Cehaletin Daniskası

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Cehaletin Daniskası

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Geçen gün şifacımda İbn-i Cevriye Asa'nın (Nadide) Cevriye efsununu yükselttim. "Elindeki ne? " diye soranlara lafım yok, herkes bilecek diye bir kaide yok. Ama gelip "Yanlışlıkla mı yükselttin? " tarzı sorularla uğraşıyorum. Pes..

Birçok başlık altında, birçok iletimde dile getirdim. "Şifacıyım" diyen rotasını Büyü Kritik'e çevirsin. 3 can basışımdan 2'si kritik geliyor ki ahım şahım bir üstüm yok. Lütfen artık İbn-i'yi yükseltmeye son verin :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Cehaletin Daniskası

Mesaj gönderen AsiRuh »

Ben olsam cevriyesi yukseltılmıs adamı stuya götururum ancak digeri yukseltılmısse almam gruba, Ya mev. asa ya cevrıyesı parlatılmıs asa.
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

AsiRuh yazdı:Ben olsam cevriyesi yukseltılmıs adamı stuya götururum ancak digeri yukseltılmısse almam gruba, Ya mev. asa ya cevrıyesı parlatılmıs asa.
Kesinlikle katılıyorum çünkü çok sık kritik basıldığı için kudret gereksinimi de azalmış oluyor. Yükseltmeden önce Ashab'ı aramıyordum. Ama kudrette sıkıntı çekiyordum çünkü Ashab varsa 15 Meditasyon'un var gibi oluyor. Ancak şimdi bol bol kritik bastığım için Ashab'ın çöp olduğunu bir kez daha gördüm. :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

ozaerdenn yazdı:
AsiRuh yazdı:Ben olsam cevriyesi yukseltılmıs adamı stuya götururum ancak digeri yukseltılmısse almam gruba, Ya mev. asa ya cevrıyesı parlatılmıs asa.
Kesinlikle katılıyorum çünkü çok sık kritik basıldığı için kudret gereksinimi de azalmış oluyor. Yükseltmeden önce Ashab'ı aramıyordum. Ama kudrette sıkıntı çekiyordum çünkü Ashab varsa 15 Meditasyon'un var gibi oluyor. Ancak şimdi bol bol kritik bastığım için Ashab'ın çöp olduğunu bir kez daha gördüm. :)
Aklımı okudun :)
Mev. asa dusunce icime oturdu 20tl+ 300m :(
Resim
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Silah yükseltme ve dükkan oyuna geldiği ilk gün silahlar yükseltildiğinde görünümünün nasıl olucağı ile ilgili bir sayfa vardı. İyileştirmeye bakmadan kritiğe baktım. O günden beri söylüyorum sanırım gönül rahatlığıyla bunu ilk düşünenlerden olduğumu söyleyebilirim.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

Fikirleriniz'e saygı duyarak bazılarına katılıyorum. Ancak Asab'ı Kehf'in çöp olduğuna katılmıyorum... :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Fikirleriniz'e saygı duyarak bazılarına katılıyorum. Ancak Asab'ı Kehf'in çöp olduğuna katılmıyorum... :!:
Ashapın yararları:
Çemberli girıs bileti olması
Kudret rej.
Onun dısında 300mlik çöp!
Resim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

Senin için belki ama benim için "Ashab-ı Kehf" asla çöp değil. Şahsen bana çok avantajı var.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Senin için belki ama benim için "Ashab-ı Kehf" asla çöp değil. Şahsen bana çok avantajı var.
Mevlana asanın yanında çöp, hatta rej. olmasa ibni cevo^ yanında da çöp.
Resim
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

1505 şifa ile gaffara tek başıma gidiyorum asamın cevriyesi yükseltilmiş durumda bunun yanında cevo iksir çekiyorum gaffarda ise ilk girişlerim hariç şuanda ortalama 5 iksirle bitiriyorum grubuna girdiğim tekrar çağırıyor 1 aydır günde 2 - 3 gaffar atıyorum şimdi niye yazdım bunu söyleyeyim ibni yükseltmiş olsaydım düz şifalarda pek fark olmayacaktı ama cevo yükselttim neredeyse her bastığım 8 9 bin.
yanımda ashablı adamlarla girdim birkaç defa adamlara kritik gelmiyordu paso 6 8 arası atıyorlardı kritikleri ise benim onların kritiğinden 7 ibni ibni basan dangalaklarda vardı onlardansa 10 daha fazla :D
tek avantajları medi açtıklarında iyi kudret dolduruyorlardı benim 10 olmazken adamın 30u geçiyor kudreti 0 dan bunun yanında düzlerde "max" 2 bin fazla basmaları :D

Edit: bu arada 1200 şifası olan adam bile gaffarı rahatlıkla idare edebilir ancak stu biraz zorlar mübarek gaffardan zor oluyor :D

“Şifacı” sayfasına dön