KIYAMET - AYLIK MECMUA

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Re: KIYAMET - AYLIK MECMUA

Mesaj gönderen kandemir »

GoldenJussive yazdı:
kandemir yazdı:Koray Ağabey Neden Bir cevap yazmıyorsunuz İsminizi Not Aldık Dediniz Size Olumlu Veya Olumsuz Haber Vericeğiz dediniz Hala Ne ses Nede Seda var :?

Sen kaç kere iş görüşmesinde ''Biz sizi ararız'' lafını duyduktan sonra aranan insan gördün ?

Almak niyetinde olmadıklarından bu tür bir tavır içerisindeler.

Yalnız dergide gereğinden fazla imla ve yazım-noktalama hatası görürsem yaktım çıranızı...

'' Bu gonuda hassasum '' :D

Biliyorum Öle Yaptılarınıda Adamlar En azından Tmmlandı Diye bi Özet geçseler Hiç Kötü olmaz ...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Bakalım ne yapacaksınız ;) Fikir güzel ama içini doldurmak önemli.Koray efendi ile geçmişte yaşadığımız bazı tartışmalardan dolayı tahminimce bu konuya dahil edilmedim.
Pixel ve vektörel tabanlı bir çok programı iyi derecede biliyorum grafik tasarım okuyorum son sınıftayım tasarım yaparak para kazandığımız bir ekibim var artan zamanlarda bu işle uğraşmak isterdim

Kişiselleştirilen işler ne kadar başarılı olur onu da düşünmeli.
Yinede umarım başarılı olursunuz.
Teknik olarak takıldığınız konularda yine yardım ederim
iyi eğlenceler
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba Değerli Arkadaşlarım;

Dergimizin çalışmaları son hızıyla devam ediyor hatta gün boyu size daha iyi bir dergi çıkarmak için uğraşıyor, geri kalan işlerimle ilgilenmiyorum, dergi için eksik olmasınlar birçok arkadaşımız başvuruda bulundu. Çoğunlukla grafik bölümümüzde çalışmak isteyenler oldu lakin grafik tek bir fikirle güzel olur, herkezin ayrı bir fikri olursa dergi görsel bakımdan karman çorman bir görünüme sahip olur düşüncesiyle tek bir grafiker arkadaşımızla çalışıyoruz. Ayrıca her sunucuda lonca röportajları için oyuncu arkadaşlarımızı görevlendirdik. Fakat bu sizin gibi dergimize katkıda bulunmak isteyen dostlarımızı heveslerini kırmasın lütfen, çünkü Nisan sayımızda siz değerli oyuncu arkadaşlarımısın göndermiş olduğu görsel, yazım ve özel röportajlarınıza yer vereceğiz.

Unutmayınızki KIYAMET dergimiz siz değerli İKV oyuncuları tarafından hazırlanmakta olan Fan dergisidir.

Anlayış ve desteklerinizden dolayı sonsuz teşekkürler.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Hmmm Tmm Saol İyi açıklamaydı saolun Yeni Etkinliklerde Başka Bir seçimlerde inşallah biz seçiliriz
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
ShaiyaFlash
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ShaiyaFlash »

MERHABALAR ARKADAŞLAR TÜRKİYE'DE TEK LİSANSLI OYUN OLAN SHAİYA FLASH'A HERKEZİ BEKLERİZ... HAFTA SONLARI '' exp '' Bolluğu İle Kıyasıya Kasılmalar. Birbirinden Farklı klaslar ile oyunun tadını çıkarmaya Gelin... www.shaiyaflash.com // http://forum.shaiyaflash.com ( IŞIK Veya ÖFKE Tarafını Seç Kendi Karakterini YARAT - PVP'Lerde Rütbeni AL Karakter İsminin Yanına rütbelerin Gelsin Bir Tarzında Senin olsun ne dersin hadi www.shaiyaflash.com Gir İNDİR / KAYIT OL oyna.. ÜCRETSİZ.
heresaJUNON
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen heresaJUNON »

[İçerik silinmiştir forum hesabınız uyarı amaçlı 7Gün uzaklaştırılmıştır]

BlackParadise
Kullanıcı avatarı
MusicCcreatoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MusicCcreatoR »

Bu tür iLgi duyuLan içerikLer oLmaLı bu projede
viewtopic.php?f=26&t=88529
***cCc***
sehabe2010
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: asil

Mesaj gönderen sehabe2010 »

Kıyamet-Aylık Mecmua dergisin de görev almak istiyorum.Oyunda yaşanan çeşitli olaylar hakkında komik Fotoğraflar çekerek bu dergiye yansıtmak isterim Neticede bir oyun gülmek herkesin hakkı.Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

sehabe2010 yazdı:Kıyamet-Aylık Mecmua dergisin de görev almak istiyorum.Oyunda yaşanan çeşitli olaylar hakkında komik Fotoğraflar çekerek bu dergiye yansıtmak isterim Neticede bir oyun gülmek herkesin hakkı.Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Sanırım dergide çalışacak gönüllü üyeler seçildi, fakat çalışmalarını derginin Nisan sayısında yayınlanmak üzere (ikvdergi@gmail.com) adresine gönderebilirsin.

Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
SeRViToR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ???

Mesaj gönderen SeRViToR »

İlk dergi için hediyeleriniz olacak mı peki :P