Oyunda dikkatinizi çekecek bir resim..
Oyunda dikkatinizi çekecek bir resim..
Arkadaşlar dikkatimi ceken bir unsuru paylasıyorum sizlerle anca illumatinin yada satanistliği oyunla bağdaştıran biri değilim sadece ordaki ceketin arkadasndaki kurukafanın üstünde duran şekil bariz belli oluyor. Sadece ilgimi cektiği için paylaşıyorum oyun yöneticileri satanist falan bilmemne gibi tabirlerde bulunmuyorum 

- CAMELBLACK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunda dikkatinizi çekecek bir resim..
Diyelim ki o haç , Türkiye İslam ve Müslüman bir ülkedir gibi bir madde yok anayasada . Ayrıca çok saçma .
saRcasm
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Amacım konuyu saptırmak değil ancak yeri gelmişken söylemek istiyorum;CAMELBLACK yazdı:Diyelim ki o haç , Türkiye İslam ve Müslüman bir ülkedir gibi bir madde yok anayasada . Ayrıca çok saçma .
Bence herkesin kimliğinde "Dini: İslam" yazması yanlış. İnsan hangi inancı benimsemişse kimliğinde o yazmalıdır. Gerçek laiklik budur. Din, dil, ırk ayrımına karşı olanlara yaraşan davranış budur.
PIRASASAPI
O haç değil ters haç satanist sembolüCAMELBLACK yazdı:Diyelim ki o haç , Türkiye İslam ve Müslüman bir ülkedir gibi bir madde yok anayasada . Ayrıca çok saçma .
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

CAMELBLACK'in dediği gibi saçma olmuş. Çok gereksiz. O yüzden üstüne düşmek istemedim. Fikrimi beyan etme fırsatı buldum, değerlendirdimsonilahi yazdı:zaten öyle birşey iddaa eden kim
PIRASASAPI
- CAMELBLACK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ayrıntıya girmemek için sadece '' haç '' yazmıştım . Yoksa bu ayrıntıdan çıkamayız
Haç ve Haçın tersi . Christ / Antichrist gibi teoremlerden oluşarak gelmiştir . Kısaca yazayım ve geçeyim .
saRcasm
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

Merhabalar,
Benzer bir konuda Nerull'un verdiği cevaptır.
Yeni cami içinde başladığımız gerçeğini unutmayalım :|
İyi forumlar.
Nerull yazdı:Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti evreninin kurgusal bir evren olduğunu, buradaki tüm hikayelerin, metinlerin, mekanların, OOK'lerin ve tüm nesnelerin bu kurguya dayalı hayal ürünü olduğunu belirtmek isteriz.
Dolayısıyla oyun içinde hiçbir objenin, şeklin, öğenin ise kesinlikle ve kesinlikle hiçbir dine, ırka, mezhebe, düşünce anlayışına, kişisel yada milli değerlere veya geleneklere ters düşecek şekilde tasarlanmadığını ve her birinin hayal ürünü olduğunu; karakterlerinin adlarının ise günlük hayatta kullanılan isimlerden oluştuğunu, özel bir anlam ifade etmediğinin altını çiziyoruz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
-
ISeHRaZaTI
- Cin Avcısı

Avrupa ülkelerinde kimliğe dini tercih vatandaş 18 yaşını doldurduğunda yazılıyor. Doğru olan da bu aslında fakat ülkemiz insanı eksikliğini hissediyor olacak ki böyle saçma bir uygulamaya gidiliniyor.ozaerdenn yazdı:Amacım konuyu saptırmak değil ancak yeri gelmişken söylemek istiyorum;CAMELBLACK yazdı:Diyelim ki o haç , Türkiye İslam ve Müslüman bir ülkedir gibi bir madde yok anayasada . Ayrıca çok saçma .
Bence herkesin kimliğinde "Dini: İslam" yazması yanlış. İnsan hangi inancı benimsemişse kimliğinde o yazmalıdır. Gerçek laiklik budur. Din, dil, ırk ayrımına karşı olanlara yaraşan davranış budur.
"ProtectorDragon"' açıklamayı çok güzel bir şekilde yapmış sanırım daha fazla konuşmaya gerek yok. Gereksiz bir konu diye düşünüyorum konu kilit.ProtectorDragon yazdı:Merhabalar,
Nerull yazdı:Öncelikle İstanbul Kıyamet Vakti evreninin kurgusal bir evren olduğunu, buradaki tüm hikayelerin, metinlerin, mekanların, OOK'lerin ve tüm nesnelerin bu kurguya dayalı hayal ürünü olduğunu belirtmek isteriz.
Dolayısıyla oyun içinde hiçbir objenin, şeklin, öğenin ise kesinlikle ve kesinlikle hiçbir dine, ırka, mezhebe, düşünce anlayışına, kişisel yada milli değerlere veya geleneklere ters düşecek şekilde tasarlanmadığını ve her birinin hayal ürünü olduğunu; karakterlerinin adlarının ise günlük hayatta kullanılan isimlerden oluştuğunu, özel bir anlam ifade etmediğinin altını çiziyoruz.
İyi forumlar.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz