SavcıLığa suç DuyuRusun haKkında...
SavcıLığa suç DuyuRusun haKkında...
2 ay önce calınan ve halan içinde hırsızın oynadıgı hesabım için artık savcılıga suç duyurusunda bulunacak duruma geldim yönetim elinden geldigi halde hiçbirşey yapmıyor başına böyle bir olay gelipde savcılıga suç duyurusunda bulunan arkadaş varsa neler yapmam gerektigini anlatırsa çok sevinirim özel mesaj olarakda yazabilirsiniz....yönetim kadrosundan'da birileri biliyorsa eger neler yapmam gerektigini anlatabilirmi...madem sizin elinizden bişey gelmiyor adalet yerini bulsun savcılık çözsün bu işi...
- dGxhawk
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SavcıLığa suç DuyuRusun haKkında...
viewtopic.php?f=46&t=46688&hilit=savc%C4%B1
bu linkte gerekli bilgiler var.
bu linkte gerekli bilgiler var.

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Öncelikle hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunuz zaman İkv yönetimi gerekli bilgileri gerekli mercilere ulaştırır.
Forum içerisinde Zembekoğlunun yazmış olduğu bir yazıyı size örnek olarak sunuyorum.
zembekoğlu 04 Şub 2010 22:56
Merhabalar;
Öncelikle geçmiş olsun. Bunlar hep dikkatsizliklerinizden meydana geliyor. Vakti zamanında benimde mail adresimi bir kendini bilmez çalmıştı, dediğiniz gibi oyun önemli değil önemli olan o mail adresi. Durumu savcılığa bildirdim ve savcılık gerekeni yaptı. Yaklaşık 2 sene sürdü ama sürdüğüne değdi.
Çalan kişi askere gitti. HAkim sürekli askeriyeye yazı yolladı. Çalan kişiye askerlik zehir oldu. Askerlik döndüğünde Antalyada gözaltına alındı nezarethanede kaldı, kişi gerçekten zor durumda ve ailesine bakmak zorunda olan bir kişiydi ve özür dilemesinin ardından davadan çekildim. Olay siciline işlendi...
Bilişim suçlarının cezası çok ağırdır arkadaşlar 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası gerektirir bu tür hareketler. Korkutmak için falan demiyorum. Bu oyunu oynayan avukat savcı polis asker ve diğer kamu çalışanı var. Her an birinin canını yakabilir ve sizinde başınız çok fena belaya girebilir. Bir silah ya da materyal çalayım derken hayatınızı mahvedebilirsiniz.
İşlemi gerçeklleştirmeden önce sadece bir kez düşünün.
Öncelikle hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunuz zaman İkv yönetimi gerekli bilgileri gerekli mercilere ulaştırır.
Forum içerisinde Zembekoğlunun yazmış olduğu bir yazıyı size örnek olarak sunuyorum.
Merhabalar;
Öncelikle geçmiş olsun. Bunlar hep dikkatsizliklerinizden meydana geliyor. Vakti zamanında benimde mail adresimi bir kendini bilmez çalmıştı, dediğiniz gibi oyun önemli değil önemli olan o mail adresi. Durumu savcılığa bildirdim ve savcılık gerekeni yaptı. Yaklaşık 2 sene sürdü ama sürdüğüne değdi.
Çalan kişi askere gitti. HAkim sürekli askeriyeye yazı yolladı. Çalan kişiye askerlik zehir oldu. Askerlik döndüğünde Antalyada gözaltına alındı nezarethanede kaldı, kişi gerçekten zor durumda ve ailesine bakmak zorunda olan bir kişiydi ve özür dilemesinin ardından davadan çekildim. Olay siciline işlendi...
Bilişim suçlarının cezası çok ağırdır arkadaşlar 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası gerektirir bu tür hareketler. Korkutmak için falan demiyorum. Bu oyunu oynayan avukat savcı polis asker ve diğer kamu çalışanı var. Her an birinin canını yakabilir ve sizinde başınız çok fena belaya girebilir. Bir silah ya da materyal çalayım derken hayatınızı mahvedebilirsiniz.
Koray YAR
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hellriders yazdı:Merhaba;
Merhabalar;
zembekoğlu Gerçekten Asil Bir Davranışta Bulunmuş
Fakat Bu Oyunu Oynayan Gereksiz Bireylerde Yok Değil .. Onlara Ne Yapmamız Gerekli ? Açıkcası Hırsızlık Yapan İnsanların Çoğu Gereksiz Çocuklar ..

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
qeRçekten teşekkür ederim öncelikle arkadaş'a sonra yetkiliye ama şunu anlamak istemiyorsunuz qaliba ben 29nisan 2007 tarihinden beri tılsım sunucusunda oynamaktayım 2007 -2008 arası dönemde birçok kez soyuldum bunlar hep kendi hatalarımdan dolayı olmuştu ama bu sefrki öyle bir olay deqil benim şifremi 2 yıldır bilen hiçbirkimse yok kendim dahi ezbere bilmem öyle basit türden şifre koymam 1 adet lisanslı 1 adet lisanssız antivirüs proqramı kullanmaktayım yeri geldi msn adresime bile girmedim oyundaki hesaplarıma birşey olur diye bilmedigim hiçbir siteye giriş yapacak biriside degilim tekrar belirtmek istiyorum 2 yıldır şifremi bilen herhangi birisi yok başıma gelen hırsızlık olayı tamamen planlı bir şekilde yapılmış suç teşkil etmektedir,sıradan bir hırsızlık olayı deqildir 2 yıl boyunca ugraştılar başaramadılar birşey ama 2 yıl sonunda yine başardılar aldıgım o kadar önleme ragmen hattımın yedegini cıkarıp pin kodunu türkcelden temin edip bütün karakterlerimi aktardılar defalarca anlattım başıma gelen olayı destege 10larca mail attım ama hala yetkililer şifrenizi paylaşmayın diyo benim yaşım 18 neyin ne oldugunuda çok iyi biliyorum şifre paylaşma işi felanda degildir başıma gelen olay düzenli bi şekilde planla programlı yapılan bi hırsızlık olayıdır bunu bari anlayın başka birşey istemiyorum en yakın zamanda ankara cumhuriyet başsavcılıgına şikayette bulunacagım zaten..
ÖNCELİKNEN GECMİŞOLSUN ben oyunu betadan beri oynarım yaklaşık 4ay önce birisi geldi ismini forum ve konu kapatılasın diye yazmıyorum merhaba merhaba tanıştık bana 150m oyun parası ve degerli madenler verdi diger karakterime verirmisin dedi tabi dedim ama daha önce bu kişi hakkımda soruşturma yapıp saglam biri oldugumu ögrenmiş neyse verdim teşekkür etti gitti ertesi gün tekrar geldi ya kardeş sen ne paraya ne madenlere tenezzül etmedin istiosan ben yokken hesabıma giebilir oyun oynayabilirsin dedi ve ben istemeden 1büyücüsü 1 savaşcısı olan hesabın bilgilerini bana verdi ben dedi calışıyorum sen ara ara kas kardeş falan dedi bende peki dedim hem kendi hesabımdan hem onun hesaptan oyunu oynayıp gidior beraber takılıyor bölgelere girip cıkıyorduk neyse bu bana ya ben sana güvendim hesabımı verdim sende bana versen falan dedi bende tamam kardeş dedim verdim o benim hesabımdan ben onun hesabından oynayıp gidiyorduk fakat benim hesabım cep telefonu hesabı onunki maildi neyse baktım basit bi şifre maili dedimki kardeş ben buna güvenlik olarak bir mail adresi koyuyum olurda hesab calınırsa o mailden kurtarırız zira bana daha önce 1kez hesab caldırdıgını falan anlatmıştı olur kardeş koy dedi bende koydum neyse uzun lafın kısası oyunu oynayıp giderken bu bana kardeş benim savaşa bi zırh yapalım dedi sende dedi para var oyun parası ne olacak falan dedi nasılsa ortak kullanıyoruz ozamanda bıcak zırhlar yeni köşk madalyonu 25m 1adeti neyse ben buna 350m oyun parsı verdim zırhı yaptık toplamda bende 700m oyun parası var kaldı 350 2007den beri oynuyorum nerden buldun parayı diycek olan arkadaşlar icin yazıorum bunu neyse bu geldi kardeş dedi bide ecel yapalım yapalım dedim bide ecel yaptık 200 m de öyle verdim bide ortak akce alıp yükselttik savaş adam olmaya başladı bunun ama eskisi kadar benle muhattap olmuo oyuna girdiginde falan soruorum moralim bozuk moralim bozuk ya dedi ben akceleri hep kredi kartıynan aldım bankaya ödemem var ee?? ya sen bana para yolla yada ben hesabı satacam nasıl ya dedim emek dedim okadar para verdim zırh yaptık ecel yaptık yükselttik sen yolla ozaman bana para satmayım dedi yav dedim ben sana verdim zaten oyun parası nie bide para yollayıp reel para senden hesab alıyım? bunun amacı kavga cıkartmak anladım oyundan cıktım aradan 1 saat gecti bi baktım hesaba giremiyorum hemen aradım bunu telden dedim hesaba giremiom kardeş dedi şifre değiştirdim peki dedim hemen o koydugum mailden link isteyip onun amail şifresini geri aldım ve bu kez şifreyi ben değiştirdim bu aradı beni yalvarıo kardeş moralim bozuktu özürdilerim falan neyse dayanamadım verdim buna geri şifreyi ana sabah bir baktım carlar yok kardeşim aktarılmıl benim 550m oyun param uctu gitti geceden vermiş aktarmayı 00.00dan önce sabahada aktarmış bunu tam 5 gün cep telinden aradım cıkmıo karşıma ama hesap benim elimde bide 1 lewel car koymuş adınıda keriz yapmış neyse ben gereken yerlernen irtibata gectim kovaladım bu işi herşeyi acıkca anlattım carlar geri benim hesaba geldi bu kez kayıp olan beyefendi cıktı ortaya seni MAHKEMEYE verecem dedim git ver ama benim cep telefonuma küfürün bini bin para mesaj olarak yagdırıo bende derhal gidip bunu mahkemeye verdim bakalım dava sürecini beklioruz..bunu yazmamda sebeb kimseye güvenmeyin şifre vermeyin sonradan cok yalvardı mail adresi benim ben actım dava acarsam ceza alırsın falan diye ama geride vermedim vermemde zira bende cep telimde ben sana şifremi verdim güvendim yazıo iyide benide soyan sensin şimdi soruyorum arkadaşlar burada elini vicdanınıza koyup cevaplayın SUCLU Kim??
zembekoğlu Gerçekten Asil Bir Davranışta Bulunmuş
Fakat Bu Oyunu Oynayan Gereksiz Bireylerde Yok Değil .. Onlara Ne Yapmamız Gerekli ? Açıkcası Hırsızlık Yapan İnsanların Çoğu Gereksiz Çocuklar ..
Adama 2 yıl askerliği zehir etmiş geldikten sonrada davadan vazgeçmiş nasıl bir davadır bu acem.
Suçlu yaşarken acı cekmiş :mrgreen:
Çalma durumuna göre değişir Mail adresini nasıl ele geçirdi ona bakar hakim. Zorla izinsiz bilmeden karşıdakinin evine girerek yada sinsice planlar yaaprak çaldısa başka. Kendisi bilerek asten şu amaçla verdi yada sattı artık senindir ben yokum burdan devam ettir demk başka.
Önüne geln şifresini veriyor 3 . kişilerin eline geçincede çarlarım çalındı vay aman ben ne yapam simdi savcılağıamı gidem.
Sobe şifresi ile mail adresi sifresi birbirnin aynısa ona göre ayrısa ona göre kendisi verdise ona göre sattısa ona göre işlem görür temelde çarın sahibi her anlamda mail adresine kavuşmuş olurda dava acan nitelikli dolandırıcıklık davasıda acılablir hem oına hem çalana seklinde.
Yanii Çocuk fazlası ile cekmiş zaten cezasını amacı mail adresi değilmiş karakterlermiş. Ama önemli bir mail adresinide oyunda kullanmak saçma gibi tabi gm hesabı olablir bişi diyemem normal bir mail adresi olmaz çünkü.
Şifreni verme veriyorsanda TÜM BU ŞARTLARIDA KABUL ETMEK ZORUNDASIN.
Adama 2 yıl askerliği zehir etmiş geldikten sonrada davadan vazgeçmiş nasıl bir davadır bu acem.
Suçlu yaşarken acı cekmiş :mrgreen:
Çalma durumuna göre değişir Mail adresini nasıl ele geçirdi ona bakar hakim. Zorla izinsiz bilmeden karşıdakinin evine girerek yada sinsice planlar yaaprak çaldısa başka. Kendisi bilerek asten şu amaçla verdi yada sattı artık senindir ben yokum burdan devam ettir demk başka.
Önüne geln şifresini veriyor 3 . kişilerin eline geçincede çarlarım çalındı vay aman ben ne yapam simdi savcılağıamı gidem.
Sobe şifresi ile mail adresi sifresi birbirnin aynısa ona göre ayrısa ona göre kendisi verdise ona göre sattısa ona göre işlem görür temelde çarın sahibi her anlamda mail adresine kavuşmuş olurda dava acan nitelikli dolandırıcıklık davasıda acılablir hem oına hem çalana seklinde.
Yanii Çocuk fazlası ile cekmiş zaten cezasını amacı mail adresi değilmiş karakterlermiş. Ama önemli bir mail adresinide oyunda kullanmak saçma gibi tabi gm hesabı olablir bişi diyemem normal bir mail adresi olmaz çünkü.
Şifreni verme veriyorsanda TÜM BU ŞARTLARIDA KABUL ETMEK ZORUNDASIN.
A R Z L O D O S
seranatfb yazdı:ÖNCELİKNEN GECMİŞOLSUN ben oyunu betadan beri oynarım yaklaşık 4ay önce birisi geldi ismini forum ve konu kapatılasın diye yazmıyorum merhaba merhaba tanıştık bana 150m oyun parası ve degerli madenler verdi diger karakterime verirmisin dedi tabi dedim ama daha önce bu kişi hakkımda soruşturma yapıp saglam biri oldugumu ögrenmiş neyse verdim teşekkür etti gitti ertesi gün tekrar geldi ya kardeş sen ne paraya ne madenlere tenezzül etmedin istiosan ben yokken hesabıma giebilir oyun oynayabilirsin dedi ve ben istemeden 1büyücüsü 1 savaşcısı olan hesabın bilgilerini bana verdi ben dedi calışıyorum sen ara ara kas kardeş falan dedi bende peki dedim hem kendi hesabımdan hem onun hesaptan oyunu oynayıp gidior beraber takılıyor bölgelere girip cıkıyorduk neyse bu bana ya ben sana güvendim hesabımı verdim sende bana versen falan dedi bende tamam kardeş dedim verdim o benim hesabımdan ben onun hesabından oynayıp gidiyorduk fakat benim hesabım cep telefonu hesabı onunki maildi neyse baktım basit bi şifre maili dedimki kardeş ben buna güvenlik olarak bir mail adresi koyuyum olurda hesab calınırsa o mailden kurtarırız zira bana daha önce 1kez hesab caldırdıgını falan anlatmıştı olur kardeş koy dedi bende koydum neyse uzun lafın kısası oyunu oynayıp giderken bu bana kardeş benim savaşa bi zırh yapalım dedi sende dedi para var oyun parası ne olacak falan dedi nasılsa ortak kullanıyoruz ozamanda bıcak zırhlar yeni köşk madalyonu 25m 1adeti neyse ben buna 350m oyun parsı verdim zırhı yaptık toplamda bende 700m oyun parası var kaldı 350 2007den beri oynuyorum nerden buldun parayı diycek olan arkadaşlar icin yazıorum bunu neyse bu geldi kardeş dedi bide ecel yapalım yapalım dedim bide ecel yaptık 200 m de öyle verdim bide ortak akce alıp yükselttik savaş adam olmaya başladı bunun ama eskisi kadar benle muhattap olmuo oyuna girdiginde falan soruorum moralim bozuk moralim bozuk ya dedi ben akceleri hep kredi kartıynan aldım bankaya ödemem var ee?? ya sen bana para yolla yada ben hesabı satacam nasıl ya dedim emek dedim okadar para verdim zırh yaptık ecel yaptık yükselttik sen yolla ozaman bana para satmayım dedi yav dedim ben sana verdim zaten oyun parası nie bide para yollayıp reel para senden hesab alıyım? bunun amacı kavga cıkartmak anladım oyundan cıktım aradan 1 saat gecti bi baktım hesaba giremiyorum hemen aradım bunu telden dedim hesaba giremiom kardeş dedi şifre değiştirdim peki dedim hemen o koydugum mailden link isteyip onun amail şifresini geri aldım ve bu kez şifreyi ben değiştirdim bu aradı beni yalvarıo kardeş moralim bozuktu özürdilerim falan neyse dayanamadım verdim buna geri şifreyi ana sabah bir baktım carlar yok kardeşim aktarılmıl benim 550m oyun param uctu gitti geceden vermiş aktarmayı 00.00dan önce sabahada aktarmış bunu tam 5 gün cep telinden aradım cıkmıo karşıma ama hesap benim elimde bide 1 lewel car koymuş adınıda keriz yapmış neyse ben gereken yerlernen irtibata gectim kovaladım bu işi herşeyi acıkca anlattım carlar geri benim hesaba geldi bu kez kayıp olan beyefendi cıktı ortaya seni MAHKEMEYE verecem dedim git ver ama benim cep telefonuma küfürün bini bin para mesaj olarak yagdırıo bende derhal gidip bunu mahkemeye verdim bakalım dava sürecini beklioruz..bunu yazmamda sebeb kimseye güvenmeyin şifre vermeyin sonradan cok yalvardı mail adresi benim ben actım dava acarsam ceza alırsın falan diye ama geride vermedim vermemde zira bende cep telimde ben sana şifremi verdim güvendim yazıo iyide benide soyan sensin şimdi soruyorum arkadaşlar burada elini vicdanınıza koyup cevaplayın SUCLU Kim??
oNUN CARI SENDESE GERİ ALIR ARKADAŞ BU ÇALMA OLAYI YOK BE ORTAKLAŞA KULLANIM VAR DAVADAN BİŞİ CIKMAZ BEN DİYEM BU YAZDIKLARINDAN BİR TANESİNİ DELİL OLARAK GÖSTERSE O BİLE YETER5 HATTA BU YAZI BİLE YETER SEN BU YAZIYI SİL BENCE. DAVALIK BİR YAZI OLMUŞ ÇÜNKÜ.
aMA AKILLICA BİR DURUM YAPMSIININ ALTERNATİF MAİL ADRESİ SUPERDE MAİL ADRESİNİN ŞİFRESİ SENDE OLDUĞU İÇİN O CARINDA KENDİNE AİŞT OLDUĞUNU İSPATLAMAN GEREKİYOR BU ONUN ŞİFRESİN BEN ONDAN ALDIM DERSEN SANA MAİL ŞİFRESİ SENDE NE ARIYOR DERLER. sENİN CARLARI GÜMLETECEKMİŞ AÇIKCASI BUDA KESKE BIRAKIP CALSADIN SONRA MAHKEMYE VERSEDİN DA DURUMLARI KENDİNE GÖRE DEĞİŞTİRMİŞİN
çARLARINI GERİ ALIR SANADA UYARI CEZASI GELİR.(DAVA MASRAFI 130 TLCİK DEĞİŞMEDİSE)
En son ARZLODOS tarafından 22 Şub 2012 03:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
Birde şu var mail adresi kimde ise carlarda ona ait olur. İstisnalar var tabi izinsiz aktarma sonucunda kaynak hesaptan cıkmış bircar.
Kaynak hesap mail adresi ile aynısa mail adresi kimde ise çarların hakkıda onda olur.
Karşı taraf bana bilerek isteyerek verdi bu mail adresini ispatlarsa ve o mail adresi kimsenin üstüne kayıtlı değilse işler değişeblir.
Çarlarımı geri alam derken kendine açılmış bir davada göreblirsiniz onun için.
Oyundan şifreni vermek zorundasan yada ortaklaşa bir car kullancaksan mail şifresnini kesinlikle vermiyeceksin.
Telefon üstündese zati şifreni değiştirmek için onay kodu istiyor aktarmalarda istemiyor aktardınmı izinsiz aktarmaya girer ve telefonuna geri dönüş olablir.
Mail adresi Kendi üstüne yapmış herhalgi bir yere o mail adresi ile üye oldusa yada hesap açtısa sobee dışında ispatlama durumu varsa gene işler değişir.
Kişisel mail hesapalrını çalma ağır suca girer.
Çözüm önerisi :
Her kullanıcı hesabın mail adresi yerine RUMUZ kullanılması mail adreslerinin açığa çıkmasını önleyecektir.
Mail adresine ulaşırsa bu kişi o mail adresine nasıl ulşatığı belli olur.
örnek@hotmail.com esleştirme rumuz
kulllanıcı adım: 452162546
şifrem : ********
yada
kullanıcı adım : Ahmet1543
şifrem : *********
Mail adresinden onaylanmış bir onay maili acarken tamamdır.
Bunlar zor yada yapılamıyacak işler değil.
Mail adresini bilen kişi dükkandanda aktarmasını yapar.
Mail adresini bilmeyen dükkandan aktarmayı nasıl yapacak dimi.
Oyuna girerken yazıyorum
örnek@hotmail.com
Dükkana giriyorum
örnek@hotmail.com
Aktarma yaaprken giriyorum
örnek@hotmail.com
Neyde güvenlik
örnek@hotmail.com üye olmus 8 haneli bir tumuz ile 12453265
Dükkana giriyorum 12453265
Oyuna giriyorum 12453265
Aktarmaya geliyorum.
Hesaba ait kullacı adı
yaw neydin bu adamın mail adresi bilen varmı acaba
Kendisine sor soylesin
Hadi bakalım bilsinde görem aktarsında görem.
Foruma girerken mail adresi ilemi giriyoruz. yok rumuz ile giriyoruz. rumuzu bilirler ama mail adresini bilemezler.
Yalkında zorunlu hale gelcek zati bunlar simdiden temel atılsa o zamana kadar çalma eğilimde olan kişilerden bir nevi kurtulmuş oluruz.
Kaynak hesap mail adresi ile aynısa mail adresi kimde ise çarların hakkıda onda olur.
Karşı taraf bana bilerek isteyerek verdi bu mail adresini ispatlarsa ve o mail adresi kimsenin üstüne kayıtlı değilse işler değişeblir.
Çarlarımı geri alam derken kendine açılmış bir davada göreblirsiniz onun için.
Oyundan şifreni vermek zorundasan yada ortaklaşa bir car kullancaksan mail şifresnini kesinlikle vermiyeceksin.
Telefon üstündese zati şifreni değiştirmek için onay kodu istiyor aktarmalarda istemiyor aktardınmı izinsiz aktarmaya girer ve telefonuna geri dönüş olablir.
Mail adresi Kendi üstüne yapmış herhalgi bir yere o mail adresi ile üye oldusa yada hesap açtısa sobee dışında ispatlama durumu varsa gene işler değişir.
Kişisel mail hesapalrını çalma ağır suca girer.
Çözüm önerisi :
Her kullanıcı hesabın mail adresi yerine RUMUZ kullanılması mail adreslerinin açığa çıkmasını önleyecektir.
Mail adresine ulaşırsa bu kişi o mail adresine nasıl ulşatığı belli olur.
örnek@hotmail.com esleştirme rumuz
kulllanıcı adım: 452162546
şifrem : ********
yada
kullanıcı adım : Ahmet1543
şifrem : *********
Mail adresinden onaylanmış bir onay maili acarken tamamdır.
Bunlar zor yada yapılamıyacak işler değil.
Mail adresini bilen kişi dükkandanda aktarmasını yapar.
Mail adresini bilmeyen dükkandan aktarmayı nasıl yapacak dimi.
Oyuna girerken yazıyorum
örnek@hotmail.com
Dükkana giriyorum
örnek@hotmail.com
Aktarma yaaprken giriyorum
örnek@hotmail.com
Neyde güvenlik
örnek@hotmail.com üye olmus 8 haneli bir tumuz ile 12453265
Dükkana giriyorum 12453265
Oyuna giriyorum 12453265
Aktarmaya geliyorum.
Hesaba ait kullacı adı
yaw neydin bu adamın mail adresi bilen varmı acaba
Kendisine sor soylesin
Hadi bakalım bilsinde görem aktarsında görem.
Foruma girerken mail adresi ilemi giriyoruz. yok rumuz ile giriyoruz. rumuzu bilirler ama mail adresini bilemezler.
Yalkında zorunlu hale gelcek zati bunlar simdiden temel atılsa o zamana kadar çalma eğilimde olan kişilerden bir nevi kurtulmuş oluruz.
A R Z L O D O S
Xxinfazxx yazdı:2 ay önce calınan ve halan içinde hırsızın oynadıgı hesabım için artık savcılıga suç duyurusunda bulunacak duruma geldim yönetim elinden geldigi halde hiçbirşey yapmıyor başına böyle bir olay gelipde savcılıga suç duyurusunda bulunan arkadaş varsa neler yapmam gerektigini anlatırsa çok sevinirim özel mesaj olarakda yazabilirsiniz....yönetim kadrosundan'da birileri biliyorsa eger neler yapmam gerektigini anlatabilirmi...madem sizin elinizden bişey gelmiyor adalet yerini bulsun savcılık çözsün bu işi...
Son yükledigin plas epinini biliyorsan carını kurtara bilirsin Destekdeki arkadaşlar bunu halleder dogruları bildigin süre içersinde
MuMYAxİNSaN