mkacellatt yazdı:ben onu ornek olarak gosterdım bıze verılen zararı fazlasıyla iade etmek asıl amacım
mkacellatt yazdı:arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi oyunda bir çok yönden sıkıntılarmız var bunlar lag olsun sans artırıcılar akçe olsun o olsun bu olsun bir çok yönden rahatsızlık duyuyoruz böyle şeylerde tepkimizi ağır bir şekilde göstermemiz lazım öyle foruma konu açarak v.b seyler yaparak olmaz ve olmadıda örneğin dikkatinizi çekerim örneğin diyorum oyuna tüm kullanıcılar 1 gün girmesin istediklerimizi yapmadılarmı 2 gün olsun böyle böyle artsın ve tahmin ediyorum ki böyle seyler yapmak daha etkili olucakdır ve bizlerin değerini daha iyi anlıyacaklardır biz olmassak oyun diye bişey zaten olmaz onlar için önemli olan bizim zevkimize ayak uydurmaları ya değilse sevmediğiniz bir oyunu niye oynarsınız ki onlar bizlere maddi manevi zarar veriyorlarsa bizimde onlara bize verdikleri zaranın mislini vermemiz gerekir ki o zaman anlarlar böyle şeyleri yöneticilerede hak veriyorum ama onlarda bizlere böyle sıkıntılar sorunlar rahatsızlıkla v.b üstünden gelemiyecekleri seyler yaşatıcaklarsa neden böyle bir oyun yapma gereği duydular ?
SAYGILAR . .
Her yorumda protesto etmek onu , bunu yapmak var iken;
Bunlari beraber halledelim , goruslerini alalim v.s
Birden yumusadin gibime geldi ama neyse...
Eger oyunu layikiyla yapmadiklarini dusunuyor san , begenmiyorsun anlamina geliyor.
İnsan istedigİ gibi para kazanir , bu seni ilgilendirmez , fakat para odemek zorunda degilsin.
Demek istedigim o ki madem bir sikintin var ya destekle konus yada buray madde madde yaz.
1 gun 5 gun oyuna girmeyelim cocuk cocuk protesto edelim ...v.s yalan,
Adamlarin afedersin senin odiyecegin kici kirik paraya ihtiyaclari yok
Dedigim gibi buraya onu bunu yapalim yazacagİna ;
*İkv de lag var
*karakterlerin silahi karakterlerden onde gidiyor
...
Gibi yazsan bu tepki-yi-leri almazdin.