Hepinizi tebrik ederim Edip. Konu içerisinde ilk değil bu,ilk biz kestik,şu şekil kestik diyen arkadaşlar olmuş.
Zaten konu içerisinde ilk biz kestik diye bi şey söyleyen olmamış.Adamlar sadece bilmeyen arkadalara yardım amaçlı bir video alıp koymuş ve çokta hoş olmuş.
Ellerinize sağlık.
semiha kesimi show eminönü sunucusu gururla sunar
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Re: semiha kesimi show eminönü sunucusu gururla sunar
Katılıyorum Evren abi,bordo yazdı:Bizim için şov değil hergün yaptığımız olağan birşey. Ama bilmeyenler için aydınlatıcı olmuş.
Sancak sunucusu aylardır bu şekilde kesiyor.
Show denince ERG'i paylaşıyoruz demeden kesmenizi ummuş ve konuya geçiş yapmıştım.
Ortada show göremiyorum açıkçası.
Ufak detaylara dikkat edildiğinde gayet kolay yapılabilecek bir yöntem.
Yinede tebrikler.
Tebrikler.
Fakat Söylenilenler Gibi Bu Kesim 1-2 Ay Öncesinde Yapılmıştı Gündeme Bile Gelmemişti .
Ayrıca Fizikmi Buzmu Tartışması Yapan Arkadaşlar Çemberlitaş Grup Bölgesinde Meteorit (Fiziksel) ' Den Fazla Vuran Hasar Yoktur , İddalaşanla Kapışırız
Buzun Vurduğu Kritik Max 10 Bin , Fakat Zırh Kırıldığında Fizik İle Vuracağın Kritik 17 Binlere Çıkar Belki Daha Fazla .
Fakat Söylenilenler Gibi Bu Kesim 1-2 Ay Öncesinde Yapılmıştı Gündeme Bile Gelmemişti .
Ayrıca Fizikmi Buzmu Tartışması Yapan Arkadaşlar Çemberlitaş Grup Bölgesinde Meteorit (Fiziksel) ' Den Fazla Vuran Hasar Yoktur , İddalaşanla Kapışırız
Buzun Vurduğu Kritik Max 10 Bin , Fakat Zırh Kırıldığında Fizik İle Vuracağın Kritik 17 Binlere Çıkar Belki Daha Fazla .
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Teşkilat'da 1 aydır bu şekilde kesiliyor
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- gaddara
- İskele Babası
- Sunucu: Meran