CazfiGTR [ İKV Hayatım ]

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Cazfig
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

CazfiGTR [ İKV Hayatım ]

Mesaj gönderen Cazfig »

S.a ArKaDa$LaR ;)

Oyuna 2007 Senesinin Yaz Ayinda Başladim.Her Zamanda Sancak Sunucusundaydim.

İlk Carim : Cazfig (Büyücü)

39 Yaptiktan Sonra Büyücü Sıkmıştı Savaşci Kasmaya Başladim Savaşcımın adı : Tepegoz

ve Sonra 33 Leweldeyken Thcyshaor Diye Değerli Bir Abiyle Taniştim Her Türlü Destek cıktı.Ama Değerli Abimiz benim Hiçbirşeyim Yokken Destek cıktı.ve Şuanda Oyunda Şunu görüyorum item Dizenler vede item dizdiklerimiz Selami kesiyor Ben Savaşci & Şifaci & Büyücü 3 Sinif Karakter Dizdim ve Eminim ki Hiçbir Oyuncu Baran itemi dizdin selami kestin Diye birşey Yazmadilar cünkü Ben Değişmedim Her zaman Hakeden Kişilere Selamimi verdim 1 level carda olsa 49 level carda olsa Sonucta Selam vermiş yardim istemiş ve Oyunda ben Sürekli Düşük Level Carlarlada Gezerim Yardim isterim Ediyorlar mi etmiyorlar mi Selam Aliyorlar mi Almiyorlar mi Oyunun %75'inde Şunu kesin gördüm Gaffar Kestimi Artik işi Bitti Kendini King sanacak Fame sanacak =)

İlk Gözlüqümü Aldiqimda Fiziksel Şarjli Gözlüktü Aldiqim Ama ne Zorluklarla Aldim Gece Gündüz Materyalla uqrastim ve Birgün Paraya sıkıştım Real satayim Diye Düşündüm ve O zaman Yargiç Diye biri İstanbulda Kücükcekmecede Textil Şirketim var dedi Cam Acti Baktim Adamin Yaşi 33 Gercektende Bir iş yerinden Giriyor Ben O Adama Güvendim ve Bu Adam Gözlüqü Caldi Cari Sildi Ne Etti Bilmiyorum Bir Ay Boyunca Takipte Kaldim Oyuna Girmedi.Sonra İKV ile ilgili Uqraslar yaptim.Bono Hilesi Falan ve gözlük Hilesi Tam 56 Adet Gözlüqüm vardi Hatirlayanlar vardir umarim ilk Forumda fotolar vardi dağittiqim kişiler falan.56 Gözlüqü Herkese Dağittim Bu Yetmedi Oyunda ne kadar Hirsiz ve Küfürbaz insanlar varsa hepsini kafaya taktım ki Kaldirayim diye Ama cabalarim Boşa Gitmedi bir İnsan Demek ki Uqrasinca Becerebiliyor O kişilerle Her türlü Dostluk kurdum ve Başarabildim ki Onlari Oyundan Sildim ve Bir coqunuda Düzeltebildim.

ve 2008'de Cazfig Loncasini Kurdum 21 Kişilik Bir Lonca ve Tek Kişinin Bir Hatasiyla Koca Lonca Yıkıldı.

Bunu Yaptiqimi Duyanlar Forumda Konu actilar Tepegoz cari 1 haftada Yildiz yapiyor rütbeyi cok seri para kasiyor vb iftiralarla Birgün iş dönüşü gece oyuna gireyim dedim Tepegoz & Tepeqoz & Cazfigxtepegoz Hesabım Blok Yedi 999 gün.

Sonra Hups Diye car actim Ardindan Şifaci Hupsxbaran actim ve Barran adinda büyücü Actim.49 leveller yeni geldiqinde bunlari 49 yaptim tabiki Tepegoz carlarimida 49 yapmiştim blok yemeden önce.O zamanlar Tek Tük GM vardi.ve Destek Bölümünden Yetersiz Olduqunu Söyledim.Sandim ki 3 Sinif carim var 3'süde saqlam Diye GM Yaparlar Aradan 1 Ay gecti ve Game Master Alimlari oldu Başvurum Kabul Olmayinca Carlarimda 600 m'e yakın ve Zilfalon gibi set itemler Şifamda Urban Büyümde Azat itemler vardi Bir Arkadaş'a Biraktim Tekrar işten geldim Bir Baktim Hesabi Arkadaştan Calmişlar Bu Kişiyle Konustum ve Kişi Hesabi geri verdi Ama Sadece Parayi Dağittiqini söyledi.Bende İşlerim üst üste Ters gittiqi icin Oyunu Biraktim 2 Sene Boyunca Döndüqümde Parlak Şaheserler Cıkmişti.Eski arkadaşlar vardi Oyunda Hanqi Car Rahat Dizilir Diye Araştirdim Bana Büyücü Oyna Dediler.Bende Büyücü Oynamak istiyorum Kimse bölgelere almiyorlar Alan Arkadaşlar olsa da Gruptan Biri ejderi yok Diye Almayin derdi ve O kişiler icin gittim para yatirdim...
Kendimi Dizdim ve Onlari ariyorum Bölgeye girmemeleri icin Oyunda göremiyorum.
Oyuna Başladiqimdada Perspektiflerin Şuanki Yönetimindeki Kişiler Tanıdık Sevdiqim Saydiqim Değerli Kişiler Olduqu icin Hep Onlarla Takiliyordum.Daha Doqrusu Takildıqım Ayri Bir Grup vardi Onlarda Gaffar gördü Sadece 1 Kez Gaffar'a gittik Sonra bir Daha Bölge Atmadilar Benle Hiçbir Sorun yokken.Para Lazim olunca Materyal lazim Olunca Baran Kardeşim nasilsin ''işleri düşünce kardeş abe düşmeyincede [Sen kimsin ?]" Oyun Sadece item Değil Benimde ilk başladiqimda param varken Kendimi Fame Saniyordum Kral Benim Diyordum Adamina göre muamele yapiyordum.
Oyuna Ara vermem Bana bir Ders Oldu Bende item yokken Selam veren sadece Eskilerden bir kac kişi oldu. Böyle bir söz vardi ya Her güzel Değer Cirkinden dogar gibisinden.

Şuanda Yine En son Halim gibi Her Zaman Üstte benim Ama Dönüşümle Beraber saygimi ve Sevgimide getirdiqimi düşünüyorum Hiçbir Oyuncuya Yanlişim olmadi Tam Tersine Desteqim Oldu Hemen Hemen Herkese az da olsa oldu.

Kisa ve Öz Anlattim Herkesin Hakketiqi gibi isminide yazmadim.
4 Senemi verdim oyuna Eski Oyuncularin Hepsininde Yaptiklari Yapmadiklari Hepsi Bende Sakli...

Yoksa iyi & Kötü Olarak Derecelendirecektim.

Not : Bu Konuyu Acmamdaki Sebep item dizipte Size değer veren arkadaşlarinizi üzmeyin Sonucta bir Oyun Oyuna veda Ederkende Herkesten Helallik istersiniz.Oyunda Öyle Kişiler varki Oyunu şuan oynamiyorlar onlar oynarsa Sancakta Gaffar kesmeyi bilmeyen kalmaz.
Resim

CazfiGTiR
CazfiGTR

Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
Kullanıcı avatarı
Tekton
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: CazfiGTR [ İKV Hayatım ]

Mesaj gönderen Tekton »

Bazı kişilerde varki Gaffar kestikden sonra selam vermez oldular.
Sancak

Tekton
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AsiRuh »

Gaffar kesince kendini adam sananların sayısı oldukca fazla gaffar kesince adam olanlardan bahsediyorum. Super bisi sanıyor kendini bu kisi(liksiz)ler

Resim
Kullanıcı avatarı
SaNCaKMevzuDeriN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen SaNCaKMevzuDeriN »

Çok haklısın baran adamlar peşimizden ayrılmıor gaffar gaffar die kesioruz adam olup bize ahkam kesmeye çalışıolar çok yazık...
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
HastasiYiZdEdE
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: xDxDxD

Mesaj gönderen HastasiYiZdEdE »

baran gerek yok bu konulara kardes bı zamanlar sancakta kral bendım para ve ıtem konusunda 100 e yakın çar vardı çoğu saheser :D gte geldı askımız ıkımızde saskınız baran :mrgreen:
HASTASİYİZ DEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

xDxDxD
Kullanıcı avatarı
SaNCaKMevzuDeriN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen SaNCaKMevzuDeriN »

HastasiYiZdEdE yazdı:baran gerek yok bu konulara kardes bı zamanlar sancakta kral bendım para ve ıtem konusunda 100 e yakın çar vardı çoğu saheser :D gte geldı askımız ıkımızde saskınız baran :mrgreen:
Evet çok haklısın hırsızlıkta kraldın önce her yere charlarını itemlerini yazacağına gitte biraz insanlık adamlık öğren haram para yememeyi öğren !
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Kullanıcı avatarı
Cazfig
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Cazfig »

Eyw Arkadaşlar Ama Coqunuz Anladiniz neden Bahsetiqimi Yorumlarinizi okurken Facebook sandim Beqen Tagini ariyorum =)
Resim

CazfiGTiR
CazfiGTR

Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
apoclypto
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: yok

Mesaj gönderen apoclypto »

Sancak açıldığından beri bu oyunu oynuyorum tam anlamıyla üstümü sadece bir kez düzdüm.Adamlar gruplarını oluşturmuş istediğini alıyor istediğine küfür ediyor istediğini eziyor bu oyunda havalanan çok.Oyunda kral olmaktansa adam olmak daha iyidir bence.
Entel
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Entel »

x)
ikv hayatını anlatırken bazı konuları atlamıssın . neden arkadaslarını bigilendirmiyosun yasin abinden büyücü aldıgını 225 liraya.

Siz tek basınıza bi halt yapamazsınız.

Su aptl oyuna cebindeki son parasını yatıran . sırf itibarım olsun diye bir sürü para yatıran sıgır dolu . istisnalar hariC.

ByCEO
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Entel yazdı:x)
ikv hayatını anlatırken bazı konuları atlamıssın . neden arkadaslarını bigilendirmiyosun yasin abinden büyücü aldıgını 225 liraya.

Siz tek basınıza bi halt yapamazsınız.

Su aptl oyuna cebindeki son parasını yatıran . sırf itibarım olsun diye bir sürü para yatıran sıgır dolu . istisnalar hariC.

ByCEO
tercih meselesi yasin bey ... Adam almış fakat bende satmak yasak diye biliyorum ...

aman baranım ...... et sağı solu biz bize yeteriz
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön