tsk farkı daha hoş geliyo kulağa
bu arada pusula kardşeim tekrardan hoşgeldin aramıza merana snn gibi yaşı küçük ama olgun oyuncular lzm
başarılar dilerim
bunu değerlendircem... xD
daha fazla önerisi olan int sitemden bana ulaşabilir
www.acimamçakarim.com.tr veya www.severlergüzeligencise.com.tr www.fakevargirmeyin.com.tr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tsk farkı daha hoş geliyo kulağa
bu arada pusula kardşeim tekrardan hoşgeldin aramıza merana snn gibi yaşı küçük ama olgun oyuncular lzm
başarılar dilerim
:mrgreen: Nerden buluyorsun böyle şakaları :mrgreen:
bunu değerlendircem... xD
daha fazla önerisi olan int sitemden bana ulaşabilir
www.acimamçakarim.com.tr veya www.severlergüzeligencise.com.tr www.fakevargirmeyin.com.tr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
pusula yazdı:Arkadaşlar olay yazdığınız yorumları okuyamayacak kadar ciddi .. Net yarın finish 5 AY uzunmu kısamı bilemem ama 5ay görüşemicez .. Ondan sonrada görüşeceğimiz kesin değil ama sonunu düşünen kahraman olamaz .. Yaşadıkça neler olacağını tahmin edebilirim ancak .. Yarından itibaren görüşemiyoruz.. Şuan bıraksam kendimi ağlıcam o derece Sizleri çok seviyorum ..
Meranda çok şey öğrendim yeri geldi öğrettim. Kendimden büyüklere saygı gösterip küçükleri sevdim. Bana karşı koyanlara dersini verdim . Bir çok karakter de kişi tanıdım meranda .. Hiçde pişman olmadım .. Karakterim soyuldu ondan bile pişman olmadım . Herşeyin tadına baktık
Oyunu bırakan çok sevilen kişilerin bile bir zaman sonra döndüğünde kimse tarafından sayılmadığının farkındayım .. Sizlerden ve kankalarımdan tek ricam ;
Beni unutmayın . Bu bir veda konuşması değildir .. Sonucu her ne olursa olsun bitmeyecek bu yaşam . Sizlerle her zaman heryerde varım .. Kendinize iyi bakın .. Allahın yüceliği yanınızda olsun .. Görüşücez MERAN !!