cümletten kolay gelsin arkadaşlar !.
öncelikle oyuna döneli fazla bir sürec olmadı belkide ama bir takım şaheserleri toparlamış durumdayım
benim problemim Sobeee üyeliği adı alındaki hesabımın
kullanıcı adı cep telefonu numaramdı
(örnek) 05xx xxx xx xx ) şeklinde olan telefon nuarası Real hayattaki bazı nedenlerden ötürü kapatılmıştır
ve şifre değişimi gerçekleştirmek istediğimde malesef değişemiyorum kod kısa msj ile hattıma gelmiyor kapalı olduğu için
hattı açtırmakta malesef mümkün değil başka birsinin üzerineydi çünki!.
bu hesabımı farklı bir cep telefonu numarasına taşımam mümkünmüdür defalarca destek ekibine E mail attım ama herhangi bir cevap alamadım
Ve bu durum çok sıkıcı olmaya başladı!!
bu işin sonunda yeniden hesap açıp yeniden char dzmek inanılmaz sıkıntı olucağını söylemek istiyorum
ama şunu da belirtmek istiyorum destek ekibi olumlu yada olumsuz bir cevap dönemiyorsa oyuncu kitlesini hafta sonu giriş yapan ve sadece oyun içi insanları çileden çıkartıp sadece maden çeken çocuklarla kalırsınız bilginize
okudunuz ve ilgilendiğiniz için teşkkürler....
Bilgisi veya deneyimi olan lütfen paylaşsın
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bilgisi veya deneyimi olan lütfen paylaşsın
Merhaba,
Karakter Transfer işlemleri sırasında GSM numaranız ile oluşturduğunuz Sobee üyeliğinizin başında 0 olmadan 10 hane olarak girmeniz gerekmektedir.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Karakter Transfer işlemleri sırasında GSM numaranız ile oluşturduğunuz Sobee üyeliğinizin başında 0 olmadan 10 hane olarak girmeniz gerekmektedir.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
- DuMaNnN
- İskele Babası
Allah'ım soruya bak cevaba bak 
PiLkiSaYaRcI - DuMaNnN - XxXDuMaNXxX - IIxXDuMaNXxII
Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....
Arz ederiz...
TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
Yakalım bir sigara kafamız DuMaNnN'lansın....
Arz ederiz...
TurqCHe değil --> Türkçe... Lütfen yazım hatalarına dikkat edelim...
Daha güzel bir Türkçe için el ele...
-
- İskele Babası
yahu hakikatten sorum ne oldu cevap ne oldu bu bir şakamı ya SS
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Forum üzerinden bu tür taleplere net yanıt alamazsınız. Problemin çözümünde tek yetkili mercii İKV Destek Formu'dur. Form'a giderek Üyelik" bildirim tipi altından, "Üyeliğimi yitirdim ne yapmam gerek?" gibisinden bilgilendirmenizi gerçekleştirmelisiniz.
İyi forumlar.
Forum üzerinden bu tür taleplere net yanıt alamazsınız. Problemin çözümünde tek yetkili mercii İKV Destek Formu'dur. Form'a giderek Üyelik" bildirim tipi altından, "Üyeliğimi yitirdim ne yapmam gerek?" gibisinden bilgilendirmenizi gerçekleştirmelisiniz.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
''bu hesabımı farklı bir cep telefonu numarasına taşımam mümkünmüdür'' : Evet kerakterinizi başka bir üyeliğe transfer edebilirsiniz. Şuan kullanmakta olduğunuz hesabınıza akçe yükleyerek karakter transfer işlemi satın almanız gerekiyor, akabinde transfer sayfamızdan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Önemli Not: Hesabınıza bağlı olan ürünleriniz taşınmaz bilginize.
İyi Forumlar.
''bu hesabımı farklı bir cep telefonu numarasına taşımam mümkünmüdür'' : Evet kerakterinizi başka bir üyeliğe transfer edebilirsiniz. Şuan kullanmakta olduğunuz hesabınıza akçe yükleyerek karakter transfer işlemi satın almanız gerekiyor, akabinde transfer sayfamızdan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Önemli Not: Hesabınıza bağlı olan ürünleriniz taşınmaz bilginize.
İyi Forumlar.
Koray YAR