merhabalar haftalar önce carım banlandı diyerek konu açmıştım çarım ban yedigi anda destekle iletişime geçtim (şubat 21)
bugun 18 mart ama hala bana mail gelmedi hesabıma girdim iki hafta önce hesabımın blokgu kaldırılmış carım yerinde yok bana konu ile alakali mail gelmiyor hesabımdan carım gidiyor bana hiç bir şey söylenmiyor nedensiz ban alıyorum hiç kimse bana neden yazamıyor keyfi olarak işlem yapıyosunuz neden kimse bana mail atmıyor carımı geri verin o çarı kendi ellerime silmek istiyorum yeter bekle bekle sabır sabır bu arada bana gelen soru cevap mailde en En son 28.02.2012 17:52:05 tarihinde 3 gün sus cezası almısım denildi benim carım 28 şubata banlıydı nasıl susturma cezası veriyosunuz carım banladı diyorum biri ceza itiraz yap diyor yapıyoruz olay gununden beri bekliyorum hiç bir mail yok biri en son susturulma aldıgınız diyor dalga geçiyosunuz resmen ya şimdide hesabımı acıyorum car ortada yok bu ne demek oluyor ikv yöneticileri bekle bekle dediniz neden ban aldıgma dair bir mail atmadınız lütfen cevap yazın ya özel mesajlar attım gamemasterlara geri dönmediler lütfen acil ben neden ban aldım bunu bana açıklayın yeterr
Carım Banlandı
-
Black
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Carım Banlandı
Merhaba,
Destek İletişim Formundan belirtirseniz daha detaylı bilgi vericeklerdir.Buradan size Destek sağlayamayız bu konuda.
İyi forumlar.
Destek İletişim Formundan belirtirseniz daha detaylı bilgi vericeklerdir.Buradan size Destek sağlayamayız bu konuda.
İyi forumlar.
allah aşkına ne destegi ya ne destegi bir ay oldu bir aydır bana neden söylemediler diyorum sen hala bana çıkmış destek ekibi diyosun zamanında yazdım bana neden söylemeden ban atınız bana mail gelmedi incelenicek falan denidil bir ay oldu car ortada yok carı sildiniz yada incelemeye aldınız hesabımı blokgunu kaldırdınız bana yine bir mail gelmedi ben yine mail attım bana neden söyleyin diye yok yine aynı şeyleri bana söylediniz bekle bekle sabır taşı çatlar yahu bir aydır bekliyorum bir şeyler yapın bıktım artık beklemekten yeter yardım edin neden ban yedimBlackParadise yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
Çarın yerinde yoksa kaynak hesaba geri dönmüş olabilir. Ve ondanda sus cezasıda almış olablirsin.
A R Z L O D O S