olur veya ÇT kutu alıp loncaya gir
-Doğru akım değil Azat item bak kendine zaten 5 gün içinde 49 olursun sonra azat arama parasına gelince görev itemlerini kullanırsan (Ben öyle yapıyorum,Güzelde oluyor) anca 13 m ye patlar
-Yetenklerini ;
Buz-elek/Bilgileri :15
Direnç kırma :15
zihin :15
Tesla :1
Büyübozma :1
Kutup :1
-Tesla almanı önermem onun parasıyla ejder asa üretip yükseltebilirsin veya başka bir güneş asayıda yükseltsen iyi olur veya ÇT kutu alıp loncaya gir
-Doğru akım değil Azat item bak kendine zaten 5 gün içinde 49 olursun sonra azat arama parasına gelince görev itemlerini kullanırsan (Ben öyle yapıyorum,Güzelde oluyor) anca 13 m ye patlar
-Yetenklerini ;
Buz-elek/Bilgileri :15
Direnç kırma :15
zihin :15
Tesla :1
Büyübozma :1
Kutup :1
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Tamamdır çok saol dirençleri nasıl dağıtmalıyım ? ve o yetenekleri yaptıkdan sonra teslayı mı 15 yapmalıyım ?
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
dirençleri buza yatırmalısın çünkü çemberlitaşın gelmesiyle beraber elek kullanan azaldıShaq yazdı:Tamamdır çok saol dirençleri nasıl dağıtmalıyım ? ve o yetenekleri yaptıkdan sonra teslayı mı 15 yapmalıyım ?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013