Kadim Görevinde Yaptiklari Yardimlardan Dolayi Anka Plus üyelerine Loncam adina cok cok Tesekkürlerimi sunarim,
Bu sunucuda Arz Lodos Dostlugu daim olmasi dileklerimle
Ahmnet Köseoglu
TESEKKÜRLER
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
TESEKKÜRLER
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
-
- Salgın Koruyucusu
Re: TESEKKÜRLER
Oyunu oyun algısı içerisinde oynayan herkes yardımlaşmayı hakeder,,nitekim hepimiz aynı yollardan geçtik ve birilerinden yardım aldık yardım etmek boynumuzun borcu,,eminim sizlerde aynısını başkalarına yapacaksınız,,göreviniz tekrar hayırlı olsun...i
- IIxCaCaRiaNxII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Hayırlı oLsun.
Dediğiniz gibi umarız hiç bir zaman ARZ & Lodos Dostluğu hiç bir zaman bitmez
Dediğiniz gibi umarız hiç bir zaman ARZ & Lodos Dostluğu hiç bir zaman bitmez

IIxÇaÇaRiaNxII - IIxÇaÇaRıaNxII - Feryat
- SahAlihanBEY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Evet arzlar ve lodoslar dost mesela ben arz ken lodos bir arkadaşlar ÖLDÜRMEK amacı ile 1 kere vurarak selamlaşıyoruz.
DD Ama arda madende kapınca kesen oluyor 1 kere oldu ... oda kişide birşey demiyorum. ona sinirlenip bende benden düşük alan birisini kestim ama sonra çok pişman oldum kendisinden özürdiledim oda beni kırmadı özürümü kabul etti . 2 mizde klandan çıktık onun grvlerine yardım ettim. O benden 1 ricada bulundu 1 kere rütbe atlamak istedi bende maden çekiyordum 2- 3 kere beni öldürmesüne izin verdim iyice samimileştik şimdi maden çarımda çektiğim madenleri onunla aktarıyorum MENEKŞE , GONDEMAN gibi değirli madenleri bile. onun ejder asa yapmasında bile yardımcı oldum 3 menekşe 5 akik 13 adette mavi topazı karşılıksız ona verdim .. Ben ARZ o LODOS ... Bu derece bir dostluk söz konusu bence her yerde böyle olmalı.
İyi eğlenceler.
İyi eğlenceler.