Hüseyin abi bu dediğin bana şaka gibi geldi.Çünkü aykutun dediği gibi biz neredeyse her gün gb atıyorduk.Sen neredeydin ?.Neyse konuyu uzatmaya gerek yok.Hem artık yeni loncanlada gb giriyormuşsun.Ne diyelim.Söyleyecek laf yok.Yolun açık olsun.Yeni loncanla sana başarılarbugrahan97 yazdı:Aykut hadi söyle kaç kere loncayla gb yaptık ? Daha hala solucan görevim ifliss görevim duruyor be 10 kere söyledim yaparız dediniz.Ben Kadirin loncasında mutluyum Aykut.
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Selamün aleyküm kolay gelsin.Sınavlardan dolayı giremiyorum.Bazı tatsız olaylar yaşanmış.
Hayırlı Akşamlar Pardus ailesi.bugrahan97 yazdı:Sen aracılık yapma Emre Velı abı kendı soyler bunları
Hüseyin konuşmayalı uzun zaman oldu, bir ara görüşelim.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
Sağolasın kardeşim.Sanada hayırlı akşamlar.
Eyvallah.NaSiHatt yazdı:Hayırlı Akşamlar Pardus ailesi.bugrahan97 yazdı:Sen aracılık yapma Emre Velı abı kendı soyler bunları
Hüseyin konuşmayalı uzun zaman oldu, bir ara görüşelim.

aLpoS
xScHooLBoyx
son olarak birşey yazacam biz hiçmi yardım etmedik o ejdere.valla şuan şoklardayım.ben kimlere neler verdim karşılıksız şuana kadar verdiğim karşılıksız paraları toplasan senin başkanını satın alır.senin loncandaki aynı nankörlüğü o gazi de yaptı.iyilik yap denize at demişler ama senden gelecek sevap gelmesin.ben sana karşılıksız 2 menekşe 2 akik verdim o gazinin ejderine bile 2 akik vermiştim karşılıksız.o gazinin ejderinide kimin ürettiğini gayet iyi biliyoruz.1 kuruş bile çıkmamıştır gazinin kendi cebinden.oyuna girip klandan siz bana hiç yardım etmediniz demeniz beni çok kırdı.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Aykutcum Boşver Emre' Kardeşimiz Zaten Lafı Söledi Fazla uzatma..ElitConan yazdı:son olarak birşey yazacam biz hiçmi yardım etmedik o ejdere.valla şuan şoklardayım.ben kimlere neler verdim karşılıksız şuana kadar verdiğim karşılıksız paraları toplasan senin başkanını satın alır.senin loncandaki aynı nankörlüğü o gazi de yaptı.iyilik yap denize at demişler ama senden gelecek sevap gelmesin.ben sana karşılıksız 2 menekşe 2 akik verdim o gazinin ejderine bile 2 akik vermiştim karşılıksız.o gazinin ejderinide kimin ürettiğini gayet iyi biliyoruz.1 kuruş bile çıkmamıştır gazinin kendi cebinden.oyuna girip klandan siz bana hiç yardım etmediniz demeniz beni çok kırdı.
" Herkez Hak ettiği Yerde".
[İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
[GM]HellRiDerS
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
[GM]HellRiDerS
umutdeniz
umutdeniz yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
[GM]HellRiDerS
[İçerik Silinmiştir.]
[GM]HellRiDerS

aLpoS
xScHooLBoyx
Pardon da ne ayaksınız siz?RuTkaYx yazdı:umutdeniz yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
[GM]HellRiDerS
[İçerik Silinmiştir.]
[GM]HellRiDerS

aLpoS
xScHooLBoyx
-
- FareAdam Düşmanı
Aykutum hakkını helal et sen ben senden sıkayetcı hıcbır zaman olmadım ve olamam su loncada ender kısılerden bırıde sendın sana sozum yok benım
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
CrazywildII
CrazyWild