Sizce Başlanmalı Mı ?
Sizce Başlanmalı Mı ?
Arkadaşlar 0 Dan 2 yıl aradan sonra. Herşeyi bir köşeye bırakıp başlanmalı mı bu oyuna. Görüşlerinizi alalım. Siz olsanız başlarmıydınız. Bu bağımlılığa.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Sizce Başlanmalı Mı ?
Haftalığın 150 TL ve üstü ise başlaman sıkıntı yaratmaz.
Ama dersen ki asosyal olup 7/24 oyunda geçiririm, o zaman para ihtiyacın minimum seviyeye iner.
Ama dersen ki asosyal olup 7/24 oyunda geçiririm, o zaman para ihtiyacın minimum seviyeye iner.
Canımı sıktın paşamGoldenJussive yazdı:Haftalığın 150 TL ve üstü ise başlaman sıkıntı yaratmaz.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bahtsiz yazdı:Canımı sıktın paşamGoldenJussive yazdı:Haftalığın 150 TL ve üstü ise başlaman sıkıntı yaratmaz.
Para mühim değilde migrat/sığınak/çemberli sıkıyor canı. Herşeye 0 dan başlamak zor olsa gerek
Para mühim değilse istediğin sınıfta başlayabilirsin.
Sancakta açabilirsin, plusun olduğu sürece kasmana sürekli yardımcı olurum.
Şifa açman tavsiyemdir fakat daima aksiyon içinde olmayacağından uzun süre zarfında seni sıkabilir.
Dediğim gibi karakter sınıfını seç sancakta öylesine bir isimle başla 49 yapalım.
Sonra isim değiştirmeni alırsın, şaheserini üretirsin.
Bence Başlama Kardeşim Kendi Şahsi Görüşüm Emeğinin Karşılığını Vermiyor Bu Oyun Bölgeler Açısından Oyun Eski İkv Değil Artık Çok Şükür ecel , ejderim var fakat bi yere kadar sonra sıkıyor , oyun Platformu ufak bir metin2 bir knıght onlıne gıbı platform yok oyunda

Sanctuary yazdı:Bence Başlama Kardeşim Kendi Şahsi Görüşüm Emeğinin Karşılığını Vermiyor Bu Oyun Bölgeler Açısından Oyun Eski İkv Değil Artık Çok Şükür ecel , ejderim var fakat bi yere kadar sonra sıkıyor , oyun Platformu ufak bir metin2 bir knıght onlıne gıbı platform yok oyunda
Paşam Metin2 / Knight Gibi oyunları oynadım
Knight Online:
4 5 ay ım geçti ve 800 TL üzeri bir rakam harcadık. Diyecen ki neden ? Adamlar her haltı parayla satıyorlar böyle bir şey yok. Eğer Premium un yoksa (Plus paket gibi) Bir hiçsin. Ayrıca onuda geçelim daha premium dışında çok şey harcaman lazım. İKV De bir hesabı 7500 akçeyle rahat dizebilirsin. Ama sen 7500 Akçenin katlarını harcamalısın bu oyuna
Diyecen ki o zaman neden bize soruyorsun başla. Ben alışmışım herşeye kolaydan başlamaya
Teşekkür ederimGoldenJussive yazdı:Bahtsiz yazdı:Canımı sıktın paşamGoldenJussive yazdı:Haftalığın 150 TL ve üstü ise başlaman sıkıntı yaratmaz.
Para mühim değilde migrat/sığınak/çemberli sıkıyor canı. Herşeye 0 dan başlamak zor olsa gerek
Para mühim değilse istediğin sınıfta başlayabilirsin.
Sancakta açabilirsin, plusun olduğu sürece kasmana sürekli yardımcı olurum.
Şifa açman tavsiyemdir fakat daima aksiyon içinde olmayacağından uzun süre zarfında seni sıkabilir.
Dediğim gibi karakter sınıfını seç sancakta öylesine bir isimle başla 49 yapalım.
Sonra isim değiştirmeni alırsın, şaheserini üretirsin.
- osman17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: My World
Merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim Oyunu Başlarsan Bırakamazsın Ve Asosyal bir hayata merhaba dersin.Ben Size şunu Söyleyeyim Oyun Yüzünden Sevgilimden Ayrıldım.Şaka Değil Bu bir gerçek Benim Fikrim En iyisi Yeniden Başlama.
Öncelikle şunu belirteyim Oyunu Başlarsan Bırakamazsın Ve Asosyal bir hayata merhaba dersin.Ben Size şunu Söyleyeyim Oyun Yüzünden Sevgilimden Ayrıldım.Şaka Değil Bu bir gerçek Benim Fikrim En iyisi Yeniden Başlama.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Büyücü = Refleks ister, eğlencelidir. Aksiyonda yardımcı oyuncusun sıkılmazsın.
Şavaşçı = İtem ve tecrübe ister, eğlencelidir. Aksiyonda başroldesin.
Şifacı = Refleks ve tecrübe ister. En rahat sınıftır fakat daima arkalarda kalırsın. Çoğu kişi bu nedenle sıkılıp diğer sınıflara yönelir.
Sancak'ta mekeşeyi 12m'den alabilirsin.
Şuanki piyasa 15m lakin piyasada çok fazla menekşe olduğundan insanlar indirim yapmak zorunda kalıyor.
Şavaşçı = İtem ve tecrübe ister, eğlencelidir. Aksiyonda başroldesin.
Şifacı = Refleks ve tecrübe ister. En rahat sınıftır fakat daima arkalarda kalırsın. Çoğu kişi bu nedenle sıkılıp diğer sınıflara yönelir.
Sancak'ta mekeşeyi 12m'den alabilirsin.
Şuanki piyasa 15m lakin piyasada çok fazla menekşe olduğundan insanlar indirim yapmak zorunda kalıyor.
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
hemen bırak o klavyeyi elinden ve özgürlüğüne koş.hatta ikvnin anasayfasını engelliyebilirsinde
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
osman17 yazdı:Merhaba,
Öncelikle şunu belirteyim Oyunu Başlarsan Bırakamazsın Ve Asosyal bir hayata merhaba dersin.Ben Size şunu Söyleyeyim Oyun Yüzünden Sevgilimden Ayrıldım.Şaka Değil Bu bir gerçek Benim Fikrim En iyisi Yeniden Başlama.![]()
KARDEŞİM SEN KAMILMISIN
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...