Yagma arttırıcı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mcerel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Yagma arttırıcı

Mesaj gönderen mcerel »

Selam öncelikle bu formu okuyup duyarlı olan herkese teşekkür ederim.
ben sıgınak arttırıcı aldım hemde bir kaç defa lakin işe yaramak şöle dursun yanımda plus olmayan ve arttırıcısı olmayanlara nadide düştü bana bişey yok bu neyse gene dedim düşer tabi sedece ummak . ama diyer arttırıcılar belli alınca artıyor mesela şöle ( meden arttırıcı alıyorsunuz bir yerine iki torba düşüyor bunun arttıgını anlıyoruz ..! peki yagma arttırıcı aldıgımızda neden hala tek torba ve yagma arttırıcı aldıgımız nereden belli bunu bize oyun nasıl kanıtlıyacak biz verdigimiz paranın yerine ulaştıgını nasıl anlayacaz yanımızda başkalarına çıkan iltemi bize mi çıkmış sayacaz bumu şans .) Bence burada bir uygulama hatası var biz yagma arttırıcıya boşa para veriyoruz zira hiçbir kanıtı yok . varsa ispatı nedir ben yagma arttırıcı aldıgımı nasıl anlayacam .akçem giderekmi ....:=))) bu konuda yetkililer duyarlı olursa banada anlatsınlar akçemin nereye gittigini olasılık hesabıyla deyil ten açıklama ile ... TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN ALAKANIZA.
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü

Re: Yagma arttırıcı

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Yağma artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Yağma artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse ödül kazanamayabilirsiniz.

Şans oranlarının kesinliği hakkında net cevap alabilmek için İKV Destek/İletişim Formu'muza gidip "Soru - Cevap" bildirim tipi altından bilgilendirme yapabilirsiniz.

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
tobias
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen tobias »

biraz ağır olacak ama demeden kendimi alamıyacağım ayıptır sorması siz bu testleri nerenizle yaptınız? yada test sorularını felan mı çaldınız bunuda dedirttiniz yani bana:D
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Test konusunda yanlış algılandınız sanırım. Test konusu sorular-cevaplar kapsamında değil, aşağıdaki konuda paylaştığımız gibi yağma testidir.

viewtopic.php?f=46&t=81633

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
tobias
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen tobias »

ciddi olamassın=)ya hocam biliyorum takip ediyorumda gerçeklik payı yok her karakterin ayrı şansı var ve bu şans arttıcı olup olmaması hiç bir karakteri etkilemiyor konu açık ve net
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Öncelikle Merhabalar mcerel arkadaşın dediklerine harfiyen katılıyorum bizzat plussuz artıcısız karakterimle girdiğim sıgınaklar ve çemberlitaş grup bölgelerinde 5 pluslu 2 sinde sıgınak artıcısı bulunan arkadaşım bulunmaktaydı geldi bana nadide takı düştü..Çemberlitaş bölgesindede aynısıyla karşılaştım testlere kesinlikle inanmamaktayım...grupta 5 pluslu ( sıgınak artıcılıları ) saymıyorum tümündedemi şansızlık faktörü oynamakta :) saçmalık...

En önemli konuyu söylüyorum lokman artıcı %60 lonca lokman artıcısı %60 olan bir karakterimle 12 saat boyunca sivri adada tek çektiğim mantar madeninden 198 tane mantar 18 tane sinek mantarı 1 tanede ganoderma aldım fakat paketin içeriginde ne yazmakta hadi 2 artıcıyı saymıyorum tek artıcılı olsam dahi %60 oranında saf %60 oranında çift poşet çıkmayı sağlar demekte yuzde 20 bile yok çift 60+60 artıcı olmasına rağmen yani %60 yerine % 10 yazılması daha mahkül olurdu...aynı olayı yaklaşık 3 saat topaz madeninde artıcısız yaptı arkadaş aynı gün bide aynı karakterimle 3 saate artıcısız 4 tane mavi yani saf maden çekti alında burdan yakın...

Sözde artıcı bence tamamen :)

Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.

Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.
( İki değil 3 torba aldık fakat % 10 gibi bir nadir maden çektik :))))
mcerel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mcerel »

SLM . Demiştim bana saçma olan hesaplamalar ile deyil somut kanıtlar ile gösterin ben bunca zamandır 300 madalya oldu adam gibi iltem yok bunu neresi arttırıcı neresi şans piyango bileti deyil bu .. madem arttırıcı var 2 torba düşsün madenler gibi...! sonuçta herşeyi torba ile vermiyormusunuz . yagmalarda 2 torba olsun millet heh arttııcı var desin sizin yaptıgınız hesaplamalar sizde dursun paramızın karşılıgını verin biz parayı çöpten deyil işten kazanıyoruz yaptıgımız yatırımı görmek isteriz bende derim size işte bukadar verdim diye ne göreceksiniz sadece ben derim D lütfen bu sistemi deyişin olasılıklar üzerine iş olmaz heleki sonun paraya dayalıysa öle olursa kumar olur D sizcede öle deyilmi . kumar mu bu ...? bence bu işi iyi düşünün ve düzeltin . kolay gelsin
tobias
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen tobias »

milli piyango idaresinin şans arttırıcı verdiğini düşünün ve bunu verirken şanslı bilet diye bir kavram koymadığını düşünün herkes aynı biletlerden alıcak senin şans arttıcın olsa ne olmasa ne ama şans arttıcı verip birde şanslı bilet kavramı koyarsanız ortaya adam o biletten alır ona çıkma şansı vardır ama normal şansta herkes aynı şanstatır şans arttıcının anlamı yoktur
Kullanıcı avatarı
Dilhun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dilhun »

dedıgınız sey okadar sacma kı soyle anlatayım ;

Düsünün arttırıcılar dıyorsununz duzgun calıssın cıft torba versın vb seyler ama sunu unutuyorsun asama asama gıdelım:

1-car 49 yapılıp sıgınaga gırılır ve 2-3 gune takılar tamamlanır
2-takı ve mor esyalar tamamlandıktan sonra sıra mıgrata gelınır
3-Mıgrattan nadıdeler toplanır zırh dusurlur buda sadece 2-3 gunu alır saheser uretılır cembere hazırlık yapılır bu arada gecen varkıt tahmınen 1-2 hafta
3-Cembere hazırlanır 1-2 gun olaylara calısır kacta konslanır kacta kutup acılır vb olaylar ıle 1 hatfada 2 set 2. hafta 4 set tamamlanır.

Sonuc olarak tahmınen sure : 1 hafta sıgınak-mıgrat + 1 hafta saheser + 2 hafta cemberlıtas = 4 hafta yanı 1 ayda full set bır car hazır bu carla daha sonra ne yapılır 2 sey yapılır 1- Klan savası 2- oyundan sıkılıp oyunu bırakmak yanı sen set dızdıkce oyundan sıkılacaksın ve yenı bolge ısteyeceksın buda daha fazla LAG'a neden olacak bolge acılmayacak sende 1 car daha acıp onu dızeceksın sıkılacaksın ısyan edıp bırdaha car acıcaksın bu boyle devam edıp gıdecek ama sen nekadar ıtem dızsende dızemesende FORUMDA ISYAN edeceksın...

Sanırım Cok uzattım Iyı Forumlar
İnsanın İnsana Kıydığı Gun Kapattım Bu Görmeyen Gözlerimi !!!!

[Agah Efendi]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön