Bir İnsanın Şanssız olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir İnsanın Şanssız olduğunu Nasıl Anlarsınız?

Mesaj gönderen Respected »

Arizonaa yazdı:Size bir soru sormak istiyorum Şans faktörü her karakterin kendine has olan bir Şeymi, yoksa o anlık Bir şey mi ?
Merhaba Arizonaa,

Şans faktörü karakterin kaderi olmayıp, sürekli bir değişkenlik içerisindedir.

Bilginize.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Respected yazdı:
Arizonaa yazdı:Size bir soru sormak istiyorum Şans faktörü her karakterin kendine has olan bir Şeymi, yoksa o anlık Bir şey mi ?
Merhaba Arizonaa,

Bilginize.
Bu cevabı duyduğuma sevindim :) Yoksa karakterleri bile silecektim
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

HollyShit yazdı:
Kendi harcadığın şeyleri bir şey mi sanıyorsun :mrgreen: :mrgreen: bide burayı görüp değerlendir olayları.

Harcama/
Yükleme Akçe Ürün Tanımı Tarih

Harcama 2950 Lonca Çemberlitaş Yağma Arttırıcı(%60/%60) 1 Aylık 29.02.2012 16:09:48
Yükleme 500 IKV 500 Akçe 29.02.2012 16:09:34
Yükleme 2500 IKV 2500 Akçe 29.02.2012 16:08:57
Harcama 95 5li ejderha kudretlendiren iksir 28.02.2012 15:58:58
Harcama 95 5li ejderha kudretlendiren iksir 28.02.2012 15:58:55
Harcama 1475 Lonca Çemberlitaş Yağma Arttırıcı(%60/%60) 1 Hafta 22.02.2012 15:08:31
Harcama 1995 Tesla Gözcü 22.02.2012 15:05:38
Harcama 690 Lokman Şans Artırıcı (%60) 1 Haftalık 22.02.2012 15:04:41
Harcama 690 Sarraf Şans Artırıcı (%60) 1 Haftalık 22.02.2012 15:04:33
Yükleme 2500 IKV 2500 Akçe 22.02.2012 15:04:03
Yükleme 2500 IKV 2500 Akçe 22.02.2012 15:03:25
Harcama 0 Yarıyıl Tatili Paketi (1 Günlük) 03.02.2012 22:49:10
Harcama 0 Şan ve Klan Parası Arttırıcı x2(1 Gün) 03.02.2012 22:49:01
Harcama 0 Yarıyıl Tatili Paketi (1 Günlük) 31.01.2012 11:08:46
Harcama 0 Yarıyıl Tatili Paketi (1 Günlük) 29.01.2012 23:57:12

Sırf bu sayfa yeterli. Bunun haricinde daha 10 12 sayfa var..

Resim
Ben fazla harcamadım çok daha fazla harcayan arkadaşlarım var görüyorum.üstelik kimse kimseyi zorlamıyor illa alacaksın diye fakat %60 kandırmacasına fena taktım kafayı %60 değil 1000%60 olsa sorun olmayacak bence.bu kadar insanı salak yerine koymaları çok ayıp birde buna şans demiyorlar mı sinir oluyorum. matamatiksel olarak girilen değerlerin neresi şans allah aşkına çocukmu kandırıyorlar. para kazanmak olunca programlamada süperler bu belli bari şans diyip milletide enayi yerine koymasınlar.
Kullanıcı avatarı
CAMELBLACK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CAMELBLACK »

Full Transformator üretmişmiş . Full transformator set demek 48 Menekşe elması demek dostum . Usturuplu sallasaydın
saRcasm
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HollyShit »

CAMELBLACK yazdı:Full Transformator üretmişmiş . Full transformator set demek 48 Menekşe elması demek dostum . Usturuplu sallasaydın
Full transseti ürettim. Görenler var görmeyenler yorum yapmasın. Sabah sabah gazoz kapağını takamam.
En son HollyShit tarafından 02 Mar 2012 09:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

XxxChesTeRxxX yazdı:400 Kenan Ve 1 Tane Takının Çıkmaması..
Az Önce Nucleus Yüzük Çıktı Şükür..
Kullanıcı avatarı
ASYAXKARA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ASYAXKARA »

holyshit sanssızım dıyosunda senin gibi olamayanlarda var.Sırf itemleri yüzünden çemberlitaşı hatta migrat - sıgınagı goremeyenlerde var hala.Gelmiş burda şanssızım dıyorsuın :)
Resim
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen HollyShit »

ASYAXKARA yazdı:holyshit sanssızım dıyosunda senin gibi olamayanlarda var.Sırf itemleri yüzünden çemberlitaşı hatta migrat - sıgınagı goremeyenlerde var hala.Gelmiş burda şanssızım dıyorsuın :)
500 Kenan'da 1 tane kolye yüzük olmaması şanssızlık değilde nedir bana matematiksel olarak açıklar mısın?
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
ydncgds
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ydncgds »

Uzun zaman ikvye ara vermiştim, madenlerin çıkma şansının da bu kadar zorlaştığını filan bilmiyordum derken bir gece yarısı uykum kaçtı dedim öylesine takılayım sabaha kadar belki menekşe filan çıkar da satar para kazanırım. Üyeliğimde de herhangi bir şans artırıcı filan yüklü değil tahminen gece 4'ten ten sabah 6 ya kadar filan takıldım ya 15 ya 20 defa yanloş hatırlamıyorsam elmas çekebildim anca, inanır mısınız tam 3 menekşe geldi. BU olaya kimse inanmadı açıkcası ben bile inanamadım... Neyse ertesi gün dedim madem bu kadar şanslıyız artırıcı yükleyelim sabahlayalım en az 5-10 tane menekşe çekeriz sonuç onlarca yeşil elmas sıfır menekşe. :lol:

Ben bir şeyi anlamıyorum oyuncular istisnasız hemen hepsi şans artırıcı, plus paket vs. gibi ürünler yüklü değilken daha iyi maden, item vs. düşürdüklerini söylüyorlar yıllardır! herkes bunu yaşıyor sizce bu bir tesadüf mü yani bu kadar oyuncunun yaşadığı şey tesadüf mü yoksa bu artırıcı gibi ürünlerde bir sıkıntı mı var? Yetkililer artırıcı ürünlerinde hiçbir sıkıntı olmadığını söylesede ben şahsen yetkililerinde farkında olmadığı gözden kaçan bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum bu ürünlerde. Hakikaten bunlar şansı artıracağına bariz şekilde azaltıyor yahu! bu kadar insan hepsi mi şanssız yoksa herkes bendahil yalancı mı? bence bu ürünlerde bir sıkıntı var ve yetkililerinde gözünden kaçmış durumda. Onu bilir onu söylerim yıllardır aynı hikaye eskidende plusu olmayanlar plusu olanlardan daha fazla item düşürürdü...

Bakın mesela insanlar şuan plus paket + yağma artırıcı ile yüzlerce madalyaya rağmen şaheser düşünememekten yakınır bense yeni kastığım şifacıda henüz 2 haftadır sıgınak migart takılmama rağmen ve üyeliğidme henüz plus paket yada yagma artırıcı olmamasına karşın 8 tane mor asa (4 para cevo-4 ibni cevo) 2 cent kolye, 1 cent yüzük, 1 fundi yüzük, 1 kutadgu kutadgu mor yüzük, 1 element hasarlı kritikli mor pantolon (centten), 1 maraton ayakkabı ve şuan hatırlamadığım birkaç tane daha nadidie ve şaheser eşya daha düşürdüm. sığınağı tamamlamama son fundi kolye kaldı migratında itemlerinin hemen hemen yarısı tamam gibi. Dediğim gibi ya bu artırıcılarda birşey var yada bu kadar insan yalan söylüyor, abartıyor...

Not ekleme: artı şunu da eklemek istiyorum geçen gün adada taş kanat kesip deri birektireyim dedim bir yandan da maden denk gelince çekiyorum 1 gün böyle takıldım sonuç 27 taş kanat derisi, 1 iridyum,2 şelit bir kaç tanede saf platin alex saf tıtanyum turuncu safir gibi çöp maden. Ertesi gün aynı şeyi denedim 1 gün takıldım sonuç 4 taşkanat derisi ve bir kaç tane çöp saf maden. Bu şans faktörü günden güne değişiyor olabilir buda .var
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AsiRuh »

Respected yazdı:
Merhaba Arizonaa,

Bilginize.

Bu cevap nedense beni tatmin etmedi. En azından sunu ogrenmek istiyorum:
Şans faktörü O an girdigimiz sınıf sayısına göre degisiklik gösterir mi?
Örnek vermek gerekirse,
5 Büyücü 1 Şifa girmekle 4 Büyücü 1 Şifacı 1 Savaşcı girmek Büyücünün sansını etkiler mi? Etkilesede ne ölçüde etkiler.

Başka bir soru,
Erkek büyücüye , sifacıdan daha zor esya dusmesi gibi bir durum söz konusumu?(Geneldeki sayı farkı veya bir gruptaki sayı farkına göre) Böyle bir sorunun kafamda oluşmasının nedeni forum icinde bir cok yöneticinin eşyaların birim zamanda (1gün vb.) bellı sayıda atılması.
Bildiginız uzere buyuculer gerek genelde gerek tek grup icinde sayıca daha fazlalar. Haliyle eşyayı alamayan buyucunun daha fazla olması mı gerekir?

İyi Forumlar.

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön