Meranda Arz'mı Daha Çok Lodosmu

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Re: Meranda Arz'mı Daha Çok Lodosmu

Mesaj gönderen Viceroy »

MONEY yazdı:PşşT Ferat :D 5*1 Gibi Güzel Bi skorla 20 m'ni Aldım , Eğer Tekrar atmak İstersen Beklerim ;) Bu Ferhat için geçerli değil herkes içinde geçerli , alttaki bulunan isimlerime pm atmanız yeterli .. ;)

hay hay evlat ;)
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen erbayyy »

çok saçma bi konu sorman bile yanlış elbette arzlar çok ama konu dağılmış gitmiş daha çokmu sorusu sorulmuş ama daha güçlüye geçmiş bu konu onada cevap verelim eminönü,meteor,sivri bunların hiçbirinde lodosların arzlara üstünlük sağladığını görmedim ben sağlayamazda zaten etkinlikler dersen onlarda da arzlar bir üstünlük sağlıyor lodosum diye lodosları üstün çıkarmaya çalışıyorsunuz
.....
qRunT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen qRunT »

Ferhat Hatırlatırım 4*4 ken ben kestim :) 5*4 oldu ama bana dedinki oyun dondu Yeniden atalım :) Bunu Hatırlatim :)
En son qRunT tarafından 21 Şub 2012 22:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Viceroy »

qRunT yazdı:Ferhat Hatırlatırım 4*4 ken ben kestim :) 5*4 oldu ama bana dedinki oyun dondu Yeniden atalım :) O yüzden #@!? Başın kalkmasın Sana hertürlü koyarım :)

bu lale 4*4 ken kestim yazı yazıyodum dedi durduk . . mısıra girdi gbm yaptı genede saydık sonra 1 el ben durdum saymadık sonra ben yendim bu seferde ben saymam dedi yine yendim anca verdi . . ha bidaha istiyosan gel yeğen paran çok tatlı geldi evladım :) ;)
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
qRunT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen qRunT »

Arkadaşım ws atmadan önce kural konulur sen bana Makine atmak yok Dedinmi . ? + Ben sana onu dedimde ws bitmemişti :) sen nedense kesildikten sonra donuyo :D
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Viceroy »

qRunT yazdı:Arkadaşım ws atmadan önce kural konulur sen bana Makine atmak yok Dedinmi . ? + Ben sana onu dedimde ws bitmemişti :) sen nedense kesildikten sonra donuyo :D

ağlama evladım . . ben senle attıgım ws den bahsetmedm bile kadir salağı yanlış bilgi öğrenince konuşmam gerekti git ona havla çok istiyosan adımı biliyorsun burdan ötme her türlü ayar verilir 24 14 fark etmez :)

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
ozanba99999
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: EMPERORX

Mesaj gönderen ozanba99999 »

şunu söyliyebilrimki sayı olarak arz klanı daha fazla ama çemberlitaş girşinin ordan tek bir lodos geçeemiyor olsada geceleri ama arz klanı her zaman ıstedi yere gidiyor gece hariç örnek:arz klanılods sancanın orya rahatlıkla gidebilir(meteor) e.ö de ise arzlar rahtılıkla ısmetin oryaa kadar gidebilr ancak lodslar daha güçlü en az 5 veya 3 aydır arz ın çocukları ne sancak ne klan savaşı yenememiş durumda lods daha güçlü etkinliklerde ama normalde arzlar kesior kp savaşında fln lodsların yarısı lonca olduğu için kayannklana bilen bir durum arz ın çocukları daha fazla (AlBayRakxmezar) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :D :D
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

Viceroy yazdı:bu sorduğun soru mu ? meteor lodos sancaka git bak bakim 1 tane lodos kurt mağaraya doğru gidebiliyor mu 1 lodosa 4 arz düşüyor meranda :)
Katılıyorum :D
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA
Kullanıcı avatarı
ereneren2010
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ereneren2010 »

Konu Birden Arzmı Daha Güçlü Lodosmu Daha Güçlü Duruma Geldi Güçlü olan lodos ..! :mrgreen:
Resim

İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Konu amacından dışarı çıktığı için kilitlenmiştir.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön